piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sejmik rozwiązany

Każdy kto ma dostęp do drukarki niech wydrukuje sobie tekst, każdy kto ma gitarę czy inny instrument niech weźmie go we czwartek ze sobą.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sejmik rozwiązany

Może ktoś wie czy będzie w Łomży telebim dzięki któremu zobaczyć będzie można pogrzeb Papież?

Ponoć nie ma "sponsora".

to strasznie trudny temat poniewaz zaraz beda glosy ze cos z toba nie tak, spojrz co sie dzieje po tym jak Papiez zmarl, niektorzy sie ponawracali i wydaje mi sie ze tylko na chwile, nie jestem wierzacy ale bardzo szanuje to co Papiez zrobil dla swiata i mam wielki szacunek dla Niego ale sie z tym nie afiszuje. to wszystko wyglada jak jakis cyrk nagle wszyscy sa pozadni.....

przepraszam jak kogos urazilem ale nawet moi niektorzy znajomi teraz udaja swietych a na codzien duzo im brakuje.
popzdrawiam

W Bialym stoku i w Suwałkach bedzie napewno (podlasie) a w Łomży nie :(

Ty ptysiu to moze byś sie nie udzielał co do tego marszu bo cie tam nie było.

W-Y-B-O-R-C-A wczoraj byłam na tym marszu i wydaje mi sie że nawet udało Ci się dzięki nam zebrać tyle młodzieży. Pozdro dla wszystkich, którzy tam byli.

Byłam wczoraj i będe jutro.;)

Znalazlem tez mp3 utowru BARKA i ABBA OJCZE oto linki:
1. Barka <url>http://members.lycos.co.uk/k3m0t/ork/Barka9.mp3</url>
2. Abba Ojcze <url>http://members.lycos.co.uk/k3m0t/ork/abba1.mp3</url>

Jesli jeszcze moge pomoc to bardzo chetnie.

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

a może idąc w tym marszu choć raz zaspiewać "Barkę"??

http://www.katolik.pl/muzyka/index.php?showcat=MP3&order=title&start=10[\url] - Barka

czy u nas w Łomzy jest jakas ulica Jana Pawła II?
Bo jutro w całej Polsce pali sie znicze o 21 i trwa do 21:37.
Moze i my zaplmy na Placu Jana Pawła II w Łomzy.Zapraszam

Oj bedzie się działo :) a co do tego że na marszu gadają to nie nowość niektórzy nie wiedzą jak się zachować i traktują taki marsz jako spotkanie z przyjaciółmi z szkoły i td. ja nie byłem na tym marszu ale chyba pujde dziś jak się odbedzie :)

bagrmosen

to od nas z naszgo kraju popłynęła na cała wschodnia europę wolność . To z naszego kraju Jan Pweł II przekazła na cały świat słowa miłości które dzisiaj owocują mimo faktu ,że juz go nie ma wsrod nas. To z naszego kraju popłyną do europy i świata słowa miłości przeciw cywilizacji śmierci.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org