Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie mam do was :) |
tak a nam dadza rodzinnego 49z, i sie tzreba cieszyc. A ile papierow do wypelniania...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie mam do was :) |
Może to nie jest mieszkanie spółdzielcze, czy własnościowe tylko lokatorskie? Tam się spłaca w czynszu dodatkowo raty od wartości ponad wkład własny.
|
|
Chciałam podzielić się z Wami pewną ofertą jaką znalazłam ostatnio w internecie. Energa S.A. organizuje właśnie całkiem interesujący konkurs, w którym główną nagrodą jest praca w tej firmie. Moim zdaniem świetna opcja dla osób kreatywnych i z pomysłami, gdyż warunkiem uczestnictwa jest najciekawszego planu rozwoju elektronicznego Biura Obsługi Klienta. Więcej informacji macie tu: http://www.energa.pl/konkurs . Co o tym myślicie? Planujecie spróbować?
|
|
A co jest na Prusa 8? To może wyjawisz po co ci te opuszczone samochody?
|
|
Do wszystkich debili co piszą że na Prusa 8 - jesteście żenującymi debilami. A zwłaszcza ty jasiu_śmietana wiedziesz prym wśród tych kretynów. Poza tym nie mam zamiaru kraść tego samochodu ani nic z niego zabierać. Innym, którzy udzielili normalnej odpowiedzi, dziękuję.
|
|
dla mnie feel to byleco!
|
|
o od 18 płatne??
|
|
Tylko trzeba pamiętać o jednej kwestii - jeśli wymieniasz sprzęt, sklep internetowy weźmie twoją starą pralkę pod warunkiem, że opłacisz za nią kuriera - w większości przypadków oszczędność się zredukuje. Kurier nie ma też obowiązku wnieść sprzętu na twoje piętro. Dlatego też sklep internetowy jest dobrą opcją wtedy, kiedy "wyposażasz" się po raz pierwszy, albo kiedy kupujesz rtv ( z telewizorem nie ma takiego problemu jak z lodówką). Jeśli chodzi o łomżyńskie sklepy... niedawno kupowałem pralkę, najbardziej przyjazny jeśli chodzi o rabat, transport, pomoc był neonet. W mediaexpercie wybór był większy, ale proponowali patelnię lub paczkę proszku do prania (a w neo obniżyli cenę).
|
|
na Woj Polskiego stoi bordowy poldacz Caro, wygląda że nikt nie jeździł nim od dawna
|
|
na prusa 8 !
|
|
Autor: no nie (---.internetia.net.pl) Data: 29-07-10 17:56 "(...)W Łomży na przyznanie statusu uchodźcy oczekuje ponad 300 osób. - Gdyby wszyscy dostali go równocześnie, gminny budżet cienko by zapiszczał - wzdycha Wiesław Jagielak, dyrektor Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej. - Na szczęście, jak się skończą świadczenia z tytułu indywidualnego programu integracyjnego, wielu wyjeżdża do innych krajów, bo polskie zasiłki są dla nich za niskie(...)" O kurcze...., polskie zasiłki za niskie.
|
|
Jagiellonia to białoruski , czy litewski klub?. Przecież Jagiełło był Litwinem i stąd ta nazwa się wywodzi. Myli mnie zaciąganie białoruskie i śpiewanie na meczach "Kalinka Maja".
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W piątek w twierdzy będzie gruuubo ;d
|
|
słyszałam, żę na pewno będzie jasiu śmietana w towarzystwie michaliny.
|
|
nie będe dymany bo jestem reżyserem ten najważniejszy :D
|
|
panowie pytanie do was jakie dziewczyny wam sie bardziej podobaja.. brunetki czy blądynki,.... tylko bez glupich komentarz prosze..:p
|
|
brunetki koniec kropka
|
|
ty ty szczeniaku DMUHNIJ COO ? apostata
|