Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
REFERENDUM W SPRAWIE ROSPUDY |
http://www.4lomza.pl/banner/marsz2.jpg Prosimy o zabranie flag , świec, zniczy.. wizerunków ojca świętego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: REFERENDUM W SPRAWIE ROSPUDY |
Chyba żartujesz kolego powtarzając te frazesy na przekór rzeczywistości. Kiedy tylko pochowaja Papieża, to zaraz nasze "teraźniejsze owieczki" skoczą sobie natychmiast do gardeł jak wściekłe psy, zaczną się zagryzać... i wszystko wróci do naszej polskiej, bezinteresownej nienawiści bliźniego (jak to w tym kraju superkatolickim bywa). To będzie dopiero prawdziwy test prawdy o polskiej moralności i uczciwości w stosunku do Wielkiego Polaka. Tak będzie ...choć bardzo chciałbym, abyś to Ty miał rację. Już mi się smutno robi....
|
|
Nazis ma rację, już na Bonie spalili drewnianą altankę więc nie będzie juz drewna na ognisko:-(... a poza tym wystarczy zwykła świeczka, poczucie wspólnoty i prawdziwy żal.
|
|
Na pytanie o UFO Jan Paweł II odpowiedział, że Bóg jest wielkim siewcą życia i nie jest możliwe, aby tworząc nieskończony wszechświat zasiał życie tylko na Ziemi- jedynej planecie... Czy nie uważacie tej wypowiedzi za zadziwiającą ? Czyżby wiedział o wiele więcej niż mógł powiedzieć? Może znacie inne ciekawe i intrygujące wypowiedzi naszego Nauczyciela?
|
|
Zbych, jestes nastepnym czlowiekiem myslacym jakiego tu spotykam, malo ich tu jest, myslenie racjonalne w tym kraju jest malo spotykane. pozdrawiam.
|
|
Ja widząc wypowiedzi Was dwóch nabieram przekonania, że jednak są ludzie trzeźwo myślący...
|
|
|
I tak bedzie dobrze. Zbych
|
|
Czy definicją myslących trzeźwo jest bycie malkontentem? Jesli tak ja nie jestem trzeźwo myślącym. Skoro wspominacie o skakaniu do gardeł to rozumiem, że trwają "u was przygotowania". Pochowają i zacznie sie zabawa. Potwierdza to racjonalizm, jak wróg śpi ja się zbroję, ... oj Panowie, nie przeba byc katolikiem czy wierzącym, aby w tym czasie zachować szacunek dla wybitnego człowieka. Patrz islam, żydzi, francuzi (wrażliwi na punkcie wolności), itd. Można postawić sie w szeregu z żyrynowskim, ale może to i Racja, tylko czyja..
|
|
Jak najbardziej jestem za zamknięciem sklepów itp; a przynajmniej na czas pochówku!
|
|
"Miejcie odwagę żyć dla miłości" ;) - nie intrygujące ale mi sie podoba :) Ma zowsze Łomża
|
|
Oby bylo nas więcej.
|
|
Sluzba zdrowia, policja, straz pozarna, pracownicy kolei, pks itp...
|
|
No z tą koleją w Łomży to nie byłbym taki pewny...
|
|
13 - liczba Maryjna w życiu Ojca Świętego Data śmierci Papieża 02.04.2005 -> 2+4+2+5=13 Godzina śmierci Papieża 21.37 -> 2+1+3+7=13 To jest 13 tydzień w 2005 roq Pontyfikat trwał 26 lat i 5 miesiecy -> 2+6+5=13 czyli 9301 -> 9+3+1=13 Urodziny Papieża 18.05.1920 ->1+8+5+1+9+2=26:2=13 13 maja zamach na jego życie Papieżrocznikowo miał 85 lat -> 8-5=13 13 to dzień objawień Maryjnych, której Jan Paweł II oddał swoje całe życie 13 to liczba Maryjna PRZYPADEK CZY MOŻE MA GŁĘBSZY SENS ?
|
|
Ni nie gram w tibie ale zwracam się do "LmT Team" z prosbą o kontakt pod numerem GG 4853907 ponieważ my mamy klan i mozliwe ze udalo by się zorganizowac maly sparing :) W razie koniecznosci mog.ę podac TRACKERA klanu.....otot on: http://aaotracker.4players.de/clanprofile.php?clanid=17526 ..... dziękuję z góry :)
|
|
widziałem ich wczoraj po marszu zachowywali sie na ulicy skandalicznie. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |