Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
List do Putry - skopiuj i wyślij!!! |
Re: XtraVert Popieram w całej rozciągłości. Nie widzą sensu rozwodzić się nad obłudą innych, ich pozerstwem itp.. Ja zastanawiam się nad sobą i nad tym czy ja potrafię się zmienić. Propozycje i pomysły, które w ostatnim czasie do nas docierają w związku ze śmiercią Papieża i które moim zdaniem są pokazówkami, są przeze mnie ignorowane. Po prostu. Pozdrawiam:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: List do Putry - skopiuj i wyślij!!! |
Mi się wydaje, że to przypadek. Wystarczy wziąść inny kalendarz, lub inną strefe czasową i obliczenia biorą w łep. Zresztą wszystkie te astrologie, numerologie wywodzą się z pogańskich wierzeń, więc takie zabawy z udziałem papieża są troche nie na miejscu!
|
|
Policja na pewno bedzie czuwac nad bezpieczenstwem podczas mszy zalobnej i marszu. Zawsze jst z nami docenmy ich prace. Podobnie straz i pogotowie. Te sluzby pacuja abysmy czuli sie bezpiecznie i mogli w spokoju uczestniczyc w tych historycznych jakby nie bylo wydarzeniach dla naszego miasta. Jeszcze raz - docenmy to.
|
|
Zapomnialem dodac ze jeszcze Radio Nadzieja pracuje. To dzieki tym ludziom mamy ksiazeczki, rozglos informacyjny naszych inicatyw i jutro tez beda nas informowac o tym co sie dzieje w Łomzy.
|
|
Jeśli ktoś ma ochotę zerknąć, to zapraszam : http://www.lom.vectranet.pl/~bogunow/gal/27/index.html dabz
|
|
A skad wiesz ze Brzezinski sie stal "raptem" religijny? A moze zawsze byl wierzacy? I skad ta pewnosc ze pojechali za panstwowe a nie za swoje? Wszyscy ciagna ile moga z panstwowego koryta, a nasz prezydent nie wydaje mi sie zeby mogl brac wiecej , lub mniej niz moze, badz powinien. Mnie osobiscie denerwuje fakt Kwacha, ktory jeszcze niedawno z premierem drwili z papieza wychodzac z samolotu i calujac ziemie.. Oczywiscie byli pod wplywem.. A teraz jacy to oni nie pokorni i skruszeni po stracie papieza.... bleee
|
|
a ja jestem temu przeciwny. Faktycznie wygląda to niesamowicie, ale ... tylko przez kilka wiosennych tygodni. A teraz uzasadnienie... trzeba by całą dolinępogłębić, albo postawić tamę żeby zalać ją na wysokość conajmniej 2-3 metrów, co z tego że lustro wody nad dnem znajduje się na wysokości około 20 - 30 cm. Takie warunki są najlepsze do powstania bagna i zarastania, a co za tym idzie powstawania siedliska komarów, much i innych dręczących owadów. Znając też nawyki okolicznych mieszkańców... a to szambo wyląduje w zalewie a to jakaś krowa... i już pożywka dla flory bakteryjnej ... i już cała masa innych wykwitów,glonów... i badziewia. Poza tym jak to napisał Wadolek część (duża część) piwnic już w tej chwili jest zalewana, więc jeśli lustro wody miałoby zostać podniesione jeszcze bardziej to piątnica powinna zmienić nazwę z Poduchownej na Venecjańską (czy coś w tym stylu). A patrząc na to od strony praktycznej... jakie korzyści mogły by płynąć z tego zalewu?? Ja jak narazie widze same minusy... I żeby nie było że nie wiem o czym piszę ... mieszkam w takim miejscu że wodę z wylewu mam dosłownie 30 metrów od domu... po drugiej stronie ulicy, i wiem o czym pisałem powyżej... Pozdrawiam.
|
|
POWAŻNE FOTKI:)NAPRAWDĘ NIE MOŻNA SIE ZA BARDZO PRZYCZEPIĆ DO PARU NIEDOCIĄGNIEĆ:)POZDROWIONKA DLA AUTORA:d
|
|
Widzialem zdjecia z osiedla krakowskiego na ktorych stoja akademiki. Studenci tak rozlozyli palace sie swiatla ze wychodzily na kazdym akademiku kilkupietrowe "krzyze". Oto zdjecia:
|
|
około 10 tysiecy jak podają media
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |