Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Klauzula dotyczy lekarza, nie szpitala |
Będzie się działo, śniegu nawiozą i będziemy na sankach zjeżdżać hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Klauzula dotyczy lekarza, nie szpitala |
http://noweguty.mazury.pl/
|
|
Tak, kierownictwo Telepizzy sie zbulwersowało i nie mając nic na swoją obronę z pomocą swojego adwokata wygarneło najbardziej szczerym błędy ortograficzne... Zacznijcie robić pizzę równą poziomowi karcenia niegodziwców na forum... P.S. A może pomylili profesje humaniści?
|
|
Drodzy użytkownicy,a dokładnie kierowcy. Kieruję do was powyższe pytanie,ponieważ dawno nie jechałem tą trasą. Jakaś poprawa w ostatnim czasie, czy jednak lepiej kierować się na Ostrołękę? (jadę do Olsztyna).
|
|
Cholera, a myślałem, że będę jedynym trollem na tym forum. :)
|
|
misiaki susza, czujkę zachowaj.;-) rudy błazen z druhem
|
|
do Kokosz spedemon propsy do lunatyk paziem nie jesteś bo pazie nie wiedzą że są paziami i się bronią
|
|
A MA KTOŚ TAM DO NICH NR TEL, MOŻNA NA WYNOS ZAMAWIAĆ?
|
|
http://www.grubybenek.pl/podstrony.php?ac=lokale&miasto2=%C5%81OM%C5%BBA http://www.grubybenek.pl/cenniki/Lomza04.jpg
|
|
nr konta: 50 1020 5558 1111 1548 0900 0044 Uważajcie na „jemioluszka80” to OSZUSTKA!!!!! Odpisuje krótko, zdawkowo. Chce się umawiać osobiście, aby zdobyć zaufanie. Sprzedaje w cenie zakupu! Potem zgadza się na wysyłkę. Nie podaje telefonu. Jak przelejesz pieniądze na konto – to po kasie!!!!! Anna Jemioła ul. Żywiecka 17/45 43-300 Bielsko Biała gg: 24659970 jemioluszka80@wp.pl nr konta: 50 1020 5558 1111 1548 0900 0044 UWAGA: numer tego konta podawał wcześniej oszust: Adam Piasecki ul. Kościelna 2/49 38-500 Sanok NR KONTA:50 1020 5558 1111 1548 0900 0044 nr gg: 19801613 UWAGA: WSZYSTKIE MAILE PISZE Z IRLANDII, a nie z Bielska Białej !!!! ogłasza się na różnych stronach w sieci!!! sprzedaje tabletki, bilety na koncerty, itd. rudy błazen z druhem
|
|
jak się stołują po telepizzach i kebabach to nic dziwnego że potem MERIDIE ŻELIXY i inny badziew
|
|
Jabyś wiedział to to co bierzemy sprawdzamy .... po drugie nie od czasu do czasu bo 59 DH ptaki ptakom organizuje często jakieś akcje . nie wie pan niech się pan nie udziela .!
|
|
zawsze jest pobierana opłata rekrutacyjna na uczelnie i nie ważne czy się dostaniesz czy nie. Dziwni jesteście. Zawsze jest określony limit miejsc. warunki były podane wcześniej. Nie rozumiem waszych dąsów. Ja za opłatę rekrutacyjną płaciłam na innej uczelni 120 zł i dąsów nie mam. To było do przewidzenia, że będą kolejki i listy ponieważ jest to kierunek finansowany z pieniędzy UE co nie oznacza, że uczelnia nie ma prawa pobierać opłaty rekrutacyjnej. To nie od nich zależy liczba miejsc finansowanych w ramach tego programu tylko od założeń opartych w programie skoro dostali kasę na 60 to nie mają na więcej. Na MSG na Uniwersytecie w Białymstoku też dużo osób się nie dostało i nikt nie ma dąsów. Wielcy maturzyści, którzy chcą być panami uczonymi a o rzeczywistości i przepisach pojęcia nie mają. Na dobranoc radzę poczytać troszkę regulaminów, wytycznych a potem mieć pretensje do ludzi i uczelni.
|
|
obnosi;P sry
|
|
poza tym studia zaoczne są przewidziane dla osób pracujących i starszych czyli po 26 roku życia. Macie 19-20 lat nie narzekajcie tak bardzo bo wam się przedwczesne zmarszczki zrobią
|
|
normalne, nie martw siee;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
30 latek to młodzież? ;O
|
|
czy corsa 1 czy omega 1?
|
|
Lange feat. The Morrighan - Follow Me - - - Cover - 6 na 9 2010 FULL - - - [_-By Cinek-_] Liroy - Hello czy ty czujesz to safri duo - helelele (radio edit) B.o.B Feat. Hayley Williams - Airplanes magic_box_-_carillon_radio_mix--pobrano-z-dwrzuta.pl fagget_faireys_-_samo_ti_ac_slater_remix--pobrano-z-dwrzuta.pl rudy błazen z druhem
|
|
Lasvegas na towarowej, ja robiłem u nich 2 skrzyne jedną w passacie a drugą w bmw, polecam.
|
|
ale my wiemy kogo to zasługa i podziekujemy niedługo panie s.... i b... dziekujemy za wakacje pełne festynow i rozrywek inne miasta przyciagaja turystów a my co aha no i zwroccie uwage że u nas wszystkie imprezy ktore odbywaja sie w czasie wakacji podczepiane są że to z okazji dni łomzy a prawda jest taka iz te imprezy i tak odbywaja sie co roku wiec skoro niektorym w naszym miescie niechce sie organizowac czegos dla turystow wiec po co robic cos na siłe
|
|
masz troche klimy, czy juz pustka? hehe dvw moj chlopak moze niedrogo nabic Ci klime i odgrzybic :) odezwij sie do mnie gg:23740895
|
|
Ożarki-Olszanka, 502 547 045, zajmują się skrzyniami, tylko nie wiem czy automaty.
|
|
wow,klub wzajemnej adoracji i wsparcia.moze umowcie sie ze soba?
|
|
mówisz o sobie dvw czy jak ci tam ? to że jeszcze wierze ze są porządne dziewczyny to moja sprawa a twoje kłopoty z małym załatwiaj w kiblu jak mama nie patrzy;)
|
|
Biebrza Statoil Lord
|
|
Wywiad z DonGuralesko specjalnie dla Łomży :) i zaproszenie na koncert na 30 lipca: http://www.youtube.com/watch?v=wpHALOyHmx8 Ma zowsze Łomża
|
|
3310
|
|
Nie zdążyłem zamknąć internetu, więc ostatnia aktualizacja: 1. Sawana - 4 głosy 2. Stacja Paliw na ul. Wiejskiej - 3 głosy 3. Biblioteka na ul. Długiej - 2 głosy 4. Kauflant (kasy) - 1głos 4. Cztery Pory roku - 1 głos 4. Biebrza - 1 głos 4. Statoil - 1 głos 4. Lord - 1 głos
|
|
Feel to lalusie z wokalistą o pedalskim głosiku. "Zespolik'' dla prowincjonalnych gimnazjalistek w różowych wdziankach. Playbeck,kaska,wywiad dla lokalnej "prasy" a za rok czy dwa ślad po nich zaginie.
|
|
poruwnaj je se w necie
|
|
w ogóle odradziła bym Ci markę LG.. Do dupy telefony.. Najlepsze to SE, albo Nokia..
|
|
Feel już się skończył
|
|
cb 13 ska na legionów gówniarzowi Z Legionów SKLEP sie Zlikwiduje i w kioskach sie pootwiera punkty z CiBi radiami
|
|
no ale ja biorę mixa.. no i ten dkotykowy chce.. a ten corby i cookie to naprawde juz dla mnie przezytek... rudy błazen z druhem
|
|
szukam elektryka samochodowego (szyba przestała się opuszczać) może ktoś zna dobrego
|
|
na ul. Sosnowej w Łomży jest dobry rudy błazen z druhem
|
|
Inteligentne osoby reprezentujące zarówno płeć piękną jak i tą brzydszą znajdą się na pewno, nawet w Łomży. Trzeba tylko wiedzieć jak je szukać. :) Ma zowsze Łomża
|
|
tyle dobrego co i złego, byś przestał zakładać głupie tematy, możesz zadać to samo pytanie na cb..... że was to podnieca
|
|
Dobrze powiedziane: NAWET w Łomży.
|
|
O decyzji informowali mnie w ciągu 2mies, potem, jak przyznała się sama Pani z obsługi, musiałem poczekać, bo kasę jako pierwsi dostają Ci którzy mają znajomości, więc byłem w drugiej turze i pieniądze były na koncie w przeciągu 4,5mies od złożenia wniosku.
|
|
A ja polecam moją p.doktor - Joanna Szelengowicz-Zawadzka z przychodni na ul. Kazańskiej. Niestety, z tego co wiem, zapisów do niej już nie ma- ma max. liczbę pacjentów. Ale jak komuś zależy na dobrym lekarzu, może poczekać z przeniesieniem do stycznia i spróbować. Nigdy nie zlekceważyła nawet błahej dolegliwości, sama proponuje zwolnienia, a kolejki do niej zazwyczaj się nie kończą:) Ale inna sprawa mnie ciekawi - zauważyliście, że prawie każdy poleca jakiegoś lekarza rodzinnego, określając go mianem dobrego, podczas gdy lekarze szpitalni zbierają fatalne noty? Ciekawe, co w tym jest...
|
|
witam. co myslicie na temat Hotelu zbyszko w nowogrodzie.....?
|
|
Do tej pory bylo to tak: Pieniadze dostaja tylko studenci dzienni. Na poczatku kase doste 50% tych najlepszych z listy rankingowej na dany kierunek. Nastepnie poczawszy od 2 semestru kase dostaje 50% najlepszych na roku. Czy w tym roku jest kasa nie wiem - ktos wyzej pisal ze nie. Natomiast czy warto to studiwoac? Przesledz oferty pracy i sa mwywnioskuj. Przesledz tez tok nauczania. Slyszalem ze np na tym kierunku ucza obslugi programu Autocad - ktory wykorzystasz niekoniecznie w tej branzy. Jedno co ci doradze to studiuj kierunek inzynierski ktory dopasuejsz do swoich mozliwosci i zainteresowan. Jesli mozesz studiwoac tylko w lomzy - to wlasnie automatyka badz informatyka [no chyba ze budownictwa na agrobiznesie]. Nie zrob zyciowego bledu! Nie studiuj ekonomi administracji itp ! Ma zowsze Łomża
|
|
Aha... I tak dla rozluznienia - ta ulica juz od dawna nazywa sie AKADEMICKA :DDD rudy błazen z druhem
|
|
o tym na Reymonta czy na Curie - Sklodowskiej?
|
|
budka z pieczywem Sulima obok dworca moj glos;)
|
|
nie jest aż tak źle ale dobrze też nie:D Obsługa taka sobie, basen..,oo fajną wiatę mają hehe;d i to tyle. Ma zowsze Łomża
|
|
no właśnie ja nabijałem w ZROBUDZIE. i było OK. Szczelność na sprzętach też wyszła. Ale jeśli jeździłem 1 miesiąc i płyn uciekł do żaden sprzęt podczas nabijania nie znajdzie usterki. .No cóż byłem też w Piątnicy , bo słyszałem wiele dobrego . Niestety brak wolnych terminów. Umówiony jestem na diagnostykę na marynarskiej bo oni też zajmują się takimi rzeczami . Niestety czynnik podrożał 100% , i mam taką informację potwierdzoną z innych części Polski. Dam znać co wyszło z klimą na marynarskiej rudy błazen z druhem
|
|
kurs po mieście kosztuje 5 zł
|
|
Kontakt: Mariusz Staniurski, BP "Turlomza", 086 216 48 39 lub 216 24 48; 604 300 066, ul. Sienkiewicza 8. 18-400 Łomża
|
|
Serdecznie zapraszamy na dyskoteke która odbedzie sie dnia 24 lipca (sobota) w Mątwicy niedaleko Nowogrodu , Za gra zespół Faktor , tanie piwko i potrawki z grilla wstęp wolny .....start ok godziny 20:00 - do białego ranka ;) Mile widziane ładniutkie panie (lepiej by bylo zeby bez partnerow) ;)
|
|
Szczerze chcesz znac moje zdanie ?! Nie wszyscy mieszkajacy na wsi sa wiesniakami czlowieku ! Ja tu mieszkam , tak samo jak mieszkalbym w miescie , nie mam gospodarki nic ... Tylko ladny dom i piekne podworeczko wiec wstrzymaj sie z takimi komentarzami typu "wiesniaki".
|
|
chyba nam się sołtys odezwał :D rudy błazen z druhem
|
|
Chyba do kapitalnego remontu na Rządowej:)
|
|
ci powiem maly ze sie smiejesz z wiesniakow a on jakby sprzedal sam ciagnik to moglby kupic ciebie razem z mieszkaniem i jeszcze by mu na dobry samochod zostalo :] ale jezeli jest ci lepiej z faktem ze jestes z miasta to niech tak zostanie. W sumie to nic ze sie jezdzi stara niemiecka landara ale jest sie dumnym ze ma sie BL na zderzaku nie? :D
|
|
No no byłem dzisiaj w tym barze Smakosz :) I muszę powiedzieć ze blin ze strogonowem palce lizać. Ciekawe jak reszta? rudy błazen z druhem
|
|
poker poker poker poker i tylko poker... Titanpoker, Full Tilt Poker iiii oczywiście Pokerstars "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ciekawe ile ofiar bedzie jak sie miejscowi upiją i zaczną szaleć!!!!!
|
|
pani kasjerka w Urzędzie Miasta
|
|
No proszę, jaki sympatyczny wątek się nam wykluł w te upały :-))) Brawo dla autora :-))) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Czy ktoś zauważył, że nikt na nikogo nie pluje, a celem jest uhonorowanie miłych, sympatycznych i profesjonalnych ludzi z branży usług ? Pozdrawiam chłodno - tak w okolicach 19 stopni celsjusza :-))))))))) rudy błazen z druhem
|
|
tu masz kabarety za free o każdej porze
|
|
a co do wychowania na wsi i w miescie niema reguly na to zalezy jak w domu wychowaja:)
|
|
Odświeżam !!!! Serdecznie zapraszamy na dyskoteke która odbedzie sie dnia 24 lipca (sobota) w Mątwicy niedaleko Nowogrodu , Za gra zespół Faktor , tanie piwko i potrawki z grilla wstęp wolny .....start ok godziny 20:00 - do białego ranka ;) Mile widziane ładniutkie panie (lepiej by bylo zeby bez partnerow) ;)
|
|
Nie wiedziałam, że mieszkańcy Łomży to rasa wyższa. Panowie też będą czy tylko ładniutkie panie bez partnerów? :D Te wiejskie imprezy to tylko raj dla gimnazjalistek i trochę starszych od nich chłopców, którzy przychodzą na imprezę, żeby poruch** gdzieś w krzakach. Szanujcie się i wybierzcie lepszy lokal. :) P.S. Nie zakładam z góry, że tak będzie w Mątwicy. :)
|
|
Nie znam fachowej nazwy tego urzadzenia,wiem jedynie ze jezdzi i sprzata ulice;)(moze bardziej szczegolnie- miejsca przy kraweznikach) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Tez czytaj ze zrozumieniem baranie! prusa 8 - tam jest jakas kwiaciarnia? rudy błazen z druhem
|
|
intercosmetic kaufland Pani Agata Podolak stomatolog na to 2 głosy bo i od mojej koleżanki Apteka w stokrotce cztery pory roku
|
|
apteka ks anny 2 polo market
|
|
Rączki do dupy przyrosły? A może nie wiesz, co to Google? rudy błazen z druhem
|
|
na wsiach sie juz nie dra bo do blokow sie przeprowadzili....teraz wiecej wsi w miescie jak na wsi,porazka Ma zowsze Łomża
|
|
ok.więc 1.Kasa- ratusz -3 2.PUP -2 3.Poczta -1 4.Poradnia chorób zakaźnych -1 5.Poradnia ortopedyczna -1 6.MASTOR -1 6.Piekarnia OKRUSZEK -1
|
|
"Sons of Anarchy" http://www.youtube.com/watch?v=3BVrfDiJMMg jeden z lepszych jakie widzialem, kazdy odcinek trzyma w napieciu,polecam "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ciota ??? stara tak do ciebie zawsze wołała jak bawiłeś się na podwórku z psami w śmietniku bo nikt inny nie chciał i utrwaliło sie jedno słowo w pustym łbie które teraz często powtarzasz , jak pytają cie o imie to zawsze sie wyrywa słowo którego tak nie cierpisz , w duchu przecież wiesz co one znaczy i jak bardzo jesteś skaleczony psychicznie przez to co tak naprawdę wtarło się mocno w twoje juz zjebane szare komórki te które pozwalają ci jeszcze oddychać , wiec wejdź na allegro wpisz drzewko bonzai wybierz podlaskie i powinno wyskoczyć jedno zjebane drzewko bonzai {jak twój łeb koński bo z takim sie ulęgłeś } ps . naucz się obsługi allegro cioto , no chyba ze tylko jesteś po podstawówce i wagarowałeś jak uczyli czytać
|
|
Odział Ch.Wewnętrznych= masakra opieka i podejscie do pacjenta
|
|
JAK DO 30 os to polecam Presto, Labirynt i Retro. w Labiryncie salka tak max na 20, ale udostępniają taką mała jeszcze obok np na palenie, jedzenie smaczne, 6 przystawek, danie obiadowe plus później barszczyk chyba- wszystko za 75zł od osoby-robiłam tam I roczek synka i swoje urodziny, bardzo miła kierowniczka, można się z nią dogadać:)
|
|
Ja bym pobroniła troche poczty , czesto bywam szcxzegolnie po prawej , nie ma na co narzekac , panie sa ok. Natomiast kasa rausza masakra , kobieta chyba silnie znerwicowana nie powinna pracowac przy obsludze petentow, mozeby ktos odpowiedzialny za obsade stanowisk w ratuszu uwolnil okienko od tej pani i oszczedzil nerwow ludziom.
|
|
a na poludniu gdzies?
|
|
Masz na myśli tą osobę co lody Koral reklamuję?
|
|
panie z apteki z ul Wyszyńskiego nowy blok na przeciw kościoła, obsługa polo market, dr Danielski, obsługa salonu Era, księgarnia Ola w pasażu przy dworcu, no i dziewczyny z BPH są super
|
|
poznalem ja jakis czas temu w Dublinie i sie zauroczylem jej duchowoscia tajemniczoscia. stracilem z nia kontakt, gdyz ukradziono mi telefon. wiem,ze jest z Lomzy moze ktos pomoze znalezs mi ja. ktos ja zna i moze mi pomoc ? maro
|
|
Wg mnie każy pies powinien być prowadzany na smyczy i w kagańcu. Zwierze to zwierze. W takie upały nie tylko ludzie bywają rozdrażnieni. Najgorsze jest to, że do incydentów z psami dochodzi przez głupotę właścicieli. Potem tylko śmiać się chce słuchając kretyńskich tłumaczeń: a on nigdy wcześniej sie tak nie zachowywał, nie był/jest agresywny, a to a tamto... Może 1000 razy być spokojny w jakiejś sytuacji a jeden raz nie i wtedy jest tragedia... Sam nie raz widziałem, jak spacerują sobie z pieskami pod samymi działkami na których są inne psy prowokując je tym samym, spacerki w piaskownicach wsród dzieci, oczywiście bez kagańca. Walić mandaty idiotom jak się patrzy. Jeżeli chodzi o sam artykuł 77: Otóż art. 77 KW brzmi: "Kto nie zachowuje zwykłych lub nakazanych środków ostrożności przy trzymaniu zwierzęcia, podlega karze grzywny do 250 zł albo karze nagany" Od kiedy to miasto ustala kodeks? Kwestia interpretacji przez przedstawiciela "władzy" :)
|
|
cukiernia róg giełczyńskiej i dwornej często się tam bywało w czasach liceum:)
|
|
W jakich wsiach mówią "kałdun"? Pewnie to jakiś regionalizm.
|
|
polecam RONIX. byłem na 2 weselach gdzie grali i na festynie. imprezy rewelacyjne!!! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Salon "EWA"dwie najseksowniejsze laski,he
|
|
Autor: Maniuszek (---.lomza.mm.pl) Data: 23-07-10 13:34 Bardziej przeszkadza mi to, że w tym nowym bloku Perspektywy (Kazańska 6 chyba) codziennie od 7.20 są jakieś naprawy. Obok stoją bloki Zacharzewskiego i Negresko, i tam nikt nie naprawia nic, a w Perspektywie od rana do wieczora. Balustrady na tych "niby tarasach" na parterze szlifowali i malowali 2 tygodnie. Żeby mieli płacone za wykonaną pracę, a nie za godziny w jeden dzień byłoby to zrobione. A tak codziennie budzik w postaci wiertarek, szlifierek i innych urządzeń w rękach konserwatorów Perspektywy No i jeszcze jedna sprawa. Trawa wypalona, praktycznie nie ma, ale koszą i to od rana. Taaaaaaa, trawy nie ma, ale powk...iać można? ŚWIĘTA RACJA!!!!!!!! POZDRO!
|
|
co ma znaczyc ten smiech\? wiesz nie ak latwo jest znalezc, niestety
|
|
zawsze jak coś znajdziesz to 10% ci sie nalezy sądownie znaleźnego:P
|
|
zglos sie do telewizji do programu typu zertwane wiezi, kto kolwiek slyszal czy tez dlaczego ja to jeszcze zarobisz.
|
|
i jak było na kabaretach wczoraj?
|
|
lauracrow1 - nie przeginaj,że szorujemy do chińczyka, jak mnie głód przyciśnie to zaglądam do mojej lodówki, a jeżeli Ty jej nie posiadasz to zapewne codziennie biegasz po lokalach ;]. Smok ma dopiero swój start,życzę im powodzenia,ale jak mówiłem wcześniej,na tą chwilę chińczyk na Giełczyńskiej nadal u nas w mieście rządzi w swojej kategorii.
|
|
Cytując "w którym składowane było siano, drewno oraz znajdowały się prosięta i drób" "Budynek spłonął doszczętnie, ale strażakom udało się uratować ponad 100 koni. Płomienie zabiły za to kilka świń i kur.." Czy tylko ja mam takie wrażenie, że teksty tutaj pisze jakiś przedszkolak? Adminie, redaktorze zanim wkleicie jakiś tekst dajcie go do sprawdzenia poloniście, oszczędźcie sobie wstydu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |