Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświadczenia majątkowe prezydentów |
PTYSIU z kim wpadasz???? pewnie grzyb wiszu i łuki:):):):):):) bo ja napewno z kumplem jednym zapadne!!!!(*esiem)ito chyba tyle. moje zainteresowanie flash mobem jest takie same jak na początku tylko że ja tylko czytam a niec nie pisze. a tak apropo NAPEWNO BĘDE!!! a takpozatym nienormalnienormalna to najlepiej to po napisaniu postu zapisz go w WORDZIE.(tylko dużo roboty) ale zawsze działa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświadczenia majątkowe prezydentów |
bardzo dobre pytanie, moim zdaniem mecz nie powinien się odbyc...
|
|
Nazguls jestem z Tobą !!! uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Nikt nie jest sam...
|
|
Dlaczego wogóle ktokolwiek odpisuje na posty tego ptycymbała? Ludzie! Miejcie trochę szacunku do siebie i nie reagujcie na głupotę tego chłoptasia!
|
|
No właśnie - opracownia znanych uczonych (i teologów) - to dla bigotów "tania sensacja"! Wygodniej jest powtarzać jak papuga jeden pogląd - to takie proste, jasne, nie budzące wątpliwości i nie zmuszajace do myślenia... to sama wygoda przecież. Rozumiem i życzę błogiego spokoju ducha.
|
|
Jestem za .Pięknie by to wyglądało raczej wieczorem (koło 19.30)przy zapalonych płomieniach młodzieńczych serc i świec:)
|
|
Pada wiele spekulacji co kiedy jak i gdzie więc piszę konkretny termin .. _________________________________________________ 5 KWIETNIA WTOREK o 18.00 _________________________________________________ MARSZ ZACZNIEMY OD OŁTARZA PAPIESKIEGO przy Kościele Miłosierdzia Bożego, a zakończymy go przy Katedrze, gdzie wszyscy pomodlimy się za Ojca Świętego. Proszę o wpisy osób które potwierdzają swoje przybycie.. niech łomżyńska młodzież raz jeden zjednoczy się w sprawie słusznej idei. Aby marsz nie był tylko marszem, zabierzmy ze sobą wizerunki ojca świętego. Niech Łomżyska młodzież pokaże kim dla nich był, jest i będzie Ojciec Święty. LICZĘ NA WIELKI ODZEW Z WASZEJ STRONY Proszę o nie wypisywanie w temacie bezsensownych postów
|
|
Wszystko jest warte aby być... świeczki, wizerunki,.. " Nie sztuka mówić , lecz sztuka robić.. "
|
|
Pg3 idzie w środe do Kościoła...
|
|
Ja chce żeby żył JAN PAWEŁ II Zbych
|
|
Chyba nie powinienem zachęcać do wzięcia udziału ... ale mimo wszystko to zrobię.. To jest histryczne wydarzenie w dziejach Polski i świata nie bądzmy obok ... ___________________________ 5 KWIETNIA WTOREK o 18.00 ___________________________
|
|
Chyba tak jest...
|
|
im wiecej pomyslow tym wieksze zamieszanie...ale postawmy na spontanicznosc miejmy nadzieje ze nie bedzie zbyt duzego zmieszania... a propo mozna zadzwonic do radia i poprosic zeby cos takiego oglosili... to chyba najszybsza droga przekazu wiele osob chcialoby isc na taki marsz a takie forum lub lancuszki gg ograniczaja marsz tylko do internautow i ich znajomych... pomyslmy o tym..
|
|
Log4N tak jak mówisz spontaniczność to najważniejsze..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |