Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ktoś wie KNP? |
Tyle odpowiedzi a ja dalej nie wiem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ktoś wie KNP? |
ja tez znalazlem psa :) ale niestety po wlozeniu go do mikrofalówki juz nic nie szczekał , a potem jak go przepuscilem przez maszynke do miesa to juz chyba biedny wzrok stracil bo sie nawet nie patrzal ;p potem zaprosilem swoja było dziewczyne a ona go biedna zjadła . Jak sie zorientowala to wybiegla z chaty i puscila pawia przed klatka :) chcesz to przyjdz i sprawdz czy to twoj pies :)
|
|
mlody wykrztalcony....lza sie kreci jak sie widzi co sie dzieje w miescie.... Kiedys tego nie bylo,nawet solowka to byla solowka.A teraz tylko ludzie z charakterem przestrzegaja jakis zasad,reszte o h..j potluc bo zrobilo sie jedne wielkie pedalstwo.Bez honoru dla siebie nie wspomne o innych. Tak tu lza sie kreci....
|
|
Z Orange trzeba ostro. To moja ostatnia umowa w tej firmie.
|
|
A jak w Zambrowie biznes idzie? Reklamował się Pan przecież na tamtejszym forum. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
no musze to po wczorajszym napisac apteka na dmowskiego, zdecydowanie najgorsza obsluga z aptek dbam o zdrowie w calej L
|
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
Ostatni miesiąc z orange i play wita mnie z otwartymi ramionami
|
|
poczta ul ks janusza I
|
|
Autor: pumpaluna (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-08-10 09:13 no musze to po wczorajszym napisac apteka na dmowskiego, zdecydowanie najgorsza obsluga z aptek dbam o zdrowie w calej L Chyba sobie żarty robisz ! Jedna z najlepszych !!!
|
|
Nikt nic nie wiem na ten temat ?
|
|
ryskago ja nie ściemniam,mówię CI poważnie przez poprzedni tydzień zbierałem tyle koźlaków,że nie mam co z nimi robić.Wystarczy tylko znać miejsca.
|
|
kurcze! nigdziee sie dodzwonić nie moznaa! a mam na karte...
|
|
Czy wie ktoś gdzie w Łomży dostane koc obiciowy? Proszę bez dennych odpowiedzi Prusa 8, bo to już jest nudne.
|
|
hehe to jeszcze nic mojemu znajomemu włączyli jakąś tam usługę, gdzie pani dzwoniąca zarzekała się że pierwszy miesiąc jest za darmo, taka próba, za włączenie oczywiście też się nic nie płaci a jeżeli się spodoba to w każdej chwili można iść do salonu i uruchomić ją na stałe. Uruchomienie tej usługi na czas trwania umowy miało kosztować 15 zł. Jak się okazało po rezygnacji z tej funkcji w salonie przyszła normalna faktura rozliczeniowa a do tego naliczone 15 zł za miesięczne korzystanie z usługi
|
|
Witam! Poszukuję osoby, która pomogłaby mi przygotować się do matury z geografii. Jeśli znacie kogoś to proszę o kontakt. PILNE!!!
|
|
Mogę Ci pomóc, moje gg: 4858497
|
|
Bo niby po co .... Łomża to historyczne Mazowsze
|
|
i udaja inteligentów tak jak ty to czynisz na tym forum - pa kuro apartamentowa
|
|
koleżanka ma nianię na kilka godz w tygodniu i płaci 10zl/h inna pracująca 8h dziennie płaci za cały miesiąc 800zł. stawka miesięczna bywa dla rodziców korzystniejsza więc warto się nad taką opcją zastanowić
|
|
Mam wolne miejsca w samochodzie z klimatyzacja. Wyjazd 30.08 do Cappeln (Mahlmann). Wiecej info na gg 1941935 (zostawiac wiadomosci)
|
|
a co z podatkiem od wzbogacenia???????????? albo z podatkiem od posiadanej fortuny czy bogactwa ???????????? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Mają wymieniony mostek, posiadają nowe struny. Są dobre dla osób uczących się w szkole podstawowej i średniej.
|
|
Polecam w Agrobiznesie, teraz jest przerwa wakacyjna w sierpniu ale bedzie znów we wrześniu
|
|
Witam... kiedyś już tu pisałem pytałem itd. Moje postępowanie zakończyło się na etapie przyjęcia w grudniu 2009 roku i co mogę wam powiedzieć, zrezygnowałem- zapytacie dlaczego, po rozmowie z kolegami kotórzy są w policji powiem wam jedno miodu tam nie ma obecnie pracuje w "podobnej" służbie i brakuje kasy na wszystko i z pracą jest jak w kazdej firmie gdzie sa ludzie nie do konca mozna kazdemu ufac i wierzyc, kazdy wbrew pozorom gra na swoje konto... chyba ze traficie do wyjątkowej jednostki lub macie plecy co do ktorych nie wierzyłem ze w takim postepowianiu coś dają a jednak przekonałem się ze i tu działąją plecaki a reszta miejsc jest dla tych co faktycznie sie dostaną tyle ze trafią do "gorszych" jednostek lub formacji i w stosunku do innych tych z plecami. Po roku służby dwaj moi koledzy odeszli ze słuzby na rzecz strazy pożarnej tam maja przynajmniej stałe godziny służby i jakis szacunek. Wiec ludzie o co wy się kłucicie...
|
|
poszukuje kogoś kto nie za drogą to naprawi naj prawdopodobnie coś już się spaliło;/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |