Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska a Ukraina |
Aris Jagiellonia 1:0 hahahha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska a Ukraina |
Admin, nie wywalaj za szybko;) chce odpowiedzi E&E :)
|
|
Poppy ,a nie uważasz,że niebieskie do brązowych to nie za bardzo pasują :-) hm... niebieskie,to przedstawiają niebo ,a brązowe?:-)
|
|
ehhh dzieci nie majom zajenciaa.
|
|
maruda, to może inaczej - Ty sądzisz, że ten Wasz klub (Perpa), wykopie Nas na nasze własciwe miejsce - Twoje słowa. To napisz nam: 1) gdzie jest nasze właściwe miejsce? 2) napisz jak przewidujesz, ile miejsc pod Wami będziemy w tabeli, albo ile Wy będziecie nad Nami na koniec sezonu? 3) co rozumiesz pod zagadnieniem że Nas wykopiecie? (Na to pytanie odpowiedz, jak nie będziesz potrafił odpowiedzieć na powyższe.) O odpowiedzi prosi 30 letni gówniarz... :)
|
|
samson12 to jakie masz na sprzedanie?? i w jakich cenach
|
|
To jakiś pajac i marny prowokator. Nie ma sensu sobie głowy zawracać i wdawać się w dyskusje z tym osobnikiem. Niech siedzi przed komputerem i się napina. My możemy na to zlać a temat idzie do góry:) lateks
|
|
Autor: Wszyscy na mecz! (---.lomza.mm.pl) Data: 05-08-10 20:27 maruda, to może inaczej - Ty sądzisz, że ten Wasz klub (Perpa), wykopie Nas na nasze własciwe miejsce - Twoje słowa. To napisz nam: 1) gdzie jest nasze właściwe miejsce? 2) napisz jak przewidujesz, ile miejsc pod Wami będziemy w tabeli, albo ile Wy będziecie nad Nami na koniec sezonu? 3) co rozumiesz pod zagadnieniem że Nas wykopiecie? (Na to pytanie odpowiedz, jak nie będziesz potrafił odpowiedzieć na powyższe.) O odpowiedzi prosi 30 letni gówniarz... :) Wszyscy na mecz! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I to rozumiem . A to gwoli wyjaśnienia : Nie jestem piłkarzem Perpy ani kibicem. Nie jestem ani piłkarzem ani kibicem ŁKS. Nie lubię jak gówniarzeria wypisuje głupoty na forum. a już na pewno nie wystraszą mnie teksty typu: (a w perspektywie graja i moi koledzy wiec uwazaj na to co piszesz bo niechcacy moge dowiedziec sie kim jestes i wtedy niebedzie miło) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Autor: _jackass_ (82.139.165.---) Data: 03-08-10 05:15 Gródek to wioska !!! Wioska, nie miasteczko !!! ".......................................................................... WSZYSCY ruszamy dupy i jedziemy wesprzeć naszych piłkarzy aby jak najszybciej uwolnić się z tych wioskowych "klimatów"! " - napisał miastowy chłopak . Uważasz ich za kibiców ? Bo ja za zwykłych gówniarzy. Dla ciebie szacunek bo na niego zasługujesz. ( chyba, bo jeszcze nie jestem pewien)
|
|
szymonek , po to zeby cie intrygowalo lateks
|
|
Optymista.
|
|
nie musisz iść do mnie, idiotom nie otwieram... lepiej idź do łazienki i spójrz w lustro tępaku;-)
|
|
hahahaha ja to jestem w szoku jak mozna w ogole napisac ze to gangsterzy normlni ludzie a ty czlowieku na innym swiecie zyjesz niewiesz co dzieje sie do okola nazywajac ich gangsterami osmieszasz sie
|
|
od kiedy to na forum szuka się rady na sobotnie wieczory!
|
|
ku twojej przestrodze!
|
|
NAPISALA ZE POLICZEK, CZEGO SIE CZEPIASZ
|
|
cudownie_mi25 wierzysz ,że ktoś by wpadł na taki 'wieczorek'? :) Nie to miasto raczej. Chociaż fajne by były seanse filmowe dla singli. Ciemno na sali, klimat sprzyja :P Matrcin1234 , 19.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |