Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa Hala targowa przedsiębiorcy walczcie o swoja kase. |
Polecam Wartę,w razie jakiegokolwiek problemu załatwiają błyskawicznie,stanowczo odradzam Uniqe.Człowiek który wjechał mi w tylni błotnik miał tam ubezpieczenie.Tragedia!Obsługa do niczego,jakieś małolaty,niemiłe,impertynenckie,niekompetentne.Zaczęli kręcić z odszkodowaniem,postraszyłem sądem i wypłacili.Po ponad 3 miesiącach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa Hala targowa przedsiębiorcy walczcie o swoja kase. |
pan z -cep eenu kolo macdonaldzia, mily sympatyczny, widac nie obcesowy, troche arogancjki , ale szelma zniego - a to bawi
|
|
Cieżki temat do Rozmowy xDD po troszeczkuu xD Wiem ale czy powiem
|
|
i co ???!!!!!!!!!!!! OGOLONO I WYPIERDOLONO WSZYSTKIE DRZEWA!!!!!!!!!!!!!!!!! I DALEJ TO SAMO!!!!!!!!!!!!!??????????????? z\ jaka szybkoscia jechal?? a teraz larum???!!!!!!!!!!!!dla wszystkich <kubicow> mowie wyraznie jedz tam tak jakbys jechal z jajkiem!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Nie bój się są, znam kilku.
|
|
siegaj tam , gdzie blizej i latwiej , a teraz WON
|
|
zaproszę dziewczyny na weekend.20-25lat.imprezy.podróże.pomogę Wiem ale czy powiem
|
|
Zagrzeb na wakacje?! omg :) Jedź dziewczyno na wyspy Krk, Hvar, albo najładniejszą według mnie - Brac. Noclegi znajdziesz po zjechaniu z promu. Jest też jeszcze jedna opcja, najciekawsza - czarter łajby i rejs wzdłuż wybrzeża. A jeśli chcesz naprawdę przydatnych informacji, to zajrzyj na cro.pl - tam znajdziesz wszystko. pzdro
|
|
Mnie ciekawi to dlaczego Panda się zapaliła? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |