piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Serce biskupem wydarte

Co na Kube lecisz ?

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Serce biskupem wydarte

Alllinko:
napisałaś :"A Jezus mówił, że nie każdy kto mówi do Niego Panie będzie zbawiony" pozwól więc , że dokończę ten cytat:..."Wielu powie Mi w owym dniu: Panie, czy nie prorokowalismy mocą Twego imienia, i nie czyniliśmy wielu cudów mocą Twgo imienia? Wtedy oświadczył im: "Nigdy was nie znałem. odejdźcie ode Mnie wy, którzy dopuszczacie się nieprawości!" ?Mateusz 6.21 (Łudzenie samego siebie) B.T.
I co powiesz na to? Pozdrawiam i nie gniewaj się na mnie- bo to tylko dyskusja.

...a uczeni Kościoła dyskutowali poważnie ile diabłów zmieści się na główce od szpilki..:-)
No i nie pisałem, że Ty jesteś bigotką! Miałem na myśli raczej określone postawy religijne. Może nieprecyzyjnie się wyraziłem... a co do mojego "chaotycznego powtarzania" to jak można inaczej na forum? Wycinkowo tylko, tak jak Ty i wszyscy. Czy mamy robić tu wykłady? Nie da się. Pozdrawiam wiosennie.

Napewno w Piatek bedziemy..

rudy błazen z druhem

Z tego co slysze i czytam naprawde musialo to wszystko robic wrazenie.Nie mogla w nim dzis akurat uczestniczyc,ale w za to uczestniczylam w Marszu Milczenia ktory sie odbyl w Bialymstoku.To bylo cos nie samowitego.Ciarki mnie przeszly a lzy cisnely sie do oczu,kiedy ustalam na walach kosciola Sw.Rocha i zobaczylam tlum ludzi.

Pomysł Kefasa powinniśmy wcielić. Rozświetlmy dolinę, niech miłosierdzie popłynie, na nas także ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org