Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nocne marki odsypiaja magiczna noc |
www.italmac.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nocne marki odsypiaja magiczna noc |
a co to takiego?
|
|
twoja sprawa dobrze sie skonczyla??????????
|
|
"zeby nie dostać wiązanki"? to jak z niej/go taki kozak zeby po ratusz- taxi dzwonić to powinna/nien tez miec ryj zeby komus przygadać. Pies na smyczy, nie łaził po pisakownicy, ale hrabiemu/ hrabiance przeszkadzało najwyraźniej.
|
|
jeśli dostawałeś wcześniej upominania na maila od Allegro i zawiesili Ci konto, to Twój dług został sprzedany firmie windykacyjnej ... nie łatwiej napisać maila bezpośrednio do Allegro z prośba o udzielenie informacji
|
|
Mam do sprzedania strugarkę 3 stronną w dobrej cenie.Proszę o kontakt: 503413383
|
|
fiufiu- lomza odchamia sie
|
|
dlaczego dopatrujesz sie czegos zlego w moim pytaniu? normalne , proste
|
|
Ja ci powiem tak majorka , wes sie uspokoj i nie wyzywaj ludzi od debili . Tylko na forum potrafisz glosno krzyczec? Dlaczego nie podejdziesz i zwrócisz uwagi? (na 100% napiszesz ze ktos cie zwyzywa, **** zwyzywa , nigdy tego nie zrobilas wiec lepiej tego nie pisz bo sie osmieszysz) Jak to fajnie jak sasiadka z bloku obok donosi na osoby ktore mija codziennie na ulicy , widuje w sklepie , nie wstyd ci ? Wes kobieto wyjdz sie przewietrz a nie siedzisz i zakładasz durne tematy ze ci pies napierdolił do piaskownicy , to ty idz i walnij kope do "konkurencyjnej" piaskownicy bloku obok a co !
|
|
a i zapomniałem dopisać : za pierwszy post jezeli ten ktosiek cie pozwie do sadu za publiczne zniesławienie dostaniesz dobrze po pupie ... Jak czytam te forum to żal za dupe ściska jakie ludzie tematy zakładaja...
|
|
jak haker to ci powiem ze fszytsko jest morzliwe a programy to som takie co to po zaisnalowaniu na tfoim kompie benda fszytsko ormowac temu kto chce :D
|
|
http://www.lanpolis.pl/2009/05/10/bezpieczne-wifi/
|
|
Witam. Czy myślicie że myjnia która myje parą zużywając ponad 100 razy mniej wody a dodatkowo przyjeżdżająca do klienta ma szansę sprawdzić się w Łomży? Dodatkowo można mieć wyczyszczone auto, odświeżone albo upraną całą tapicerkę nie ruszając się sprzed telewizora.
|
|
:))))))))))))))))same balwany; ale nie dziwie sie, brak odwagi na otwarta rozmowe
|
|
toyota . honda, ewentualnie vw-przy japonskich najmniejsza strata w sprzedaży zapare lat
|
|
i Hyundai tez bym sie połasił ostatnio ładne uta robią ,jakoś nit nie narzeka więc chyba solidne
|
|
do "urodzony15maja" proszę podaj namiar :) btw. ale dobra data urodzenia... :) do "shyman" podajcie namiary wszytskie jakie macie. Dzięki za pomoc :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja od ponad roku w ogóle nie mam TV podobno działa, jakoś ja tego nie zauważyłam. Faktycznie działało przez dłuższy czas ale już od 1,5 roku brak. Niby to wina mojego kompa ale co może być winą zła konfiguracja bądź blokady.
|
|
jak z dojazdem do klientA to bardzo korzystne ceny
|
|
W Łomży to ja tyle bywam co kot napłakał.
|
|
Thomas napisał(a): > W Łomży to ja tyle bywam co kot napłakał. > ja tez
|
|
Zenit taka ściema to wiesz... A Ty szczebiotko daruj te gadki i wsiadaj na rower, lasu są blisko dookoła Łomży. Wystarczy chcieć prawda ?! :P
|
|
A za ile ?
|
|
Las jest praktycznie w każdym kierunku !
|
|
tak
|
|
oprócz British'a jest British:)) tam uczą też niemieckiego nie wiem czy mają rosyjski
|
|
519 424 440 dzwon
|
|
Jak sie nie znasz na prawdziwej muzyce to sie nie udzielaj. Idz sluchac boysow lub toplesow, te teksty beda dla Ciebie zrozumiale.
|
|
Witaj ja swoj wozek Patti Gamma kupilam na allegro za 499zl a w lomzy taki sam kosztowal 730zl wiec polecam popatrzec na allegro no i zalezy ile chcesz wydac i dla dziecka w jakim wieku ma byc?
|
|
Moja odp do nich brzmiala tak : Witam, to już nie mogę wpłacić długu dla allegro ? Chciałem dalej mieć tam konto.. Odpisali mi tak : Szanowny Panie Jest możliwość dokonania płatności na konto allegro. Właściciel allegro firma QXL na mocy pełnomocnictwa przekazało sprawę do firmy windykacyjnej arvato services Polska i w związku z powyższym prosimy o dokonanie wpłaty zaległości na konto podane w emailu. Kiedy się pieniądze zaksięgują, konto allegro zostanie odblokowane w przeciągu dwóch tygodni. Prosimy o dokonanie płatności do 16.08.2010 r i przesłanie potwierdzenia płatności na nr faks bądź email podany we wcześniejszym emailu. Z poważaniem arvato services Polska CO MYSLICIE ?
|
|
Właśnie mam pytanie. Jak wystawiłem przedmiot na alledrogo i pisało tam że do zapłaty ileś kasy. to gdzie to znajde że niby mam zapłacic za wystawienie przedmiotu ?
|
|
Nie słuchacie radia ? Właśnie podawali że Orange ma awarię siedzi w kilku województwach. Takie rzeczy się zdarzają w takim upale komputery są podatne na przegrzanie. W radio podawali że sytuacja ma się zmienić w ciągu najbliższych kilkudziesięciu minut. Cierpliwości !!!
|
|
Podbijam temat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |