Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kurski wystapil z solidarnej polski |
a Ryłko ma sieciówki? na krótkiej masz, w nowej części 4+ też są fajne buty, na długiej w Klanie czy jak to tam nic ciekawego ostatnio nie było
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kurski wystapil z solidarnej polski |
TWISTER to teraz TOWER www.towermusic.pl
|
|
ale nie capi jak na wsi gnojowo!
|
|
Urząd pracy !!! szczególnie typy z pośrednictwa pracy.nażelowani kolesie.jak poszedłem zapytać o staż to rzucił mi zeszytem i : "masz patrz se moze cos znajdziesz" raz była też taka akcja;kobieta mówi w pokoju ze własnie ma podjąć prace niedługo bo cos znalazła a oni brecht na cały pokoj. żenua ;/;/ poradnia ortopedyczna również!
|
|
@ serwis GSM - wyobrazam sobie sprawe w sadzie i tyle :) Jesli wychodzisz z psem to jestes za niego odpowiedzialny nie prawdaz? A od jutra kupuje wage i bede wazyl kazdego psa!
|
|
Za to potem i spalinami przyjemnie pachnie.
|
|
PUP panowie od pośrednictwa pracy.
|
|
o to to to;p
|
|
Witam! Zgubiłam dzis klucze, charakterystyczna smycz w myszki, breloczek z napisem BAD GIRL znalazce prosze o pilny kontakt. Z góry dziekuje.
|
|
@Strongman odnośnie pani właścicielki to wiem o czym mówisz;p cała "rodzinka" traktuje ludzi w nienależyty sposób. W następnym tygodniu mam zamiar odwiedzić Okręgowy Inspektorat Pracy mam nadzieję, że to coś pomoże:)
|
|
Jeszcze tylko głos Nexuss'a i na dziś wystarczy. 1. Stacja Paliw na ul. Wiejskiej - 5 głosów 1. Sawana na ul. Browarnej - 5 głosów 2. Biblioteka na ul. Długiej - 4 głosy 2. Cztery Pory roku - 4 głosy 2. Intercosmetic - 4 głosy 2. Stacja paliw BP - 4 głosy 3. Bar/Pub Savana na ul. Piłsudskiego - 2 głosy 3. Budka z pieczywem "Sulima" obok dworca - 2 głosy 3. Centrum Masażu "Anamed"na ul. Jatkowej - 2 głosy 3. Lord - 2 głosy 3. Urząd Skarbowy - 2 głosy 3. Sklep Mięsny (pawilon na ul. Długiej) - 2 głosy 3. Kaufland (kasy, stanowisko z alkoholami oraz stanowisko mięsne) - 2 głosy 3. Żabka na ul. Księcia Janusz I (".. nie spotkalam nigdy tak miłej ekspedientki jak ona") - 2 głosy 3. Apteka samoobsługowa d."Jantar" - 2 głosy 3. Stacja paliw Shell - 2 głosy 3. Apteka na ul. Księżnej Anny 2 - 2 głosy 3. Stomatolog - pani Podolak - 2 głosy 3. Polo Market - 2 głosy 3. Cukiernia na rogu ul. Dwornej i ul. Giełczyńskiej - 2 głosy 4. Biebrza - 1 głos 4. Statoil - 1 głos 4. Sklep mięsny na ul. Wiejskiej - 1 głos 4.Apteka na Al. Legionów przy Wortalu - 1 głos 4. CB 13-ka na Al. Legionów - 1 głos 4. Sklep meblowy "Boss" - 1 głos 4. Kredyt Bank - 1 głos 4. Stacja Paliw "Orlen" na ul. Piłsudskiego 115 - 1 głos 4. ZUS (pani, która siedzi na dole po lewej:-) - 1 głos 4. Szkoła Podstawowa nr 9 (Pani Bogusia - nauczycielka kształcenia zintegrowanego;-) - 1 głos 4. Urząd Miejski (pani kasjerka) - 1 głos 4. Stomatolog - pani Budzanowska - 1 głos 4. Złoty Smok - 1 głos 4. Bar "Kufelek" - 1 głos 4. Bar "Zibi" - 1 głos 4. Apteka w Stokrotce - 1 głos 4. Radio "Eska" - 1 głos 4. Apteka na ul. Wyszyńskiego - 1 głos 4. Doktor Danielski - 1 głos 4. Salon Ery - 1 głos 4. Księgarnia "Ola" k/dworca - 1 głos 4. BPH - 1 głos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |