Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Fanatyzm |
turbodymomen zawstydził Klaudie widzial dwa bobry...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Fanatyzm |
Najciekawsze jest to, ze ludzie mówią na tematy , o których nie mają pojęcia. Kto chce zabrać miastu basen SP10 ? Bujdy, my chcemy mieć dostęp dla naszych dzieci w czasie zajęć w-f. Z tego co wiem, bo moje starsze dzieci korzystały z zajęć na basenie inne szkoły też korzystały z basenu. Przyjeżdżały dzieci z okolic Łomży, studenci. Basen był mały więc nie ma co się dziwić, że inni mogli korzystać w godzinach porannych i popołudniowych. Ale w całej sprawie o zwolnienie dyrektor szkoły basen jest tylko cegiełką lub kulą śniegową, która w swoim pędzie nabrała ogromnych rozmiarów . Moja znajoma ma powiedzenie: „od fałszywych przyjaciół uchowaj mnie Panie, bo z wrogami poradzę sobie sam”. Jakież to prawdziwe i życiowe. Okazuje się teraz z tego co słyszę to wielu dawnych „przyjaciół” pani Gałązki stało się jej zawziętymi wrogami. Dlaczego ? Im więcej zawdzięczają jej dobrego tym bardziej kąsają. Wszyscy pracownicy łomżyńskich szkół wiedzą ile zrobiła dla rodziny pana Ch. I co za to ma… szkalowanie, kopanie dołów? A może to z zazdrości wszystko to robią nasi włodarze? Bo przecież zarządzać taką szkołą, zbudować ją od zera , uruchomić całą maszynerię, by wzorowo pracowała i zdobywała światowy wręcz rozgłos to jest sztuka. Nie każdy to potrafi. A Ona potrafiła. ZBURZYĆ I ZNISZCZYĆ TO CO DOBRE TO KAŻDY GŁUPI POTRAFI, ALE ZBUDOWAĆ i to na taką skalę to jest Sztuka i artyzm. Wiele osób zarzuca młodej kobiecie, bo wyciągają plotki sprzed ponad 20 lat, jakieś grzechy. Pytam Kto ich nie popełnił? Wszyscy są idealni ? (popatrzmy co ostatnio pisano i mówiono o naszych prezydentach) Spartanie wyginęli, a wiecie dlaczego ? bo zabijali starszych i mądrych ludzi. Chińczycy rozwinęli swoją kulturę tak, że do dziś zadziwiają świat, bo słuchali rad ludzi starszych i doświadczonych. Nie wszystko co jest nowe i młode jest świetne (nasi prezydenci na pewno są młodsi, ale czy mądrzejsi ?) . SZANUJMY LUDZI ZA TO CZEGO DOKONALI , za zasługi DLA MIESZKAŃCÓW , MIASTA, NIE OGLĄDAJMY SIĘ WSTECZ , BO CZY WARTO? Czy warto niszczyć to wszystko, czego dokonała Pani Gałązka. Ona zawsze wyprzedza czas, myśli do przodu. Dowodem tego jest integracja, pierwsza w województwie. Z wyposażeniem i bazą dostosowaną do potrzeb dzieci. Jestem pewien, że najwięcej jadu sączą ci , co nie pracowali z nią , ale nasłuchali się plotek na jej temat. Moja sąsiadka bardzo chwali ją jako dyrektora, organizatora i menagera. Obyśmy mieli takich dyrektorów we wszystkich łomżyńskich szkołach, dbających o szkolenia kadry, dążących za potrzebami dzieci ,to nasze pociechy nie miałyby problemów z dostaniem się na najlepsze uczelnie. Która szkoła ma takie wspaniałe osiągnięcia? O której piszą , że jest najlepsza w województwie. Samo z siebie to się nie wzięło. Jest to efekt wieloletniej współpracy dyrektora z nauczycielami, którzy mają jeden wspólny cel- dobro dzieci , bo szkoła jest dla dzieci. A w tej szkole dzieciom jest dobrze tego nie da się ukryć. Zajrzyjcie na stronę internetową szkoły, jeśli nie wierzycie.
|
|
Turbodymomen już się skończył teraz bobrokop jest gorą.
|
|
siuuda88. tak wracają. spotkałem kolesia w KWP Gdańsk i jemu wrócili.
|
|
w pisaniuu też kazdy jest dobryy! alee to trzeba zmienić w czyn!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pelno ostrych kamieni jak pamietam
|
|
qaz0077 chyba przesadziłeś !!!! my bierzemy ślub w przyszłym roku i Pan Serafiński robi nam zdjęcia i nie ma takich cen . Widzę że sporo tutaj informacji wyssanych z palca .
|
|
bawie sie w klocki:) rudy błazen z druhem
|
|
niewiem w osoby były ranne na dwie erki ich zabierali małrzestwo z dzieckiem 3 letnim bodajrze
|
|
Ja też się przyłączam do pytania??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |