Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ostachowicz dobrowolnie zrezygnował z 2,5 mln rocznie a |
pic mi sie chcialo sorki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ostachowicz dobrowolnie zrezygnował z 2,5 mln rocznie a |
szczebiotka a siostra jakaś fajna ?
|
|
http://www.elitetorrent.pl/2bafa350480f113c3ec151746b469370239f8c8e,przygody_dobrego_wojaka_szwejka___osudy_dobr%C3%A9ho_voj%C3%A1ka_%C5%A0vejka_1956_57_tvrip_rmvb_lektor_pl
|
|
zalerzy mi na opini kogos kto tam pracuje lub pracował i bez takich bajek rze zarabiajo 5tys
|
|
A tak w ogóle to spółdzielnia
|
|
Gdzie najlepiej i najtaniej ubezpieczyć skuter o pojemności 50ccm.Ile może to wynosić, wie ktoś?
|
|
komis na Mickiewicza zaprasza do 30tys bedzie cos ciekawego
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=22666
|
|
@ P@wcio podlinkuj tą bestie tez jestem szukajacy ;)
|
|
skuter był kradziony !!!
|
|
Polecam PTU mają dobre pakiety OC,AC,NW w przystępnej cenie i jak ktoś wyżej wspomniał "szkodę drobną" w AC...
|
|
powinyy być jakies informacje. Robią już co chcą.
|
|
Bemowo rzadzi ;)
|
|
dobrze , ze metra w lomzy nie ma, pewnie tez by ustalo nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jest za droga, taka ja wlochy
|
|
koziol ciebie nie znam, wiec sie odwal, idz poplywac w sniardwy rudy błazen z druhem
|
|
passata w diselku sobie kup za tą cene bedzie ci dlugo sluzyl i tanio bedziesz jezdzil albo cos wygodniejszego A6 2.5tdi tez oszczedne i mocne
|
|
jak w temacie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
mnie nie ma
|
|
+1
|
|
a jeszcze nie Maciee? :)
|
|
1. Stacja Paliw na ul. Wiejskiej ("Ci panowie są przesympatyczni") - 16 głosów 2. Biblioteka na ul. Długiej (" Panie są bardzo bardzo miłe"; "tam chce się wracać"; "Panie z Biblioteki także miłe i rzeczowe. Aż nie chce mi się wierzyć że tyle osób na forum czyta :)" ) - 13 głosów 3. "Sawana" na ul. Browarnej ("też głosuję na panią z Savany...jest bardzo miła i uprzejma"; "pani właścicielka"; jest bardzo milo i powino byc wiecej takich sprzedawczyń") - 12 głosów 4. Stacja paliw BP ("stacja bp najmilsza obsługa"; "Także stacja BP, wszyscy, ale oni mają grzeczność służbową, taki standard. Ale sympatycznie z uśmiechem na ustach") - 9 głosów 5. Kaufland (kasy, stanowisko z alkoholami oraz stoisko z serami i mięsem); ("jak nie mialam zlotowki do koszyka, pani ze stoiska obok drzwi, od razu rozmienila mi na drobne") - 7 głosów 6. Cztery Pory Roku ("napiwek obowiązkowo") - 6 głosów 6. Salon Ery ("panowie zawsze mili i pomocni") - 6 głosów 7. Żabka na ul. Księcia Janusza I (".. nie spotkalam nigdy tak miłej ekspedientki jak ona"; "Młoda Pani z Żabki. b. sympatyczna do niej leci mój głos") - 5 głosów 7. Intercosmetic - 5 głosów 8. Cukiernia na rogu ul. Dwornej i ul. Giełczyńskiej ("często się tam bywało w czasach liceum"; "...pani Danusia extra"; "Cukiernia i pani Danusia oczywiście") - 4 głosy 8. Urząd Skarbowy na ul. Polowej - 4 głosy 8. Stomatolog - pani Agata Podolak ("dzieci ją uwielbiają") - 4 głosy 8. Sklep obuwniczy "Szmit SC" na ul. Długiej ("pan Krzysiek"; "przesympatyczny pan") - 4 głosy 8. Alior Bank - 4 głosy 9. Polo Market - 3 głosy 9."Epitafium" Wiktor Tyszko na ul. Kopernika - 3 głosy 9. Lord - 3 głosy 9. Stacja paliw Shell - 3 głosy 9. Pizzeria "Gruby Benek" na ul. Dmowskiego ("taka młoda szczupła pani z ciemnymi włosami..."; "sympatyczna młoda pani") - 3 głosy 9. Unitechnik ("Ten grubasek z Unitechnika, może się nie obrazi to Pan Maciek. Wiecznie zapracowany, sama byłam świadkiem jak w parę minut odebrał kilka telefonów i z uśmiechem obsłużył kilku klientów. Pełna energia i profesjonalizm. Polecam") - 3 głosy 9. Bar/Pub Savana na ul. Piłsudskiego ("Luudzie NAJMILSZĄ obslugę jaką miałem to w SAVANIE ale tej na PIŁSUDZKIEGO") - 3 głosy 9. Radio "Eska" ("Panie pracujące tam są przemiłe")- 3 głosy 9. Apteka samoobsługowa d."Jantar" ("bardzo miłe i życzliwe"; "panie w niej pracujące są bardzo miłe") - 3 głosy 9. Apteka na ul. Księżnej Anny 2 - 3 głosy ("zawsze dobrze doradzą") 10. Budka z pieczywem "Sulima" obok dworca - 2 głosy 10. Centrum Masażu "Anamed"na ul. Jatkowej - 2 głosy 10. Sklep Mięsny (pawilon na ul. Długiej) - 2 głosy 10. "Empik" - 2 głosy 10. Biebrza ("zapomniałam dołączyć o pani z Biebrzy, zawsze w dobrym humorze, oby więcej takich ;)") - 2 głosy 10. Xeromax na ul. Mazowieckiej - 2 głosy 10. Kebab "Sułtan" na ul Księżnej Anny - 2 głos 10. Stomatolog - pani Wróblewska - 2 głosy 10. Sklep "Vertus" w Galerii Handlowej "Stokrotka" - 2 głosy 10. Kredyt Bank - 2 głosy 10. Stacja Paliw "Orlen" na ul. Piłsudskiego 115 - 2 głosy 10. Farmer - 2 głosy 10. McDonald's (" Młodzież pracująca od początku wakacji w McDonald's (Radek? bodajże, taki wysoki potężny, a najmilszy chyba z całej obsługi, na kasie;); "Radek stojący na kasie - przesympatyczny chłopak") - 2 głosy 10. Targowica miejska ("Pani sprzedającą papierosy bez akcyzy na Manhattanie") - 2 głosy 10. ZUS (pani, która siedzi na dole po lewej; "obsługa klientów na dole - Pani Ewa") - 2 głosy 10. Doktor Wanda Pisowodzka lekarz rodzinny - pediatra ("sympatyczna i rzeczowa"; "...bardzo miła zawsze pomoże porozmawia ma super podejscie do dzieci") - 2 głosy 10. Pizzeria "Da Grasso" - 2 głosy 10. Salon wędkarski "U Edka" - 2 głosy 10. Szpital Wojewódzki ("Pani Jola i Pani Ewa z Oddziału Rehabilitacji w szpitalu- zawsze miłe i uśmiechnięte"; "...i pobrała małemu krew z palca i płacz jej nie przeszkadzał-chociaż wcale nie musiała.Więcej takich pielęgniarek!!!") - 2 głosy 10. Statoil ("pan z -cep eenu kolo macdonaldzia, mily sympatyczny, widac nie obcesowy, troche arogancjki , ale szelma zniego - a to bawi")- 2 głosy 11. Urząd Skarbowy na ul. Kaktusowej 1 - 1 głos 11. Sklep mięsny na ul. Wiejskiej - 1 głos 11. Apteka na Al. Legionów przy Wortalu - 1 głos 11. CB 13-ka na Al. Legionów - 1 głos 11. Sklep meblowy "Boss" - 1 głos 11. Biedronka na ul. Wojska Polskiego - 1 głos 11. Szkoła Podstawowa nr 9 (Pani Bogusia - nauczycielka kształcenia zintegrowanego;-) - 1 głos 11. Urząd Miejski (pani kasjerka) - 1 głos 11. Stomatolog - pani Budzanowska - 1 głos 11. Złoty Smok - 1 głos 11. Księgarnia "Ola" k/dworca - 1 głos 11. Bar "Kufelek" ("miła i sympatyczna obsługa - 1 głos 11. Bar "Zibi" - 1 głos 11. Apteka w Stokrotce - 1 głos 11. Apteka na ul. Wyszyńskiego - 1 głos 11. Doktor Danielski - 1 głos 11. BPH ("dziewczyny z BPH są super") - 1 głos 11. Stokrotka (skrzyżowanie ul. Zawadzkiej z ul. Piłsudskiego)– 1 głos 11. Sklep kapeluszniczy na ul. Krótkiej ("miła i fachowa obsługa") - 1 głos 11. Sklep "Tosia' na ul. Kraska - 1 głos 11. Piekarnia/Cukiernia "OKRUSZEK" - 1 głos 11. Urząd Gminy Łomża - 1 głos 11. Księgarnia "Oleńka" na ul. Krótkiej ("ten młody chłopaczek jest bardzo miły, ...") - 1 głos 11. Sklep spożywczy "PSS SPOŁEM na ul. Bernatowicza 6 - 1 głos 11. Salon "Orange" w galerii handlowej "Stokrotka"- 1 głos 11. Sklep odzieżowy "Wiktoria" k/dworca - 1 głos 11. Bonar - 1 głos 11. Sklep Komfort - 1 głos 11. Kebab na ul. Lipowej ("Super miła Pani...") - 1 głos 11. Hurtownia Papierniczo - Zabawkarska "Prymus"k/dworca ("taka brunetka, bodajże Monika:) Nigdy nie poznałam tak sympatycznej obsługi") - 1 głos 11. Stacja paliw Kraska-Poznańska naprzeciwko kościoła - 1 głos 11. Sklep w nowo dobudowanej części 4 plus- ten z nike połączony z obuwniczym - 1 głos 11. Sklep "Avans" przy Farmalu - 1 głos 11. Sklep w galerii stokrotka "50style"- 1 głos 11. Stacja Paliw "Pryma" - 1 głos 11. Kiosk na ul. Księcia Janusza I naprzeciwko sklepu z pieczywem "Kraska" ("Super pani przesiaduje w kiosku na Księcia Janusza naprzeciwko piekarni, blisko sklepu Justa. Przesympatyczna i gotowa do pomocy. Dziękuję że zawsze trzyma dla mnie pisemko") - 1 głos 11. Sklep z pieczywem "Kraska" na ul. Księcia Janusza I naprzeciwko tego kiosku;) ("Miła pani, Jarosińska pracuje w piekarni naprzeciwko tego kiosku. Zawsze uprzejma i miła.")- 1 głos 11. Poczta na ul. Księcia Janusza I ("Poczta na Księcia Janusza - okienko gdzie się odbiera paczki i polecone. Nie pamiętam nazwiska, ale cieszę się gdy mam awizo")- 1 głos 11. Sklep z artykułami dziecięcymi "Bajka" na ul. Kazańskiej ("Super pani jest w Bajce na Kazańskiej w sklepie z art dla dzieci. Aż dziwne jak ona znajduje wszystko w tym sklepie :)- 1 głos 11. Kwiaciarnia "Casablanca" (jedna z pań jest osobą bardzo kontaktową z fenomenalną pamięcią do klientów) - 1 głos 11. Starostwo Powiatowe na ul. Szosa Zambrowska ("zdecydowanie panie rejestrujące samochody na zambrowskiej szosie") - 1 głos 11. Delegatura Wojewódzkiego Urzędu Ochrony Zabytków w Łomży ul. Nowa 2; 18- 400 Łomża - 1 głos 11. Kawiarnia w Cztery Plus ("piękna obsługa, naprawdę ładne dziewczyny :) Aż miło zajść i wypić kawkę :)")- 1 głos 11. Poradnia Alergologiczna na ul Wyszyńskiego - 1 głos 11. Sklep 5-10-15 w Stokrotce - 1 głos 11. Sklep ZiZi na ul. Długiej - 1 głos 11. Sklep "Patrol" na ul. Dwornej ("taka bardzo miła pani") - 1 głos 11. Sklep "Szefler" na Starym Rynku ("bardzo sympatyczna właścicielka") - 1 głos 11. Zakład Stolarski "Kalisto" na ul. Spokojnej - 1 głos 11. Sklep "Klan" na ul. Długiej - 1 głos 11. Invest Bank na ul. Sienkiewicza ("uprzejmy Pan z obsługi klienta z Invest Banku , który zawsze doradzi") - 1 głos 11. "Biedronka na ul. Porucznika Łagody ("bezapelacyjnie, pani przy kasie w biedronce") - 1 głos 11. Bank Paribas na ul. Radzieckiej - 1 głos 11. Poczta na ul. Słowackiego - 1 głos 11. Księgarnia "Omnibus" na ul. Długiej - 1 głos 11. Lody "Gotti" Stanisław Poleszuk na ul. Stary Rynek - 1 głos 11. Sklep sportowy w Cztery Plus - 1 głos 11. Salon Plus na Al. Legionów - 1 głos 11. Sklep zoologiczny przy ratuszu ("pan ze sklepu zoologicznego przy Ratuszu:)Bardzo sympatyczny:)") - 1 głos 11. Sklep spożywczy "Aga" na ul. Długiej - 1 głos 11. Butik na ul. Długiej - 1 głos 11. Doktor M.Zielińska-Tyszka - 1 głos 11. Doktor T.Oleszczuk - 1 głos 11.Sklep "Justa" na ul. Księcia Janusza I - 1 głos
|
|
wodeczka! , mieszakm w LOMZY i mam BLM!!!!!!!!!!!!!! wiec zamknij ryj!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wszyscy i nie kazdy cwok ma BLM!!!!!!!!!!!
|
|
W norweGI to pewnie nikogo.
|
|
wstyd powiedziec , ze tam sie mieszkalo
|
|
witam. ktos sie orietuje jakie sa ceny za metr szpachlowania w łomzy.pozdrawiam
|
|
to na ch.. sie wypowiadasz jak ciebie nie interesuje.lepiej wracaj do mycia garów w knajpie bo turek cie zwolni
|
|
WON
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |