Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak należy zwracać się do pani Kopacz ? |
Pracuje u Pudzianowskiego ty powinieneś wiedzieć najlepiej o tym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak należy zwracać się do pani Kopacz ? |
qwety ale ja sie chce wozic
|
|
to poza lomżą najpierw naucz się ruszać itd :D i jeździj co najmniej 55 po lomzy a nie 25-35.... ok?
|
|
Sprawa z agregatem wygląda tak, że zakupiłem oczywiście go, ale agregat pali 3l benzyny na godzinę pracy, a więc ok.15zł, więc cena musiałaby podwójnie wzrosnąć aby pokryć koszty paliwa. Co do pytania Pana o Zambrów, jeśli chodzi o nasze usługi nie ograniczamy się do jednego miasta, rozszerzając działalność na inne miejscowości woj. podlaskiego:)
|
|
Witam wszystkich. myślę, że w tym rankingu pierwsze miejsce powinna zająć ERA na ul. DWORNEJ ERA na ul. DWORNEJ ERA na ul. DWORNEJ
|
|
poczta ul Rycerska rudy błazen z druhem
|
|
:))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) jestem posiadaczem orange, wspaniale dziala, czasami przerywa ale to z przesilenia:) linii, wszystko jest OK
|
|
Oczywiście po zapoznaniu się z ofertą zambrowską uważam, że pomysł w Łomży też się przyjmie. Za 12 zł będzie jakąś nową konkurencją dla myjni, których u nas dostatek.
|
|
same chamy i jelenie mieszkaja na prusa 8
|
|
Balthazar2205 - dokładnie. Niedawno doszły mnie słuchy, że w dniu Gościńca kilka os. z jakiegoś osiedla wyciągnęło koleszkę z samochodu i go przekopało (koleszka chyba z Kazańskiej). Zero jakichkolwiek zasad...
|
|
Czy wie ktos gdzie oprocz szpitala , przyjmuje jakis lekarz dermatolog wiem ze kiedys byl na skrzyzowaniu wojska polskiego z sikorskiego ale juz nie ma , najlepiej jeszcze pod NFZem zeby byl ......
|
|
Czyli Ten krzyż i tak do usunięcia... bo jak inaczej pomnik postawić ?! Dziwię się tylko tym niby obrońcom. Zamiast uszanować symbol i przenieść w godne miejsce to szafują Nim na ulicy niemal.
|
|
Do Aceru na Piłsudskiego przyjeżdża z Bialegostoku chyba p. doktor dermatolog. Musisz się wybrac i zobaczyć kiedy.
|
|
zgodzę się z panią wyżej. :) pomysł genialny
|
|
Zdecydowanie BTS2 o czasie oczekiwania na realizacje zamowienia nie wspomne...
|
|
Proste normalne Coverki.... :) znam Kolesi...z Łomży...ich średnia wiekuu to 17 lat :) dlaa nich tee kawałki to żaden Problem.... :) żebyś ty widział mój drogi jak 15latek z pełną fantazją wycina Białą Flagę...albo piękny duet Gitarowy do Bażanciego Życia....istna Poezjaa :))
|
|
u mnie wszystko ok jest :D mam zasięg normalnie
|
|
Musiałem przełączyć się na 3G bo też nie miałem....(3G działa bezproblemowo) Nie wiecie co jest? Konserwacja nadajnika, czy co?
|
|
Zasięg GSM jest, ale wyskakuje komunikat o niemożliwości połączenia...
|
|
Do tej pory nie miałem żadnych takich problemów.
|
|
Dzięki za odpowiedź.
|
|
Lomza i jej mieszkancy wybitnie uzdolnieni, zajmuja sie promocja swojego miasta, na calym swiecie osobiscie - opowiadalam o niej w pracy, wszyscy sluchali mnie z zainteresowaniem, a co po nie -ktorzy, dopytywali sie ,ile kieliszkow wodki czy szampana potrafie naraz wypic??? zaczynam.. od dwoch kieliszkow szampana, potem troche rozmawiam , hihocze, zjem czipsa, potem znowu moge zaczynac dolewajac czerwonego wina jednoczesnie promujac moje rodowite miasto zazwyczaj , koledzy dopytuja sie jakie mamy drogi- w polsce?? odpowiadam, ze teraz extra, kiedys byly w okropnym stanie,ale naplyw turystow i dotacje uni na igrzyska 2012 - powoduja , ze biznes infrastuktur kwitnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |