czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kto teraz ich przeprosi?

No to latamy z telefonem po miescie i polujemy ;D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kto teraz ich przeprosi?

ale odpowiedz

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

HAHAHAHHAHAHAHAHAH

TESZ MAM KÓRTAFKE 'd

rudy błazen z druhem

w kjopie kupiułem kujtkie :)

to bszytka

ale idioci ~_~

lateks

ja mam ladnijszom i tesz nic nie muwie .

Jak bede kladl kujteckie to tez musie sie obgolic czy co.

no tak tego się mogłam spodziewać
gonić się gównażeria

Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 06-08-10 15:10

zamknij morde szmato odezwij sie na prive to pokaze ci dziecko twoje miejsce to ty caly czas sie spinasz wiesz doskonale gdzie cie mam....żal mi ciebie jezeli chcesz mozesz sie przxekonac ile mam lat co juz spanikowales psi odchodzie.

Re: Gryf Gródek - ŁKS Łomża 14.08.2010r.
Autor: lukasz432 (---.xdsl.centertel.pl)
Data: 06-08-10 15:12

chcialbys byc na tylu meczach ŁKS wyjazdowych co ja dzieciaku a ty jakiemu klubowi kibicujesz bez napinki co

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

zabolało że wiem ile masz ????

Czasami tak bywa nie masz co się podniecać .

Co ty masz robaczku świętojański z tym privem ???????????

Napisałem ci zebyś się modlił o to abym na priv się nie odezwał.

Ciężko zrozumieć ? Tacy też muszą żyć. I ja to rozumiem dlatego się nie odezwę.:):):):)

Jakiemu kubowi kibicuję ????
A no kibicuję takiemu który ma normalnych kibiców a nie zasmarkanych szczyli szukających wrażeń.:):):):):):):)

Pozdrowienia dla wszystkich normalnych kibiców ŁKS.

Jak wy możecie z takimi mendami przebywać na jednym meczu ?

Wpływ na to zatrudnienie w administracji szpitala w Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie pracuje 2200 osób z czego 300 administracji
w łomży na 1200 osób niestety jest tyko 80 LEKARZY I 400 pielęgniaREK
kto za to odpowiada wyggląda to na celowe działania admnistracji
w Łomży jest 4 dyrektorów

no jaha ze musisz sie ogolic wszyscy powinni

Zgodnie z obietnicą:) Moje wrażenia po MS. To był koszmar!

Komputer w miarę, zadania tak jak napisał/a Szeggi. Zgadzam się z tym, że ostatni etap, tj. pogrupować zdania w kolejności od najbardziej pasującej, do najmniej pasującej jest najgorsze! Tam się można było wkopać nawet, gdy się pisało prawdę. Pytania dotyczyly charakteru i opierały się na wcześniejszych odpowiedziach.
Głupie też było układanie zdania logicznego z rozsypanki, bo te wyrazy, które byly podane były kompletnie bez sensu i jedno drugiego się nie trzymalo. Problem był z tego coś poskładać. Do tego upływający czas. Ja przyznam szczerze, że ułożyłam jedno zdanie sensowne, i zaczęłam kolejne, ale brakło mi czasu, żeby je dokończyć...
Moim zdaniem najłatwiejsze były zadania matematyczne. Banał, poziom 1 klasy SP.
Podobało mi się też zadanie z sześcianami i historyjki i zapamiętanie szczegółów z obrazka.

Po komputerze 30 minut przerwy i rozmowa z psychologiem. Porażka totalna. Po pierwsze kobieta, a po drugie młoda, chwilę po studiach. Takie wiadomo, że są najgorsze. Rozmowa niezbyt przyjemna. Psycholożka ani razu nie popatrzyła w moją stronę, tylko cały czas pisała. A ja mówiłam. Pytania proste, takie których się spodziewałam(no prawie, bo jednym pytaniem mnie zaskoczyła)
Pytała dlaczego policja?, jakie mnie cechy predysponują do tego, moje wady, ukończone szkoły, doświadczenie zawodowe i czym bym się chciała zajmować.
Pytanie gratisowe, ktorego się nie spodziewałam brzmiało: z jakimi sytuacjami jako policjantka nie chciałabym mieć do czynienia?
Zaczęłam myśleć nad sytuacją, ale cisza się przedłużała, więc powiedziałam po prostu coś w stylu: uważam, że skoro ktoś stara się o przyjęcie do służby w policji, to musi zdawać sobie spawę z tego, że będzie miał do czynienia z różnymi sytuacjami. Raz będą to sytuacje wesołe, innym razem smutne, a jeszcze innym razem dramatyczne. Ja w chwili obecnej, z tego miejsca nie chciałabym wymieniać sytuacji, w których bym nie chciała uczestniczyć, bo wiem, że prędzej czy później w takiej sytuacji się znajdę.

To było tak na szybkiego wymyślone i nie wiem czy ją to zadowoli. Kolega policjant powiedział, że dobrze jej powiedziałam, ale ja jestem innego zdania...

Wyniki od tygodnia do 3 miesięcy. Telefon w przypadku pozytywnej odpowiedzi, a polecony w przypadku negatywnej.

Ja się nastawiam na polecony...

Włosy wiem jak się goli ale ale jak wycina się mózgi tego nie wiem. Podpowiedz jak to zrobiłeś.

dobra maruda zamknij sie i przestan obrażać kibiców ŁKS ja jade na ten mecz a ty zapewne dziecko w domu zostaniesz ze strachu bo przez neta mozesz udawac dorosłego kibicujesz klubowi ktory ma kibicow haha ty debilu widac skąd jestes bo napewno nie z Łomży dziecko wyjdz z neta bo dostaniesz od matki szlaban na neta pomodlić to sie ty mozesz abym cie niepoznał bo mozesz zmienic troche poglądy czekam odwazny glupku az sie odezwiesz no sory zapomnialem ze tylko sie napinac umiesz zamiast tyle pisacd cwelu idz zapisz sie na wyjazd pozdro dla wyjazdowiczow ....

a po co ci karta :P

Jak ide oddac krew to nie potrzebuje 10 lekarzy.
Dlatego jest tam jeden i 5 pielegniarek.

Moze szpital ma dlugi dlatego ze przekracza limity aby leczyc pacjentow?

Ja na lekarzy zlego slowa nie powiem.

rudy błazen z druhem

jesli nic sie nie zmienilo to na albo 8 albo 9 miechow plus unitarka

kup se rower

Najbardziej niesympatyczna sprzedawczyni jest w sklepie odzieżowym PATROL. Od samego progu można kora wykręcić!

o 18 00 na starym rynku

na Mazowieckiej tez poszukaj :)

zeby tylko wszedzie dobre byly

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

wpisz jeszcze jeden punkt do apteki na dwornej.
sklepikarze a nie aptekarze.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org