Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Cenny Piorunek" |
A ja mam pytanko wczoraj w których kościołach biły dzwony na znak śmierci Papieża ?? bo w parafii Św. Brunona nawet kościół był zamkniety :/ i dzwonów nie było słychać :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Cenny Piorunek" |
A on pisze w języku Blokowym,,Blokers''
|
|
na stronie www.radionadzieja.pl oddano hold Wielkiemu Polakowi przytaczajac Jego najbardziej znane wypowiedzi...
|
|
No wlasnie, przelecialem po stronach, po falach radiowych i mam co nieco do powiedzenia. Rozglosnie krajowe jak i nasze rozglosnie regionalne uczcily zmarlego. Radio Bialystok, Radio Nadzieja, nawet Radio Lomza. A co z Radiem Bab? Na ich stronie nawet nie wspomniano o tym co sie stalo w sobote o 21.37. U nich pomaranczowo :((( a przeciez jest tak smutno bez Papieza ktory tworzyl nasza historie.
|
|
APEL DO WSZYSTKICH - PROSZĘ CZYTAJCIE Apeluję po raz kolejny do wszystkich Polaków aby poparli ideę którą chcę nazwać " Pamięć o Wielkim Polaku ". Chodzi o to aby w każdą sobotę Ku Czci Pamięci po Ojcu Świętym Janie Pawle II o godz. 21,37 zabiły wszystkie dzwony we wszystkich kościołach w Polsce. Niech to będzie nasza pamięć i cześć oddana Papieżowi jakiego już nie będzie. Jeżeli nasze wnuki zapytają się dlaczego w każdą sobotę o godz.21,37 biją dzwony we wszystkich kościołach w Polsce odpowiemy im, że o tej właśnie godz. Odszedł Największy z Polaków Jan Paweł II- Papież. Proszę Was o poparcie tej idei. Pozostaję w głębokim Zalu.
|
|
[*]
|
|
Powiem Wam, że nasz katolicko-niewyuczalny narodek postapi tak, że z nauk JP II niczego nie wyniesie i niebawem zaczną się znowu wszyscy żreć (politycy i inne szuje) ze zdwojona siłą! Szybko "odrobią" te chwile wzruszenia. Kurduple - Kaczory już zaczęli. Smutne to wszystko podwójnie....
|
|
w poniedzialek marsz mlodziezy za papieza o godzinie 19 od placu wolnosci do katedry ściemka wszystkim
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mysle że to dobry pomysł ale w każdą sobote to chyba nie wypali np można by każdego drugiego dnia miesiąca....
|
|
A kogo teraz da Bóg ? Zbych
|
|
Każdy go kocha...
|
|
Wszysto ustalone.. o godiznie 18 spotykamy się pod Ołtarzem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |