Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Monachium w łomżyńskim PiS. |
Alma mater słyszałem że są podzielone zdania tam co do nauczania , np języka rosyjskiego ? Master Clap co to za szkoła ? macie zdania opinie o tych szkołach ? Chodzi o renomę i zaangażowanie w nauczanie. txs
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Monachium w łomżyńskim PiS. |
Rano jeszcze jak wstałem wszystko było cacy, ale teraz nie ma nic zupełnie.. Często sa problemy z tym zasięgiem. Era nie jest zła też ma takie same pakiety jak Orange, itp, a z zasięgiem jest lepiej.
|
|
A ja już postanowiłem. Po 10 latach przechodzę z Orange do Play razem całą rodziną.
|
|
Idz na ogrodową, obok posterunku policji. Bardzo dobry lekarz.
|
|
Czesem kupujesz pakiety masz hajs na koncie a potem pisze ze brak tej kwoty. A Ty się bujasz bez kasy i pakietów.. Era, albo Play, dobre firmy i tez mają bardzo ciekawe oferty.
|
|
KULTT!! W ŁOMZY!!
|
|
gadali w wiadomosciach ze maja jakies problemy ale naprawiaja tyyylko wolno:-)
|
|
Przepraszam Patti Gaya
|
|
a no rzeczywiscie mi tez nie działa hehhehe :D:D
|
|
Nie idz na ogrodowa!! Ta babka do niczego sie nie nadaje. Ja polecam dr. Mierzejewska, przyjmuje na Wyszynskiego w przychodni.
|
|
"Ten krzyż to apel harcerzy i harcerek do władz i społeczeństwa o zbudowanie tutaj pomnika". Prawda nigdy nie dzieli. Polaków dzieli kłamstwo i manipulacja
|
|
kupię sprawnego Sony Ericssona K770i lub samą płytę główną. Tel. 516284105 DiDi
|
|
u mnie wszystko ok orange to najlepsza sieć :P
|
|
a może ktos ma na sprzedaż jakiegoś soniaka? Byle nie był uszkodzony ;)
|
|
Więszkości nie chce się tego nawet czytać przez głupoty jakie są czasem wypisywane. Kto miał przeczytać ten przeczytał kto ma pojechać ten pojedzie i tyle:) A ilu biało-czerwonych wyruszy to zobaczysz już 15 sierpnia. Pozdrawiam
|
|
slyszalem ze jom hulajnoga [potroncila na pszejsciu
|
|
a może złapała anginę od lodów bambino?
|
|
mam...
|
|
można zrobić w czechach-podobno!
|
|
Od dziś ruszam w miasto i sprawdzam czy firmy zasługują na dane miejsce w p/w rankingu. O wynikach obserwacji poinformuję. Ps. Postaram się być wymagającym klientem.
|
|
Serio? A jaki model?
|
|
punto
|
|
Czy ktoś wie gdzie skupują filmy DVD??
|
|
ja niewiem co im tam przeszkadza dla mnie to wszystko bez sensu jest;/ dzis siedziałam sobie na kurnik.pl i grałam w kalambury w wszedł jakis pajac i zaczął spamować ze :" precz z krzyzem z ppod pałacu prezydenckiego" no po prostu zal...
|
|
od jakiegos czasu zaczyna mi coras ciszej grac w samohodzie wjenc postanowilem malym kosztem sobie dokupic cos co bendzie lupalo . wiem rze siem nie znacie ale morze sie trafi ktos kto sie zna i podpowie jaki spszent wybrac w niskiej cenie z tego co wiem najlepszym rozwiazaniem bylo by skszynka i wzmacniasz.. wiec pytanie co kupic orosze o sugestje
|
|
farba a gdzie zdawałeś ??
|
|
swietne, uwielbiem, wymienione gatunki muzyczne, ale bardzo mi przykro nie potrafie ich grac
|
|
Narażanie życia .litości za nasze podatki z tym nastawieniem aby najwięcej wjebać mandatu,a tylko coś powiedz nocka w mariocie na murku dał bvym im po 1000zł. JLB
|
|
Sieć 3G Orange ma kolejne problemy Awaria nadajnika sprawiła, że osoby korzystające z sieci Orange mają problemy z logowaniem się do sieci 3G. Jak podał serwis media2, problem może dotyczyć nie tylko mieszkańców Warszawy, Lublina i Łodzi, ale także Bydgoszczy, Białegostoku czy Płocka. Rzecznik Grupy TP zapewnia, że odpowiednie służby techniczne usuwają awarię. Nie wiadomo, kiedy sieć 3G będzie działała poprawnie.
|
|
:) to naucz:) Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!won:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Parę minut temu przeleciał na niewielkiej wysokości nad blokami jakiś wojskowy samolot transportowy.... wyglądał jak c130 zdążył ktoś pyknąć fotkę ? Wyglądało to kozacko ;)
|
|
to n ie była casa tylko c 130 widziałem dokładnie ale skad on i jakie barwy nic nie widac było
|
|
"Po ten krzyż to powinien przyjść arcybiskup a nie jakaś byle księżyna" tak powiedział dziś jeden z obrońców krzyża. Nie mogę utożsamiać się z takimi katolikami. A co do waszych autorytetów każdy ma własne sumienie i ewentualnie Pismo Święte. Nie trzeba nikogo naśladować żeby żyć godnie i uczciwie.
|
|
wkleiłam tylko to co na necie jest napisane o 15 sierpnia nie spinajcie sie tak nie jestem zadną obronczynią:D
|
|
z tego linku a nie z Ciebie :)
|
|
konkurecja powinna istniec, w ten sposob istnieje pewna rywalizacja, motywacja, poglebianie wlasnej wiedzy, cudzej wiedzy, doswiatczenia, pragnienia wygranej, pokory i realizacji oraz akceptowania przegranej
|
|
samolot zwykle leci tak nisko w przypadku gdy nie ma pozwolenia na zajecie korytarza powietrznego , czesto tez tak robi byc byc poza zasiegiem radaru , kierował się w kierunku najblizszego lotniska Szymany - pod Szczytnem. Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.
|
|
Witam!!! mam problem ze swoim bmw, trzeba zrobić mi elektronike od podstaw i poskładać całą deskę, to był anglik i przekladka juz jest zrobiona, tylko trzeba reszte poskladac do kupy! z góry dzieki ;)
|
|
ja tez, ciekawosc mnie zzera
|
|
nikogo nie bylo na plazy , gdy jakis zboczeniec zlapal babe za majtki, olal woda i denaturatem i zapalil baba poleciala z krzykiem i wpadla do narwi , a tam ja okon calowal ot cala historia tak slyszalam....:) Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |