Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS zgłosiło listę kandydatów na radnych miasta |
Daj jakiś namiar na siebie pawel15b2
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS zgłosiło listę kandydatów na radnych miasta |
na początek coś małego żeby troche sie dorobić a później z upływem czasu powoli sie rozwijać
|
|
"Jak nie widać różnicy to po co przepłacać."
|
|
http://www.pfrr.bialystok.pl/39.htm Wysyłał ktoś wniosek ? Moze ktos dostał pozyczke na firme ? Prosze o informacje tylko tych ktorzy maja cos wspolnego z tematem.
|
|
ja bym nie nabrala sie na taka propozycje..
|
|
blablablabla Thomas , a comnie sledzisz??? a moze sam zalujesz ze mieszkasz w lomzy??? rudy błazen z druhem
|
|
wita, może ktoś chce się zabrać ze mną jutro do Łomży, mogę zabrać z Ursynowa ok. 17.30. tel. 793372983
|
|
Ja 1,5 roku temu znalazlem w necie dobrego glazurnika. Lazienke zrobil mi po 35zł za m2. Jestem bardzo zadowolony. Jak chcesz wpadnij zobacz jak poszla mu robota namiary na niego tez mam.
|
|
http://www.pzm.pl/Rzeczoznawstwo/Znajdz_rzeczoznawce/Podlaskie
|
|
ech , tez tak mialem, zablokowali mi trwającą aukcję, więc stwierdziłem ze im nie zaplace skoro działają na moja szkodę i tak konto na allegro zablokowali, maile słali, listy słali i tyle. Za 22 zł to nikt Ci egzekucji komorniczej nie przeprowadzi, możesz wyluzowac i chłodne piwko sobie otworzyć, miłego weekendu ;DD
|
|
Albo nie odzywa, ze względu na poziom tego forum.
|
|
czytając Wasze komentarze jestem coraz bardziej zdeterminowany w wyjaśnieniu tej sprawy tym bardziej, że dziś trochę podirytował mnie brak zasięgu przez prawie godzinę. Gdy już siec zaczęła normalnie działać dostałem sms'a z Orange o treści: "Tylko na www.orange.pl przedluzysz umowe juz dzis, wejdz na orange.pl/umowy". Aż sprawdziłem w kalendarzu czy to dziś nie Prima Aprilis, bo całkiem niedawno przedłużyłem umowę.
|
|
:))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
550 tys zł na kampanie promującą Podlasie w woj. podlaskim !!!??? To już nie ma na co wydawać pieniędzy ??? Nasuwają mi się tez inne pytania; kto za to zapłacił, czy był jakiś przetarg na tą kampanie i czy ktoś zostanie rozliczony z sukcesu marketingowego owej kampanii ?
|
|
Skąd Anex JEsteś ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |