Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czego boi się PiS ?? |
Koszt naprawy pewnie przekroczy wartość sprzętu , więc nie wiem czy to taka dobra inwestycja.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czego boi się PiS ?? |
Co sądzicie o sali Biała Dama? Ktoś był może tam na jakimś przyjęciu?
|
|
wescie skonczcie ten temat blagam, w czwartek babcia mi zmarla dzis swinka morska...
|
|
wtf? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nie mam ;] nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a ja mam prawo tylko na jeden temat pisac no moze na dwa,
|
|
Poważnie i prawdziwie. Lękam się śmierci mojej mamy. Przerzuty nowotworowe. Może kwestia miesięcy... Jak umierali dziadkowie czy dalsze ciotki wszystko to było poza mną. Kościółek, różaniec, stypa, chwila zadumy. Tyle. Teraz się boję, cholernie się boję, mimo że jestem już dawno dorosła i mieszkam bez mamy. Straszne, jakoś funkcjonuję, ale boję się myśleć...
|
|
Myślałem, że zdechły ze smrodu .
|
|
mi się bardzo podoba Retro. swego czasu często tam bywałam. ostatnio na Andrzejkach i urodzinach koleżanki. jedzenie pyszne,obsługa miła. na kilku weselach byłam w Jędrusiowej zagrodzie i do gustu mi nie przypadło. jedzenie takie sobie, nic szczególnego. ale dla każdego coś innego
|
|
taki post też już jest u był nawet pierwszy niż najgorsza obsługa czytanie nie boli:) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
24 - jak ceny spadają to biznesu nie zrobisz. Biznes możesz zrobić, jeżeli w perspektywie jest wzrost cen. Na to się nie zanosi - Czeczeni zapuszczają korzenie - dostaja mieszkania, kupuja samochody, płodzą kolejne dzieci, żeby większe zasiłki dostawać. Chyba nie bardzo rozumiesz treść pisaną - ja na ciebie nie zagłosuję, ale Czeczeni (jak będa mieli prawo) na pewno, więc będziesz miał 1000 głosów. Czeczeni nie uciekają przed śmiercią - w Czeczenii można normalnie żyć, tyle, że tam musieliby pracować. Uciekają przed pracą. Zapoznaj się z sytuacja w Czeczenii i nie pieprz głupot. Cywile mogla tam spokojnie żyć. Rosjanie polowali na partyzantów, zaś Czeczeni zabijali kogo popadnie - żołnierzy i cywilów rosyjskich, Rosjanki uprzednio gwałcili. Obecnie normalni Czeczeni tęsknią za czasami ZSRR - pole do popisu mają tam talibowie - oni piorą mózgi debilnym Czeczenom, chcą wprowadzenia szariatu i to właśnie religijni fanatycy stwarzają tam problemy. Zasiłki to płacimy my - Polacy. To my utrzymujemy pasożytniczych Czeczenów. Ten fundusz to taki chwyt marketingowy. Oni wspierają fundacje "Ocalenie", ale i ta fundacja utrzymuje się głównie z naszych podatków. Jest projekt, żeby do Polski wysyłac imigrantów z Francji, Hiszpanii - te kraje już zupełnie sobie z nimi nie radzą. Francja płaciłaby takiemu Muslimowi 1000 euro, Polska dawałaby mu 1000 zł i żyłby sobie u nas jak pączek w maśle. To dopiero byłoby postepowo i nowocześnie!!!
|
|
salon bankrutuje, to nie fryzjerek wina
|
|
tak wlasnie chcialem napisac ze sentyment hehe , jak w helpie nie pomoze to jeszcze sprawdz pod monopolowym czarnym kotem ,serwis agd rtv , po schodkach w dół , tam tez moga zrobic.
|
|
nie rozumiem jak zablokujesz, a co z przechodniami , beda zestresowani
|
|
Jak nikt nie protestuje, to znaczy że nie ma problemu.
|
|
dla mnie jest zwyczajne morderstwo i nic więcej. Według naszej katoloickiej wiary każdy kto dopości się takiego czynu dopuszcza się grzechu śmiertelnego w myśl przekazania nie zabijaj. I nie wazne czy zrobiłeś to umyślnie czy nie - jedno jest pewne ,że zabiłeś i jestes smiertelnym grzesznikiem "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
polecam też wymiane opon u goska w starym pomie tam jest miła obsługa.
|
|
proponuje zrobic zdjecie i przekazac do siedziby strazy miejskiej, zrobic ksero skargi i poprosic o pieczatke na owym ksero "wplynelo dnia" zeby gdzies nie przepadlo. troche zachodu ale moze tumany sie naucza
|
|
A na MC Skłodowskiej, obok Telepizzy przypadkiem nie ma sklepu Sunset Suit? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
ten temat już się zrobił trochę trędowaty !!!
|
|
alibaba patrzę że nie wytrzymałaś i odpisałaś czyli potwierdziłaś czarny scenariusz : a- robisz pęta uchodźcom b- tata ci wchodził do wanny nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam, z czystym sumieniem mogę polecić tą biżuterię. Jest bardzo elegancka, super wzory i duży wybór a co najważniejsze bardzo przystępne ceny. Polecam gorąco ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |