Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświadczenia majątkowe naszych radnych |
I sprawiedliwość krulóje na tym borzym świecie... PS. Moja Córcia jak napisze zamiast "konie"- "końe", mówi (jako zapalona miłośniczka koni), że to jest dobrze, bo to jest w języku BAJKOŃSKIM... No i dyskutuj tu z taką... Temid
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświadczenia majątkowe naszych radnych |
Czy chrześcijanin powinien się smucić, gdy śmierć przychodzi?? Jak znam Papieża (a mam takie poczucie, jak zapewne wielu z nas), to On pewnie teraz uśmiecha się i żartuje... Tak jak przed 5 laty Jego Przyjaciel - śp. Ksiądz Józef Tischner... Chciałabym tak potrafić... T A S M A N
|
|
Może to jest ta radosna perspektywa .. śmierć? .. początek życia ...
|
|
Zróbmy przerwę w dyskusji na ten temat, lepiej pomódlmy się za papieża, chociaż może tym ulżymy papieżowi w cierpieniach. Ps. To nie jest żart na Prima Aprilis! Nie myślcie że ja jestem zawziętym komunistą. Każdy maskę dziś nakłada nie wiadomo kto jest kim maskarada maskarada
|
|
Wielkie dzięki dla DŚT w Łomży za wykazanie gestu wielkiej kultury, zrozumienie wielkiej powagi chwili i odwołanie w dniu dzisiejszym koncertu. W czasie kiedy stan zdrowia NAJWIĘKSZEGO Z RODU POLAKÓW jest bardzo ciężki i życie się kończy wszyscy winniśmy zachować najdalej idącą powagę. Apelujmy do mediów o spokojną muzykę, do prowadzących lokale rozrywkowe i dyskoteki o taki sam gest jaki uczynił DŚT. Sami zachowajmy też stosowną powściągliwość nie szukajmy miejsc gdzie można się rozerwać czy zabawić. W odpowiedzi na apel naszego Ks. Biskupa pomódlmy się o zdrowie Ojca Świętego.
|
|
Zachowajcie trochę powagi, najznakomitszy z Polaków leży cięzko chory, być może życie skończy! Do kościoła, na kolano i modlić się żeby Ojcu Świętemu siły wróciły. Pożartujecie jak Ojciec Święty wyzdrowieje. Ma zowsze Łomża
|
|
Opanowałeś Ctrl+C i Ctrl+V ![]() ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |