Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dr Krzysztof Sychowicz prawdy połowiczne |
Poczekamy zobaczymy wszystko okaże sie o jakimś czasie miejmy nadzieje ze ten plan wypali i bedzie chwalony przez Łomżan i turystów. Miejmy nadzieje że jak najszybciej zeobia co maja zrobic. Z 5 lat moze cos tam i zrobią. stanos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dr Krzysztof Sychowicz prawdy połowiczne |
misiek wypowiedzialęś sie tu to jestem tym jak sie nazwałeś.
|
|
Powstrzymywałem się od tego długo, ale powiem wprost. ptysiu91: WYPIE*RDALAJ IDIOTO Z FORUM !!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A ja mam wszystko w dupie ;-) Andrzej 13
|
|
MrS jesteś jakiś nienormalny znam twoje namiary...
|
|
nie mogę sie z tym pogodzic i nigdy się nie pogodze. To jest bardzo bliska mi osoba. Jest mi bardzo cięzko. dabz
|
|
Czytając artykuł na http://www.elomza.pl/wiadomosci/news.php?id_news=4064 to nawet fajnie że ktoś chce inwestować w to staro Łomże nie tylko hipermarkiety ale tez dyskoteki :D Coś dla ptysia bo inwestor rozwarza też o zrobieniu coś np: dyski na Bawełnie w halach byłej "Bawełny" to więc bedziesz miałblisko jak by co ale mnie to troche zdziwiło te zdanie : Teraz mamy szansę na lokal w stylu Ekwadoru z Manieczek pod Poznaniem. Hmmm jak Ekwador to ciekawe ciekawe :-) zobaczym napewno jak wybudują to bende miał już 18 lat to bende se chodził :D .
|
|
Fajnie by było... cz
|
|
Miejmy nadzieje, że z papierzem bedzie wszystko dobrze.
|
|
emaaa all!!!beskitu ludzie wiecie com...gdy zbudują ekwador w łomży to będzie wyje**** wiecie te gwiazdki są bo moshe wezmą mój poscik do bezcennej:P:D hehe zart;] "Nom to będzie moshna się wkoncu porządnie wytańczyć=D=D"Powiedział klubowicz Patryk Napiórkowski:P....hehe nom ladnie powiedzianie :D:D i com by tu jeszcze napisac??Budujcie manieczki szybkoooo...bo jush siem doczekac nie moge:P...oki pozdro all...narq
|
|
Jak masz wszystko w dupie to idz załóż sznur,załóż se na łeb i powieś się i nie wkurzaj ludzi i nie pisz tu wiecej i bedzie dobrze :-) Andrzej 13
|
|
Hmmm siemka all!!!Czy podoba wam sie pomysł aby wybudować w naszej Łomży jedną z najlepszych dyskotek w Polsce?Com o tym myślicie...moshe ludzie,którzy do tej pory nie wiedzieli co to pożądna zabawa zaznają smaku głośnej muzyki,która sama wprawi wasze ciała w ruch=D=Djush po kilku piwkach nogi same zaczną szaleć na parkiecie=P...nom...jeśli ktoś chce zobaczyć ten klub i com proponuje to zapraszam na jego stronke;]http://www.ekwador.com.pl/ z nimi imprezy są ********=D!!!Oki nom to wypowiadajcie siem na ten temacik=) Pozdro All Narq *-^%$^600#$%#$
|
|
1 kwietnia, pamietajcie o tym , hihihihihihihi
|
|
Tak, a co myslicie o "psującym powietrze" zalewie w Łomży który jest na ulicy Poligonowej... mało kto o nim wie, ale jest dużo większy niż zalew w Stawiskach. Dziwne, że miasto nic z tym nie robi... Fotki zalewu dostępne są na stronie: http://www.lomza.republika.pl/zalew/ Zbych
|
|
Polak Prima Aprilis ... ?? uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Degreg, myślałem, że masz poczucie humoru, o którym wspominałeś. Dlaczego to na zebraniu MW nie można by się wyżalić? Taki zakaz? I tak Cię lubię. Pozdrawiam. stanos
|
|
Ptysiek, fajnie, ale zrób coś z tą ortografią: "Papież" (jeśli mówisz o konkretnej osobie to z dużej litery i "ż" - na Boga!).
|
|
hmmm ptysiu prima aprylis uważaj bo siem pomylisz:P
|
|
Wygrał Degreg!- bo to wymyślił (może za to nie będę już "sprzątał po zebraniach MW"? :-)) T A S M A N
|
|
a ja dopiero w temacie!!!hehe
|
|
nie . to byłby dobry pomysł. tylko że to niepowinno byuć tylko dla dorosłych. tylko czasem dla młodzieży@@@Fanie by było
|
|
ale tak to ptysiek to fajny gość. Dajmy mu już spokój!!!
|
|
no wtedy by było fajnie... uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
wygrał każdy.
|
|
Niektuzy nie umieja pożartować znam takich...
|
|
ALLINKA!Piszesz ze to reka i glowa czlowieka uczestniczyla w tworzeniu Pisma SW.Mozliwe zakladajac jak uwazaja niektorzy ze jest to ksiega objawiona.Moze i jest ale dla ktorej z trzech podstawowych religii monoteistycznych?Judaizmu,Islamu czy chrzescjanstwa we wszystkich jego odlamach?Wszystkie te religie bazuja na Starym testamencie w roznym zakresie.Czesc ksiag uznawanych przez Zydow jest odrzucona przez chrzescian bo nie pasuja do doktryn.A reszta jest dobra?No to jak z ty objawieniem?Stary Testament jest w calosci tworem ludzkim.Ma rowniez odwzorowania w wydarzeniach historycznych opisanych lub udowodnionych przez historykow i arheologow(potop).Pozdrowienka! COGITO ERGO SUM.
|
|
Myślenie nieboli !!
|
|
Zbychu,papiez to jet funkcja i mozna pisac z malej litery natomias Papiez JPII to juz osoba i tu nalezy pisac duza litera!
|
|
No wlasnie!
|
|
Na meczu kadry każdy Polak kibicuje reprezentacji Polski. Oczywiście czasami znajdzie się jakaś banda oszołomów, która mecze Polaków traktuje jako dobrą okazję do wyrównania rachunków z inną grupą kibiców ale (na szczęście) stanowią oni zdecydowaną mniejszość i w żadnym wypadku nie należą do niej łomżyńscy kibice. Krótko mówiąc - jedź na następny towarzyski/eliminacyjny mecz Polski - przekonasz się osobiście jaka jest atmosfera na meczach reprezentacji.
|
|
Szczęście w nieszczęściu. Tak w dużym skrócie można podsumować wyjazd łomżyńskich kibiców na mecz "Ruch" W.M. - ŁKS Łomża. Szczęście - bowiem 132 łomżyńskich fanatyków (w tym Sparta 12 i Olimpia 6) mogło cieszyć się razem z piłkarzami z pierwszego ważnego zwycięstwa w rundzie wiosennej, w nieszczęsciu - gdyż wyjątkowa nieudolność policji (głównie łomżyńskiej) pozbawiła nas możliwości zobaczenia najważniejszych fragmentów z pierwszej i drugiej połowy spotkania. W tej chwili liczą się jednak 3 punkty zdobyte w tym spotkaniu, które przybliżają Łomżyński Klub Sportowy do upragnionej 2 ligi. Tak przy okazji - w autokarze widziałem wiele nowych twarzy - mam więc nadzieję, że akcja plakatowa i "propagandowa" na tym forum przyniosła pozytywny skutek. Wielkie dzięki wszystkim kibicom za obecność na meczu. Ze swojej strony pragnę zaprosić Was na kolejne mecze naszego ŁKS-u - zarówno na te rozgrywane w Łomży jak i wyjazdowe. Pozdrawiam. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
W telewizji inwestor zapowiadał, że jak dostana pozwolenie (i będą mieli kase ) to wybuduja pare sal kinowych przy hiermarkecie. Tk przynajmniej mówił w wywiadzie dla Mulitmedii (SzelSaT).
|
|
Tak al to są tylko takie pomysły...
|
|
Możliwe po co ten konkurs ? :/
|
|
Do proveritate |
No to powiedz troche jaśniej :P
|
|
Do Koma |
No i chyba tylko wpadnie 7 -10 osób na flash moba i to bedzoie plama roku trzeba zebrać z 40 a to chyba dzis niewypali nieoplaca sie chyba wpaść :(:(
|
|
Nie orientuje się ktoś z Was kiedy ruszy budowa?
|
|
Do: to.ja4 |
gdyby ten mecz nie odbywał sie w święta, to z Łomży pojechało by grubo ponad 150 osób. psy mają sie z czego cieszyć- zepsuli takie święto piłkarskie... poraz kolejny sprawdza sie zasada, że policjantom głupota nie jest obca
|
|
jeśli mówicie o tym artykule z ''gazety współczesnej" dotyczącej budowy dyskoteki, to był to żart na prima aprylis.
|
|
Słuchajcie to straszne, kilka dni temu byłem w kinie i wiecie co chciałem zrobić siusiu , bo był film bardzo długi, a tu niema gdzie , wszystko nieczynne i musiałem jechać do domu , no bo niby gdzie miałem szukać WC na zewnątrz a może w komendzie. SKANDAL płacisz za bilet a nawet swoich potrzeb załatwić nie możesz jak musisz. Ostani raz tam byłem i nikomu nie radzę chyba ,że z pampersem.
|
|
O stan ducha Papieża to nie musimy się martwić...:) Na szczęście... uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Każdy, jeśli tylko chce może sobie interpretować Biblię na swój własny użytek. Skutki tego mogą być porażające!! Pamietacie film "Siedem"?? Psychol podpierał się cytatami z Biblii i co z tego wyszło?? :( Wszystko zależy od intencji, jakie powodują czytelnikiem i od tego co chce tam znaleźć...
|
|
Ptysiu, Czy Ty komputer masz przywiązany do nogi i tak se łazisz wszędzie?? ------- Miene mutter ist komputer...
|
|
A co na bilecie niepisalo oddaj mocz przed seansem:)
|
|
Oj przydałoby się kino, przydało. Takie inwestycje są wykonywane szybko, wszak iwestor będzie chciał szybko odzyskać włożone pieniądze. Tak więc budowa powinna to trwać około roku. Ale to tylko moje spekulacje. Na terenie Warszawy to trwa ok. 6-9 miesięcy.
|
|
szukam dobrego gabinetu w Łomży gdzie mogę zrobić tipsy i nie bać się, że złapie jakiąś bakterię, a tipsy będą trzymały się dobrze. jeśli macie jakieś doświadczenia to proszę o info
|
|
Łomża to nie Warszawa u nas tak a budowa to z 5 lat moze podtrwać. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Allinka ! czytałem w przerwach!To Kosidowski zaszczepił we mnie pęd do zgłebiania tego tematu. Jest to lektura dość łatwa .Masz racje że dzisiaj wiedza jest znacznie wieksza ale nie było jeszcze zwoi z Qumran ani nie udawało sie odczytywać zweglonych zwoi z biblioteki aleksandryjskiej.Ale znane były kodeksy Hammurabiego i naskalne opisy o Gilgameszu.Zapewne mój poglad jest skażony ateizmem tak jak Twój wiarą.Pozdrowionko!Agnostyk.
|
|
Nom właśnie powini odwołać mecz !!! Mecz poczeka a papież nie wiadomo :( jak czytam na wp to w polsce odwołują mecze !!! uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Szanujmy się wzajemnie, a tym bardziej szanujmy wielką postać w każdym rodzaju i jego cierpienie szczególnie, że jest to bardzo wielki Polak,człowiek który zrobił wielką rewolucję duchową dla rodzaju ludzkiego na tej kuli ziemskiej. Rozrywka jest zawsze, lecz tego typu chwila jest niepowtarzalna w naszej chistorii. Jako katolicy w ciszy i zadumie modlitwy żegnajmy Wielkiego Polaka oddanego wszystkim ludziom. gaston
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Maciek mniej patosu!Zejdz na ziemie.Modlitwa i kadzidlo tak samo pomagaja!
|
|
:( Papież nie umarł... zaczął lepsze życie... [*] [*] [*]
|
|
Dlaczego musiało tak być... ? gaston
|
|
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą :( 02.04.2005 21:37 Chrystus otworzył swoje wrota :( uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Bądź wola Twoja ...
|
|
[*] gaston
|