Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tanie państwo- tylko dla kogo? |
Zobaczcie, jak reaguje - jak zawsze zdrów jak rydz-szef "Partii Mocherowych Beretów", ten najbiedniejszy z biednych, ten najuczciwszy z uczciwych, ten prawy z prawych, ten Maybach z Maybachów: "Media związane z ojcem Tadeuszem Rydzykiem od kilku dni zamieszczają materiały krytykujące Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy (WOŚP). A jak ten się wypowiada- to jest gwarancja, że chodzi o forsę i tylko o nią! Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tanie państwo- tylko dla kogo? |
Zbych - gdyby twoja jadowitość miała skrzydła to zawsze byś miał czyste buty, ale szkoda że tylko one.
|
|
"Jaka to melodia??" gdzieś to było :D Zbych
|
|
eh... bardzo ladnie napisane... az mi sie normalnie troche smutno zrobilo, jak przeczytalam Twojego posta... "I pożegnałem kraj i brzegi znane" "stworzyła acydzieła, stworzyła języki" --> czyzby cytaty Norwida? wydaje mi sie ze tak, ale pewna nie jestem :) pozdrawiam!
|
|
a niech upada ja mam to głęboko w ... dlamnie to może upaść 2/3 firm internetowych w Łomży bo to badziewie jak ten inet i ist .... ja mam tam gdzie mam i wątpie żeby upadła ta firma chyba że by się znalazł konkurnet w Łomży chodzi mi o sieć kalowo bigi2004
|
|
KOMPUTER ŚWIAT, CHIP to są pisma dla "Pani domu". Co myślicie o Computer Magazine? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
|
Witam snowa bo mię wiesna pogodą ducha odziewa:)..Temata rzucam z rana ...bom już przylizana.Jam jest może prosta kobiecinka ..ale wasze..zmagania z polszczyzną: te "wszedłszy, tudzież,jakowoż "...Forumowicze....czy wy w cyrku występujecie...Bo cyrk ,to sztuczki, także językowe....( Barok dawno minął....)liczy się w końcu treść a nie forma .Wojna jak najskładniej ubrać w formę to coś..czyli często ..nic!!!.Fałszywe raporty i i zwierzenia ...ważne żeby ładnie napisać.....Jesteśmy ludźmi i władamy językiem,żle jest kiedy język włada naszymi myślami....wasza ulubiona forumonienormalistka:)...więc pozdrawiam ..i lecę bo znów świecę
|
|
Takie jest życie !
|
|
Mnie tylko swędzi jedna sprawa czy MTV 2 to jest puszczana na necie czy w kablówce ?? bo dużo teledysków co sciagam z kazzy to jest jako nagrywane z MTV 2 no to tyle pytań a piosenki takie jak ta to mozna znaleść na MTV classic Zbych
|
|
TESTOSTERON!!!!!!!!!!!!
|
|
A\właściwie to dlaczego masz rację!Czytanie Konopielki powinno być obowiązkowe!Z perspektywy Łomzy dość ciężko sie to czyta.Nie byłem w Stanach i sie nie wybieram.Ale mam kolege który był tam trzy lata.Powiedział mi jedno hasełko rodem z USA"Łomża i Negryki to jest zguba Ameryki".Jest to powtarzane przez tych z podhala-Prawda to czy fałsz?Pozdrawiam Patriota!
|
|
Jak dobrze pewnie wiecie I LO w Łomży znów jest najlepsze w Podlaskim i zajęło dobre miejsce w ogólnopolskim rankingu. I LO najlepsza szkoła w Łomży i nie tylko!!!
|
|
Są trzy rodzaje kłamst: Kłamstwo, duże kłamstwo, statystyka. Podobnie też właśnie myślę o I LO.
|
|
e tam rankingi!! ja i tak wole II LO, nic i nikt mnie nie przekona do innej szkoly :))) dla mnie II LO jest najlepsze i rankingi nic do tego nie maja!! :P Ma zowsze Łomża
|
|
Ale koncertu chyba jeszcze nie bylo :> Zreszta nie wiem, i tak na nia nie pojde :P
|
|
buahahahahahaha xp najgorsze gowno i za 30 zl to on rzeczywiscie oryginalny jest :D
|
|
To sie wypisz :D I nie narzekaj, bo ja w nordcomie za potezne gowno place 60 zl. Przepustowosc niby 128 kbp/s a transfery po 10 kilo... Smiac mi sie chce..
|
|
„nie ma idealnego układu pomiarowego” - zgadza się, ale są normy, które określają czy licznik mierzy zużycie np. wody, czy tez licznikiem nie jest. Jeżeli licznik takowe normy spełnia – to znaczy, że ktoś mądry w tym kraju – pewnie z prof. przed nazwiskiem – uznał, że mierzy on zużycie wody i jest wiarygodny, a zatem jego odczyt powinien wystarczyć do wystawienia rachunku przez spółdzielnię. Nie rozumiem czemu ktoś kto być może przed nazwiskiem nic nie ma, ma wyliczyć współczynnik przez który wskazania licznika ma zostać pomnożone aby wynik pomiaru był prawdziwy? "Z czasem dokładność pomiarowa wodomierza zwykle się pogarsza. ...” - tak i dla tego liczniki co kilka lat muszą być wymieniane. Przecież płacimy składkę na wymianę liczników i te liczniki przed kilkoma tygodniami u mnie wymieniono. „Dziwi mnie natomiast fakt cichego przyzwalania na czasami ewidentne przykłady kradzieży wody przez sąsiadów...„ - po to zatrudniamy administrację spółdzielni – nie tylko prezesów, ale i całą grupę ludzi aby sprawdzali kto oszukuje nas wszystkich Przypomnę tylko, że w 2003 roku zgodnie z danymi ŁSM koszty eksploatacji bieżącej bloków wyniosły 5 mln 665 tys. zł. z czego 2 mln. 262 tys. zł poszło na tzw. koszty administrowania. „Różnica między sumą wskazań wodomierzy zamontowanych w lokalach mieszkalnych, a wskazaniem wodomierza zamontowanego w rurociągu zasilającym cały budynek...” powstaje a i owszem, ale czemu zarząd ŁSM twierdzi, że zawsze ona działa na niekorzyść mieszkańców. Jeżeli mój domowy wodomierz jest niedokładny i zaniża o 5% wskazania to czemu wodomierz główny na bloku wskazania zawyża o 5% . (wówczas jest 10% jak to tłumaczy administracja ŁSM) Czy ten główny wodomierz nie mógłby wyniku też zaniżyć? ŁSM twierdzi, że rachunki średnio wzrosną o 3,5 zł. Tymczasem ja za wodę płacę miesięcznie ok. 150 zł jeżeli doliczę do tego 10% - jak szacuje ŁSM – to mój rachunek wzrośnie o 15 zł. Dodam, że mieszka nas troje – małżeństwo z kilkuletnim dzieckiem. Zbych
|
|
Otwórz oczy!!
|
|
zovo napisał(a): > odnosnie tego co piszesz dalej - dobrze wiedziec ze jestem > rozpieszczony. Ale dziekuje tez za komplement, zdolny jestem, > owszem, ale za to leniwy jak diabli. :) I jaki skromny na dodatek. :] Zbych
|
|
soRen napisał(a): > zovo napisał(a): > > odnosnie tego co piszesz dalej - dobrze wiedziec ze jestem > > rozpieszczony. Ale dziekuje tez za komplement, zdolny jestem, > > owszem, ale za to leniwy jak diabli. :) > > I jaki skromny na dodatek. :] szatap :P
|
|
Mandaryna to taka Britney Spiers po Polsku. Tak mi sie to kojarzy
|
|
Jak to dobrze być szczodrobliwym nie ze swojej kasy, a Kościół choć nie jest biedakiem to "swojego nie da"! Jeśli Woodstok jest taki niedobry, to czemu "ten dobry" Przystanek Jezus padł jak kawka ? Czyżby lekcje religii w szkole były marnotrawione? A tyle przecież oświatę kosztują! Bo przecież "wszyscy widzą ludzi młodych staczających się za pomocą alkoholu i narkotyków na dno" (Samuraj),a 90 % z nich to pewnie absolwenci szkolno-religijnego wychowania! Ktoś tu swoją nieskuteczność wychowawczą probuje zwalić na Owsiaka! To Owsiak ma odpowiadać za stan wychowania polskiej młodzieży? Wolne żarty sobie stroicie....
|
|
Dobra Brzeczyszczykiewicz... Oto konkrety: vocoder, pitch shifter i pitch blender słyszalne, że aż w uszach gwiżdże od plastiku. De-esser w przypadku wokalu to standardowa procedura więc tego się nie czepiam. Ani kszty talentu w medialnie wypromowanej papce 4x4 nie widzę. Mandaryna nie wnosi nic nowego poza dawno oklepane i wręcz obciachowe schematy kompozycyjno-aranżacyjne (tremolka na werblach jako przebitki, hi-hat w kontrapunktach, świszczące pady na psudo-analogach, kompresja na "sztywno", długo by jescze wymieniać). Jasne? Przmysł i tyle. Nigdy i nigdzie nie twierdziłem, że Madonna czy jakiś tam Prydz to artyści.
|
|
ŚLEDCZY POCIĄgNEŁEŚ TEGO POSTA /ja tam radia rzadko slucham a tv oglądam częściej
|
|
jak bedziecie mieli jakies fajne stronki to prosze o podanie
|
|
Dlaczego WOŚP nie reklamwało zbiórki pieniędzy dla Polskiej Akcji Humanitarnej? Dlaczego trwa konkurencja pomiędzy różnymi fundacjami? ILe kosztuje zorganizowanie imprezy "fiał WOŚP" i kto płaci artystom, fajerwerki, itd..., jaki jest bilans? Można zadawać wiele różnych pytań.
|
|
moja siorka dostala 2 zdiencia z autografem :d
|
|
Jak byś dał łapówkie to by skakali obok ciebie i byli mili!!
|
|
Witam i pozdrawiam..Od niedawna mam założony internet z vectry i chciałem się podzielić swoimi spostrzezeniami i poznać opinie innych osób na ten temat. Otórz miałem internet z innych firm i w kazdej z nich były jakieś ograniczenia, problemy itp. Od pewnego czasu mam łącze z vectry i naprawde jestem zadowolony. Transfery są takie jak podają i nie ma problemów. Czy to tylko u mnie tak, moze jestem szczęsliwcem, ale gorąco polecam. Jest OK..
|
|
NN, A co z tym chorubskiem?? Chyba se już paszło w cholercię?? No bo kto jak kto, ale główna organizatorka winna mieć głos jak dzwon, albo co najmniej ... mikrofon...:)) ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
A żyjemy w kraju BAJKOŃSKIM i każdy robi nas w konia. ichacha, patataj patataj!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |