Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lista SLD do RM? |
podziemny handel jest zabroniony !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lista SLD do RM? |
szcebiota! co z tobą? wczoraj wylniała suka dzisiaj pies! a jutro co? białe myszki?
|
|
wszyscy madrzy za monitorem, czemu w tym krau jest tak, ze jak komus cos sie udaje to zaraz zazdrosc i zawisc? Szczebiotce wystarczy puscic baka i bedzie swirowac na parkiecie niczym Travolta
|
|
popieram brzydula
|
|
czarodziejski rudy błazen z druhem
|
|
Szukasz prywatnie na wizyty domowe?
|
|
Kupie Rometa Kadet
|
|
karmazynowypirat: i specjalnie zalozyles tu konto zeby odpowiedziec na ten post? ;)
|
|
na bawelne, zlobek slynie b dobra opieka "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
To znaczt że chcielibyście zobaczyc moje piersi okej pod warunkiem że bez twarzy wstawię i oceńcie
|
|
do małego artysy miła opieka cena też dobra dziecko dopinwane zadbane wesołe i nauczo piosenki wierszyka
|
|
A od jakiego wieku mozna oddac dziecko do złobka?
|
|
Tak, tylko dlaczego teraz nie można kupić bułek i chleba dzień (popołudnie) wcześniej - bo rano na sniadanie to się już średnio nadaje do jedzenia. Owszem, świeże smakuje, ale reszta? Kiedyś tak nie było.
|
|
Ja bym dala 10zl za godzine, to i tak podwojna stawka niz na normalnej umowie...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |