Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rosyjskie embargo na owoce i warzywa z Poski |
chcial sie ukryc w koszu zeby lepiej poobserwowac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rosyjskie embargo na owoce i warzywa z Poski |
Dowiedziałem się ile zdobyłem punktów przedzierając się przez te etapy i wyszło 175 ptk.:) Teraz pozostaje czekanie na komisje lekarskie.
|
|
http://www.koktajl24.pl/album/modne-kolory-wlosow-2010-fryzury-gwiazd-modne-kolo/image/Oto-gwiazdy-z-kolorowymi-wlosami jak ten pasztet po lewej i będzie uniwersalna
|
|
ja tez jestem rodzicem i nie zycze sobie zebys mnie pozdrawiala
|
|
bo właściciel tej bmw siedzi w kiciu na ul. pięknej ten ostatnio blok jak na groble jedziesz i na samym początku parkingu stoi biała rudera...
|
|
szukam żony ;(
|
|
ale z dolarami?
|
|
Stacja Paliw na Wiejskiej jestem ZA
|
|
Demokracja- jest bo nic innego lepszego nei wymyslili. Coca Cola - jest bardzo smaczna przyznasz, szczególnie z lodem i limonką. Samochody- z zachodu są lepsze bo są lepiej wyposażone w lepszej cenie. Szengen - Fajnie jest jechać z dowodem osobistym na zakupy lub urlop i nie nie stac w korkach na granicy Unia Europejska - Jedź na wieś i/lub zapytaj rolników o zdanie, niech pokażą Ci swoje wypasione ciagniki i dofinansowane gospodarstwa. Z domu nie wychodzisz? na jakim świecie żyjesz skoro nie próbowałeś nic z w/w punktów...
|
|
unia europejska to jedna z lepszych rzeczy która nas spotkala, licze jeszcze na euro :)
|
|
powatpiewam w wysoka klase serwisu, usmiech i oglada ruchow w serwowaniu tez sie liczy
|
|
4POKOJE NIE CHODZI O OBRAŻANIE TYLKO O UZMYSŁOWIENIE NIEKTÓRYM OSOBOM ZE JAK PRACUJĄ W URZĘDZIE TO NIE ZNACZY ZE MAJA TYLKA PLOTKOWAĆ I PIĆ KAWĘ I NIE MIEĆ CZASU DLA PETENTÓW. PS.I żeby potem się nie dziwił/ła jeden z drugim ze w końcu komuś nerwy puszcza i wyłapie w gębę jak ten w ratuszu:) 1. Ratusz 11 Kasa- -9 ratusz w ogóle-1 wydz. komunikacji-1 2.PUP -9 3..Poczta 8 Plac Pocztowy-4 Ks. Janusza -2 Rycerska -1 mAŁACHOWSKIEGO -1 4.Piekarnia OKRUSZEK -4 5.Poradnia ortopedyczna -2 Apteka na Dwornej-Slimaki-2 Cukiernia CENDROWSCY -2 EPOKA-2 Sklep ALEX, Dmowskiego -2 WORD Egzaminatorzy-2 6.MASTOR -1 administracja Forum-1 atlantic-sklep z bielizna-1Okulista Nowogrodzka-1 biura linii lotniczych-1 Górka Zawadzka-Administracja osiedla -1 Help GSM -1 Kraska Ks. Anny -1 odział Ch.Wewnętrznych-1 Poradnia chorób zakaźnych -1 UNITECHNIK-1. URZĄD SKARBOWY -1 Zielony Market, Broniewskiego -1
|
|
Potwierdzam
|
|
Nowe Guty - nie polecam, no chyba że ktoś lubi "na śledzika"
|
|
Na szczęście nie mieszkam na osiedlu.
|
|
Hurtownia Benihana na dawnej bazie WZGS, chyba towaraowa czy Przeymysłowa ulica.
|
|
Tak, na senatorskiej robia solidnie.
|
|
"na sanatorskiej solidnie " hahahhahahahah
|
|
a teraz psze pantfa bendzie gżmialo !
|
|
9-tka niedługo rusza. Wiem z dobrze poinformowanego źródła.
|
|
P@wcio po kiego grzyba piszesz takie bzdety. gościu chce założyć gaz i to jest jego sprawa więc zbędne komentarze sobie daruj. stać Cie na paliwo ok, to nie obrażaj ludzi których nie stać albo tych którzy chcą oszczędzić.
|
|
pod maską najlepiej ale butla koniecznie z tyłu
|
|
Zobacz co kupują Czeczeni za pieniądze, które rząd zabrał tobie. Ty kupujesz kaszankę w Biedronce, Czeczeni kupuja luksusowe towary, na które większosć Polaków nie może sobie pozwolić (kiedy ostatnio coś kupiłeś u jubilera?). http://www.youtube.com/watch?v=VRM1TZ7xJ_I Polecam również poprzednie odcinki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |