Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czerwona wyspa |
Mi nie przeszkadza Czeczen który stanie "ramię w ramie"ze mną do pracy,i takiego Czeczena będę darzył szacunkiem ,natomiast nigdy nie będę szanował nieroba i pasożyta który ma się lepiej niż ludzie pracy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czerwona wyspa |
Fachowa Naprawa komputerów i laptopów. Tanio Tel: 516879486
|
|
WITAM!! Jestem zszokowany tym co wczoraj w dzień miało miejsce nad zalewem, młody chlopak stracil życie, a kto jest temu winien?? w stawiskach jest co weekend 5 razy więcej ludzi niż nad narwią w łomży i tu nie ma ratownika, a tam jest. komu to zawdzięczamy?? teraz rodzice chłopaka który utonął powinni podziękować władzom!!
|
|
photo filtre, photo scape
|
|
pewnie ze na wiejskich drogach ich nie zobaczysz,
|
|
debilwate podejscie do sprawy bezpieczenstwa, kupcie sobie rumaki zamiast samochodu, wtedy wam bedzie gwizdac w uszach a nie na drodze
|
|
Zapytaj w Klima-Med napewno maja lub doradza.
|
|
DamianE03 jak nazywa sie ta promocja ( z SWP) ? bo ja również sprzedaję Netię na terenie Łomży ale pierwszy raz słyszę o takich cenach nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam, mam pytanie gdzie w pobliżu Łomży można zagrać w paintball po rozsądnej cenie rozpatrywałem paintbal TOMAZI (STRONKA http://tomazipaintball.com/) I M-Splat (Stronka m-splat.pl) POMÓŻCIE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |