piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pan Putra marszałek jeden

hm.. on chciał to na własny sposób przeżyć :) np wspólną pieśnią itp. ale moim zdaniem ten dzień (pogrzebu) nie jest odpowiedni na tego typu przedsięwzięcie (nie wydaje mi sie aby obyło sie bez % na tego typu rzeczach)

FranzMaurer tak a propos to na Bonie ot tak można rozpalić ognisko? :>

Zobaczymy co przyszłość pokaże ilu z was stanie sie lepszymi ( i czy bede wsród nich ja :o] )

KAJ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pan Putra marszałek jeden

W jasne ubrania :/ zastanów sie nie to abym była zagorzałą obrączynią moralności i tradycji ale to jest pogrzeb a nie dyskoteka
biała koszula, czarne spodnie- ok jak najbardziej ale nie jakies czerwone, różowe czy inne kolory.
Ale każdy przeżywa na swój inwidualny sposób.. i ubierze sie tak jak bedzie chciał. ;)

Biedronka ah Biedronka :D
hehe

NO A KTO IDZIE NA POGRZEB ?

Czy są w Łomzy pracodawcy którzy nakazali "swoim" pracownikownikom pracę w dniu pogrzebu Ojca Świętego?

21.37 zaczyna się msza po czuwaniu.... godzinkę potrwa z pewnością... :) ...do zobaczenia! :)

Zbych

Najlepsze jest to, że wszyscy się bawia w proproków, a ja widzę to tak:

...ci którzy mają zamiar zmienić się choć trochę widzą świat w ciepłych barwach...
...ci którzy nie wyniesli zbyt wiele z nauk papieża, negują wszelkie szanse na więcej dobra w naszym świecie...

...a ja mówię: nie sądź innych względem siebie!

Dlatego też nie sądzę, że wszyscy z chodzących na marsze staną się lepsi, ale nie mówię też, że nic się nie zmieni!!

dabz

a dlaczego nie do 14.30? ...albo 13.30...?

skąd wy bierzecie takie konkrety?! ...macie wizje czy coś? :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org