sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
cel zakupu limuzyny

Sklep Zielony Market, na Broniewskiego. Podejście do klienta, jak za komuny. Brakuje tylko słowa "czego!" i już by było jak kiedyś.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: cel zakupu limuzyny

sklep firmowy piekarni Kraska na Ks anny. Mloda blondyna chyba co noc "maltretowana" przez meza. Ciagle niewyspana i gdzies w oblokach .

Drogo i długo czekać . Postałem chwilę i wyszedłem. No i Ci Chińczycy przy patelni mnie nie przekonali.

zlikwidowali bo za niska śr wieku była ... 16 lat to jednak nie za dużo ...

Mam problem szukam ginekologa zeby usunac ciaze.Mam juz dziecko i nie jestem jeszcze gotowa na nastepne gdyz jestem po ciezkich przejsciach. Bralam tabletki ale jakims cudem zaszlam w ciaze. Bede naprawde wdzieczna za informacje...

to napewno nie miejsce na takie pytania...

gratuluje pomysłu....

patologia

BYM PROSILA O NIEOCENIANIE MNIE JESLI MNIE NIE ZNACIE I NIE MACIE POJECIA JAKIE MAM PROBLEMY ...

ojeja bylo sie nie kochac bo ci sie chciało teraz masz peszka

który tydzień?

PUP - pośrednicy pracy i panie z rejestracji. musisz się dłuuuugo naczekać zanim wielmożna pani wygada się przez telefon z koleżaneczką. jeszcze drze się że w całym urzędzie słychać.

TO TYLKO SWIADCZY O TYM JAK BARDZO WY JESTESCIE NIEDOJRZALI!!! MAM NIEULECZALNIE CHORE 3 LETNIE DZIECKO KTOREMU MALO SIE ZOSTALO I NIE CHODZI TU O PIENIADZE TYLKO O TO ZE NIE CHCE RODZIC W TYM SAMYM CZASIE KIEDY BEDE MUSIALA ZEGNAC SIE Z JEDNYM DZIECKIEM....MACIE RACJE ZLE MIEJSCE NA TAKIE PYTANIA...TU TYLKO O GLUPOTACH PISZECIE A JA SZUKAM TU POMOCY!!!

drogo...o 5zl sie bedziecie drzec jak te przekupy na ryncaju? Dlugo czekac? To chyba dobrze swiadczy skoro maja tyle zamowien, ja jkos juz 3 razy bylam i czekalam tylko 10min, wam dogodzic to...nie wiem i tak zle i tak nie dobrze. Darmo by wam dawali to byscie pilowali japy...
chinczycy przy patelmni, a co myslales, ze chinskie zarcie to robia ruskie nimfy? Nie wiem, kogo chciales tam przekonujacego zobaczyc, Elvisa, Jacksona czy malpe z ZOO? Ludzie zdecydujcie sie o co Wam chodzi, bo obsmarowujecie na tym forum kogo i co sie da, a prawda jest taka, ze jak glod dupe przycisnie to szorujecie do chinczyka...

12 TYDZIEN

W ratuszu ogolnie w wielu wydzialach pracownicy robią łachę, że wogole pracują. Snują się grupkami po korytarzach, chodzą na zakupy po ulicy długiej lub zbierają się na dziedzińcu na fajka. A w pokojach pusto i czekać na nich trzeba... Cóż takie uroki budżetówki.

Co do innych miejsc:
1 poczta (na placu pocztowym)- zdecydowanie klimat z filmów Bareji
2.urząd pracy(spostrzeżenia podobne jak w przypadku pracowników ratusza)
3. urzad skarbowy (pani która zajmuje się numerami identyfikacji podatkowej)
4. rybka22 slusznie zauwazyla z tą cukiernią Cendrowskich. Ta pani nie lubi już chyba swojej pracy i wyżywa się na klientach ile wlezie.

Najgorsza obsługa w Sklepie Alex na Dmowskiego. Przyjeli jakiś czas temu dwie nowe sprzedawczynie. Jak poprosiłam o wędlina z drobiu to mi odpowiedziała ze nie wie która to. A przy kasie kolejka do końca sklepu, jedna cały czas pyta o kody, gdzieś dzwoni lub opowiada jakiejs klientce które ciasteczka jadła, które dobre a które nie mimo 15 - sto osobowej kolejki.

poczta polska na ks janusza 1

Gdzie w okolicach lomzy jest jakas fajna plaza nad narwia? oprocz tej pod nowym mostem

plaz jest od .... co 2 /3 kilometry

z tej strony wynika:

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=22538

Ze ok 3-4 gr. za 1 l.

A dziś wyjątkowo spokojnie :)
Nikt nie imprezuje :)

za laskiem jednaczewskim

rowerem

No i o to właśnie mi chodziło. Dziękuję za odpowiedzi. Osobiście nie mam nic przeciwko prowadzaniu psa na smyczy, nie każdy lubi jak pies go obwachuje a ludzie też potrafią się różnie zachować dlatego lepiej trzymać swojego pupila przy sobie. Kagańce- urzędnicy zakładajcie sobie sami!

Witam.

Jeżeli jest ktoś zainteresowany:

Sprzedam Jajka od kur Zielononóżka Kuropatwiana - o obniżonej 30 % zawartości cholesterolu, z wolnego wybiegu w cenie 0,70 gr za szt , oraz jajka przepiórcze w cenie 0,30 gr za szt. Tel. 602-367-141, Łomża.
Jajka idealnie nadaję się dla małych dzieci .

brak ci policji to zamieszkaj na wojpolskiego.piepszysz ze litwini nie umieją jezdzić codziennie drogą nr 61 przejezdza kilka tysięcy litwińskich tirów...A ile jest wypadków przez nich?może jeden na rok,a ile polskich osobówek na 61 rozbija się w każdym tygodniu jest jakaś kraksa.

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

wpisz w google frazę "dietetyk łomża"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org