Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rosja zakręciła kurek z gazem. Co na to przyjaciele Kremla - Tusk i Komorowski? |
sama rodzina chyba serafina na tym forum a robi akty?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rosja zakręciła kurek z gazem. Co na to przyjaciele Kremla - Tusk i Komorowski? |
Treść jest ukryta
|
|
Re: Rosja zakręciła kurek z gazem. Co na to przyjaciele Kremla - Tusk i Komorowski? |
chłopcy nie lubią włosów między zębami...jeż obowiązkowo ogolony :-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: owski? |
Pozdrowienia :) Jestem i czytam codziennie, a czemu nie piszę ? Odpowiedź w powyższych postach :) lateks
|
|
Jednym slowem parodia z nimi a nie zadne internet tydzien czasu i dalej to samo czyli brak sieci.
|
|
Ja tam nie mam żadnych problemów, ostatnio tylko po burzy była przerwa w dostawie neta ale już wszystko gra.
|
|
Bello gdzie jesteś? odezwij się.
|
|
Na mózg padł ci ten sztuczny penis , lepiej znajdz sobie faceta i pobaw się naturalnym , realu nic nie zastąpi a chodniczki już wypastowane.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |