Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POLSKA MISTRZEM ŚWIATA!!!!!!!!!!!! |
Ja tez a tak wogóle to kabaret ma byc kabaret !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POLSKA MISTRZEM ŚWIATA!!!!!!!!!!!! |
Podaj adres a wpadne
|
|
Rządzi o tylko PO k..wa kto do tego dopuścił ;/
|
|
Najszybszy motor to opel i ..... niema szybszego na mapie :)
|
|
dolec pała co chłopaków sprzedała
|
|
Ptysiu Ptysiu gdzie twoje ognisko na bonie na twoją cześć ? ;D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
mam babe ! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
gazeta.pl wstyd !!! siano z butów Wam wychodzi !!! relacjonujecie na żywo mecz Radwańskiej a szukacie jelenia co Wam da gotowy materiał na poniedziałkowy artykuł z wieczoru kabaretowego w Łomża !!! A może już Was tak lenistwo dopadło, że jedynie bazujecie na dobrym wujku Google !!! Weźcie się w końcu do roboty !!! PS: jedyny jeleń jaki jest w Łomży to ten na naszym herbie !!!
|
|
tak rekonstruujcie wszystko na fali Grunwaldu !!! gdzie się nie obejrzysz rekonstrukcja !!! robi się to coraz bardziej nudne !!! jeszcze trochę a będziemy rekonstruować kolejki za papierem toaletowym za czasów komuny !!! ja też nie jestem święty czasem w niedziele rano staram się zrekonstruować sobotni wieczór ale robię to za swoje pieniądze !!! więc najlepiej niech Ci pasjonaci ganiają się po tych polach skoro ich to bawi, a sponsorom tandetnych inscenizacji proponuje pomyśleć o wyprawkach dla dzieci do szkoły z ubogich rodzin bo rok szkolny tuż tuż !!!
|
|
przepraszam miałem na myśli, ze nie zbanuje tylko wyelominuje mnie z forum :p
|
|
Mówisz o fryzjerce która w Łomży ma dość dobrą opinię niestety jak wszystko także usługi fryzjerskie drożeją tym bardziej że zmieniła salon jednak za jej warto zapłacić nawet 90zł co do kuponów to jest to coś w rodzaju karty stałgo klienta, fajna sprawa :)
|
|
Rządzą chłopaki spod mostu Hubala.
|
|
green Mundek byl najleprzy z nich i nie ma co tu gdybac znalismy sie od dziecinstwa.A ze sie mu w zyciu nie wiodlo kazdy wie.Ale do konca zycia byl godnym czlowiekiem. A Piotrek wacha zyje i jeszcze polazi bo islandia dla niego to raj. A ty kolezanko MONIKO....co ty o tym frajerze waszce wiesz?????Zycie go nie rozpieszczalo na jego zyczenie i jeszcze kilku powlukl za soba... Szczawika znalem dobry chlopak,szkoda ze tak koncza wpozo kolesie.... Pozdrawiam znajomych....hahaha..... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Napisz do mnie na emaila więcej szczegółów.
|
|
oj widze ze nie wiecie o co chodzi :-) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
szymonek ty STARA PROSTYTUTO :))
|
|
MPT Niestety większość to stare graty bez klimatyzacji....... a co za tym idzie Panowie kierowcy po prostu śmierdzą.
|
|
gazetapl to nick, taki jak jackass, czy SD trochę pomyślunku, jak mówi moja Babcia! ;p można powiedzieć, nie nie mamy, tak mamy, zobacz, było fajnie, lub nie fajnie! rozumiem, za trudne.... mykam stąd, bo cierpliwość wieki temu skończyła mi się na tym forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |