Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korwin-Mikke powinien dostać w mordę |
Bardziej przeszkadza mi to, że w tym nowym bloku Perspektywy (Kazańska 6 chyba) codziennie od 7.20 są jakieś naprawy. Obok stoją bloki Zacharzewskiego i Negresko, i tam nikt nie naprawia nic, a w Perspektywie od rana do wieczora. Balustrady na tych "niby tarasach" na parterze szlifowali i malowali 2 tygodnie. Żeby mieli płacone za wykonaną pracę, a nie za godziny w jeden dzień byłoby to zrobione. A tak codziennie budzik w postaci wiertarek, szlifierek i innych urządzeń w rękach konserwatorów Perspektywy No i jeszcze jedna sprawa. Trawa wypalona, praktycznie nie ma, ale koszą i to od rana. Taaaaaaa, trawy nie ma, ale powk...iać można?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korwin-Mikke powinien dostać w mordę |
podal numer i nawet nie powiedzial gdzie...
|
|
aha czyli Ryłko nie jest na poziomie? No to ja nie wiem o jaki poziom ci chodzi, chyba, ze o parter najgorszy z nagorszych czyli made in ryncaj a dokladnie, china u chinola
|
|
Amnesia, bardzo elegancko i stylowo... koszt ok. 75-90pln
|
|
no widzisz och to nie obchodzi,. ze ktos ma zaklepany lokal na przyklad wszystko nagrane i czeka miesiacami i placi zusy i cala reszte. Oni wiedza ile bedzie kasy, dlatego jak przyznaja to kaza czekac, a co do znajomosci to naprawde jest tak, ze najpierw dostaja dotacje znajomi, a reszta zwyklych obywateli czeka i sie ludzi i skrobie grosz do grosza
|
|
arabski a w dzień ma jeździć i blokować ulice ? W W-wie odkurzacze jeżdżą też w nocy i to po głównych, a droga wygląda jakby przeszła ulewa. rudy błazen z druhem
|
|
Radio Eska Łomża. Panie pracujące tam są przemiłe:) Intercosmetic
|
|
dobrze że na wsi tak sie nie dro,krowy by mleko potraciły!
|
|
Mam pytanie... Mianowicie interesuje mnie czy istnieje przepis mówiący, że każdy pies bez względu na rase i wielkość powinien nosić kaganiec? Czy mając spaniela grozi mi mandat jeżeli nie mam dla niego kagańca? To absurd bo nigdy nie widziałem jakiegoś pinczerka w kagańcu ale przeczytałem wywiad z funkcjonariuszem straży miejskiej który mowił, że każdy pies powinien chodzić w kagańcu... Jeżeli ktoś coś wie na ten temat proszę o odpowiedź.
|
|
swój glos oddaje na dziewczynę z Żabki na księcia janusza... nie spotkalam nigdy tak miłej ekspedientki jak ona
|
|
każdy pies musi niestety mieć kaganiec..
|
|
http://sylwus1457.wrzuta.pl/ oto adres pod którym możecie posłuchać naszych wykonań. pozdrawiam
|
|
http://sylwus1457.wrzuta.pl/ oto adres pod którym możecie posłuchać naszych wykonań. pozdrawiam
|
|
Witam wszystkich forumowiczów, na ul.Śniadeckiego zgubiono portfel z dokumentami i pieniędzmi:( trudno kasa już przepadła ale bardzo proszę znalazcę o zwrot dokumentów bo na drugie trzeba cholernie długo czekać:( oczywiście uczciwego znalazcę czeka nagroda tel.kontaktowy 668434444
|
|
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/artykul_siedemdziesiat_siedem_54794.html rudy błazen z druhem
|
|
poczta
|
|
urzad pracy
|
|
potwierdzam kasa w ratuszu
|
|
hej a czy noniqu możesz podesłąć coś apropo MS morfix1@o2.pl
|
|
no tak artykół dobry ale generalnie porusza problem psa bez smyczy a mi chodzi o kaganiec.
|
|
"każdy pies musi niestety mieć kaganiec.." a co z pekińczykami? jak założyć im kaganiec ? :D
|
|
Też zdecydowanie kasa w ratuszu. Kobieta tam pracująca jest chyba jeszcze z poprzedniej epoki
|
|
albo smycz albo kaganiec, sa takze psy ktore naleza do grupy objetej szczegolnym nadzorem i wtedy laczy sie te diwe rzeczy
|
|
Na pewno straż miejska, czy policja nie da mandatu osobie prowadzącej na smyczy yorka, pudelka , pinczerka , spanielka itp bez kagańca, ale na pewno ukarze osobę prowadzącą dużego psa bez kagańca. Pies duży zawsze stwarza większe zagrożenie, a nikt nie będzie wnikał czy jest agresywny czy łagodny.
|
|
Oczywiściew kasa w ratuszu. Każdy kto płacił u tej pani z poprzedniej epoki wie o czym piszę. Ona nie musi nawet nic mówić. Wystarczy jej ponury wygląd i spojrzenie mrożące krew w żyłach. Ale jest w Łomży ktoś jeszcze gorszy. Uważam, że najgorsza obsługa w Łomży jest w wydziale komunikacji w ratuszu, a dokładnie chodzi mi o takiego starszego Pana, którego wygląd i sposób zachowania wyraźnie daje petentowi do zrozumienia: że on zrobił niesamowitą łaskę, że przyszedł do pracy. Myślę, że to ewenement na skalę światową. powinni o nim jakiś reportaż zrobić, pokazać z ukrytej kamery...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |