Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zbrodnie dokonywane przez Ukraińców. |
oj chyba mnie nie zrozumiałaś. Trochę tej fizjologii znam:) o reakcji na ból też wiem wystarczająco wiele. Ja nie mówie że zerwałam się z chionki i jadąc na porodówke byłam zielona w tych sprawach, wiedziałam wystarczająco wiele z tym że nie chciałam się "uczyć rodzić'' przed porodem. Napisałam że ja nie darłam sie jak opętana i nie wspomniałam nawet słówkiem o innych kobietach, nikogo nie krytykuję swoim postem bo nie po to go napisałam. W moim wypadku akurat wystąpiło wiele tego typu komplikacji o których nie mówi się w szkole rodzenia, chodziło mi o to że nie miałam w głowie żadnej nauki, polegałam na położnych, rozmawiając z nimi, dowiadywałam się czemu sie tak dzieje itp, pewnie znając siebie gdybym poszła do szkoły rodzenia to bym spanikowała podczas porodu, nie miałabym tak dobrego kontaktu z położnymi i być może darłabym sie jak opętana. Ja pisałam o sobie nie innych kobietach. Jedna PAni skrytykowała tu kobiety które nie chodzą do szkoły rodzenia, ja czułam że nie byłoby to dla mnie dobre i dobrze zrobiłam. Myślę że każda z nas wyczuwa co będzie dla niej najlepsze, ma w ciązy jakiś dodatkowy zmysł. Myślę że myłisz się w ostatnim zdaniu. Jadąc do naszego szpitala żadna nie spodziewa się luksusowych warunków i wspaniałego, cierpliwego personelu. Kobiety nażekaja często na naszą porodówke bo mają racje. Poczytaj www.rodzicpoludzku.pl i powiedz ile z tego jest na łomżyńskiej porodówce
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zbrodnie dokonywane przez Ukraińców. |
Sklep Karolinka z odzieżą dziecięcą - Panie są wiecznie naburmuszone, zawsze odnoszę wrażenie że jestem tam intruzem. Dziwię się, że do tej pory właściciel nic z tym nie zrobił, no chyba, że to jest rodzina
|
|
A co nie chce się płacić za abonament? Ten internet nie ma służyć w tym celu, aby ktoś sobie regularnie korzystał jak ze swojego łącza, bo to na pewno uszczupli jego moc przerobową, ten internet ma być dla tych co będąc w tych rejonach muszą skorzystać z internetu.
|
|
Kupiłem sobie zaje**ist kurteczke xD
|
|
biedronka pracuje w niedziele
|
|
Do szczebioty. szczebiota dlaczego tekstu maksymy nie napiszesz po polsku. ,, Rozsądny człowiek przystosowuje się do świata, nierozsądny człowiek w dalszym ciągu stara się dostosować świat do siebie.Cały postęp zależy od nierozsądnych ludzi."George Bernard Shaw
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |