środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podał rękę \"mordercy swego brata\"...?!

Poszukuję rzeczoznawcy , biegłego sądowego w celu wyceny samochodu. Jeżeli ktoś zna lub może polecić - bardzo proszę.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podał rękę \\\"mordercy swego brata\\\"...?!

scebiotka to fajna kotka

spadaj koziol,widziales kogo szukam ?? albo czego hihi

oglądaliście interwencje z udziałem Bolka który zaśmieca życie sąsiadom w Piątnicy ? Wójt sanepid są bezradni nie mogą pomóc biednym mieszkańcom
Czy znacie tego Bolka?

Nie ma zadnego mieszkania!!haha:D
dobre:)
ja mieszkam niedaleko!!
on wszystko zwozi na swoim rowerku:)
lozka kanapy pustaki krzesla wielkie kamienie:)
Chory czlowiek!!
Wszystko wali juz sie na chodnik i na ulice:)

http://www.tomatex.pl/
POLECAM!!!!

Znam dobrego fachowca, robota wykonana bez żadnej lipy, gwarantowane. Chcesz namiar?

Witam problem wyglada tak ze mam dlug u allegro jakies 22 zl ,nie bylo mnie wiec nie placilem a teraz widze ze w skrzynce mailowej mam wiadomosc od firmy windykacyjnej ze mam zaplacic te kwote z jakimis tam odsetkami dla allegro ale podali inny numer konta niz allegro wiec gdzie wplacic pieniadze bo juz sam niewiem ?

Nie otwieraj salonu tylko usługi z dojazdem do klienta , to teraz robi karierę no i za wynajęcie lokalu nie płacisz.

Wagę już jakąś mam gorzej z państwem.

W piątek jadę do warszawy ok godz.12
Mam jedno wolne miejsce, więc mogę kogoś zabrać.
Będę wracał ok 15-16 i mam 3 wolne miejsca.

Witam,
Kilka dni temu przybłąkał się do mnie bardzo fajny szczeniak.
Szukam dla niego dobrego domu.

Szczegóły ponizej:
http://bialystok.szerlok.pl/oferta/mily-szczeniak-szuka-dobrego-domu-ID2OEC.html

garstka na poludniu w blokach..ale to garstka a najwiecej na miescie,trojkat okolice ragienisa...troche na lomzycy,partyzantow...reszta to wies

Hej obudzić się biało-czerwoni co z wami jest ???

Nawet dzielny łukasz432 wysiadkę zrobił ?

Czy w Gródku wypatruje sobie dobrego miejsca na wieży kościelnej do oglądania meczu ???

Kto wie, może to i dobry pomysł. Nie wiem tylko jak wyobrażasz sobie mycie aua pod blokiem, gdzie niekiedy ciężko jest przecisnąć się do środka.

tego typu zjawiska mozna zauwazyc i na francuskich podworkach ,gdy place zabaw sa tu rzadkoscia.postanowilam nie wypuszczac mojej corki na dwor, a jezeli przyszla z podworka(papa ja tam zaprowadzil) to predko pokazuje jej drzwi do lazienki -zeby umyla raczki

rudy błazen z druhem

ok inaczej.. jakiś tydzień temu malowano pasy na Porucznika Łagody. Wiadomo - najpierw połowę i stawia się słupki na noc by następnego wieczoru pomalować drugą. Któregoś wieczoru wyszłam na balkon i widzę jak 2 chłopaczków w wieku ok. 20 lat przestawia słupki na stronę ,,niepomalowaną,, od tak dla żartu, by schować się w krzakach i widzieć jak zmotoryzowani muszą stanąć, wyjść, odstawić bądź wyrzucić słupki i jechać dalej.. Kiedy pojadą, chłopaczki wracają i odnawiają ,,żart,,. Na jeden ulicy mieszczą się trzy takie pasy... radość gówniarzy nie miała granic, gdy ktoś jechał prosto i musiał się zatrzymywać. Wyszłam, podeszłam, powiedziałam swoje... efekt? wybuch śmiechu, wyzwiska i ostentacyjne dalsze przestawianie słupków...

Tak więc.. owszem, kobieta mogła wyjść i powiedzieć swoje, ale czy to by coś dało? Jeśli tu piszę to być może dlatego, że ma nadzieję, iż znajdą się inni podobnie myślący i w jakiś sposób toaleta zwierząt w piaskownicy się skończy? może potrzebuje wsparcia? a nie wyzwisk i besztania przez osoby, dla których problemu nie ma, boo może na ich osiedlach takich sytuacji nie ma albo nie mają dzieci czy też psów/kotów itd itp.

ps. nie popieram tytułu postu, ale sprawę tak

Historia rodem z Cyrku Monty Pythona.

Jak co miesiąc otrzymałem fakturę z ORANGE (trzeci miesiąc z rzędu przyszła na czas, a to już duży sukces). Zaskoczyła mnie jedna pozycja w rubryce opłaty : ODSETKI !!! . Patrze 0,08 groszy i myślę: a to luz, nie zbiednieje. Ale niczym Sherlock Holmes zacząłem przeprowadzać dochodzenie skąd się wzięło moje zadłużenie. Pierwszy krok: sprawdzenie materiałów dowodowych, czyli poprzedniej faktury.

Faktura opłacona (w Sklepie Orange) 2010.07.19 - termin płatności: 2010.07.20 - Data zaksięgowania 2010.07.26 - Data doliczenia odsetek 2010.07.27

Siedem dni od dokonania opłaty do zaksięgowania. Ku mojemu zdziwieniu na poprzedniej fakturze również widniała rubryka: ODSETKI 0,05 groszy. Sprawdzam dokładnie kolejna fakturę.

Faktura opłacona (w Sklepie Orange) 2010.06.11 - termin płatności: 2010.06.21 - Data zaksięgowania 2010.06.25 - Data doliczenia odsetek 2010.07.26

Czternaście dni od dokonania opłaty do zaksięgowania. ORANGE !!! no bez jaj, rozumiem 2 dni później, 3 dni, z moim szczęściem nawet 7 ale żeby 14 !!!??? Nie wmówicie mi tym razem, że to wina banków.

Przy zwłoce 7 dni naliczono mi 0,08 groszy odsetek, przy takiej samej kwocie i zwłoce 14 dni naliczono mi 0,05 groszy odsetek.
Teraz mam problem kiedy opłacić bieżącą fakturę jeśli im dłuższa zwłoka tym mniejsze odsetki.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org