Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do Pana P. |
tez sie rozgadam za czyms co da troche basu w mojej furce ale allegro mi konto zablokowalo hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do Pana P. |
500 m ? w jednaczewie nad samymi domami lecial
|
|
mniej niz wiecej HA
|
|
steamboy napisał(a): > Wszystko do czego człowiek dochodzi jest wynikiem ciężkiej pracy, ambicji, rozwoju i determinacji a zrzucanie czegokolwiek na karb bożej opatrzności świadczy moim zdaniem jedynie o zagubieniu i niemożności ogarnięcia świata dookoła siebie. to jest idealne usprawiedliwienie - nie mam dzieci bóg tak chciał; poprawiła się moja sytuacja życiowa - dzięki bogu; spadł deszcz - wymodliliśmy; jest w życiu źle - boże pomóz.... słowem bóg szasta się na lewo i prawo przy byle pierdołach. > To trochę zgubne myślenie że człowiek zawdzięcza wszystko sobie. Dużo pychy w tym co napisałeś. Nasz wiara jest trochę bardziej skomplikowana niż ci się wydaje i co piszą pismaki dookoła. Przytaczasz mi artykuł...czy autor przytoczonego artykułu lub mojego jest na tyle wiarygodnym autorytetem by móc wyrobić sobie opinie ?? Żyjemy w świecie gdzie po śmierci JP II nie ma autorytetów i wzorców moralnych czego świadectwem było to co widziałam w telewizji...
|
|
CIEKAWE JAK TAK NISKO DOLECI I DZIEKOWAC GORZE ZE W COS NIE ZACHACZYL
|
|
facet zlabal babe w locie
|
|
naprawdę widziałeś michalinę? jak wyglądała?
|
|
Jutro mam zlecenie w Łomży, więc promocyjnie, upiorę tapicerkę samochodową za 60zł, zgłoszenia do jutra najpoźniej do godziny 9:00 :)
|
|
Do prania tapicerki nie używa się pary. Kup sobie mózg i zacznij go używać.
|
|
szanowny panie a czego sie urzywa ? rudy błazen z druhem
|
|
ladny przelot
|
|
jezeli masz cierpliwosc 1 w miesiacu, czyli tylko 12 razy w roku, to mozesz tam zawitac
|
|
Najszybszy jest ten spadający w przwpaść, a nie jakiś "czarodziejski KOMAREK " :)
|
|
ja kiedys widziałem w strazy miejskiej jak straznik palił north stary he nie wierze ze to prywatny import
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |