środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czyim imieniem nazwać Port nad Narwią?

moze nie maja kasy na utrzymanie. no nie wiem ale chyba ostatnio byly otwarte

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czyim imieniem nazwać Port nad Narwią?

poszukaj u siebie w UK na zmywaku murzyneczki jakiejś :P

motorynka po tuningu

Treść jest ukryta

czyli wieśniakiem, burakiem, czerwśniakiem

poszłam z koleżanko do fryzjerki na wyszyńskiego uczesała mnie zapłaciłam 70 zł po 2 tygodniach poszłam znów by zrobic te same uczesania skasowała mi90 ,mówiła ze ceny zmieniły sie i dała kuponik zebym zbierała pieczątki-żałosne..nie dosc ze ciasno tam było duszno i nachylała sie nade mną ta fryzjerka spocona to nie miła była i strasznie ciągała.Salon nowy ale fryzjerka nie miła i zmienia ceny. Fryzjerów jest bardzo dużo wiec mozna sobie przebierać -chociaż z tym jest dobrze...

Ten co podjął się budowy, na pewno ma swoje, chyba, że budujesz sposobem gospodarczym.

... & vice versa!

co ja myślę o TAXI w naszym mieście ???!!! jak obstawia w nocy Statoil to pod żaden dystrybutor nie można podjechać !!! parking sobie kur.... zrobili !!!

W Białymstoku jest wypożyczalnia szalunków

PODLASKIE, 15-566 BIAŁYSTOK, DOJLIDY FABRYCZNE 24

Gomez nie kradnij cudzych pomysłów,wymyśl coś swojego.Taki masaż w z dojazdem do klienta już w Łomzy jest

Witam pilnie potrzebuję skonsultować się z lekarzem diabelogiem dla kobiet w ciąży. Wiem ci specjaliści są tylko w Białymstoku. Może ktoś z Was formumowicze ma jakieś namiary, może jacyś lekarze przyjmują też prywatnie, a nie tylko w szpitalu. Zależy mi b na czasie. Będę wdzięczna za ewentulaną pomoc.

trzy siodemki

777?? niedlugo to sie bedzie nazywac 666!! cala patologia z tamtego osiedla sie tam zaczela zlazic!! w 100% nie polecam, bylem ostatnio i bylem bardzo rozczarowany tym co zastalem!

Na pewno dziwne by było gdyby na Śniardwach zabrakło kamieni, bo z tego co wiem występują płycizny z kamieniami nawet bliżej środka jeziora. A co można powiedzieć o Nowych Gutach: ogólnie siano, drożyzna i hałas. Fakt, że jest to nad największym jeziorem, ale niestety przysłowie się sprawdza, że małe też jest piękne. W tym roku byłem dla odmiany na Rajgrodzkim, rewelacja, bo można już od tego roku pływać na silnikach spalinowych. Ceny przystępne, no i tylko zostaje zamówić sobie pogodę. Pozdro.

heheh :-) kawosz ja slyszalem ze 4 placa :D

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org