Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jan Jarota dostała naganę. |
Bravo opanowałeś ctrl+c, ctrl+v
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jan Jarota dostała naganę. |
We bij _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A więc: napisałam dość długi post, zamieściłam w nim podziękowania dla wytrzymałych (je.śli chodzi o flesz moba) i zresetował mi się komputer. To teraz w skrócie, ponieważ moje nerwy nie są nastawione na takie przypadki. Dziękuję Ryskago za wsparcie duchowe :) Dziękuję Ptysiowi za to, że do tej pory jeszcze z nami trzyma (chyba jako jedyny coś pisze pod tym tematem..) Na flesz mob rezerwujcie sobotę, godzinę 15.35. Kupcie balony do pompowania. Reszta informacji na stronie www.cossiedzieje.webpark.pl Przypominam, że jest tam subskrypcja (warto się zapisać, choć i tak już późno) i inne ważne bajery. Papa.
|
|
|
Ja chyba jednak jestem za. Po prostu. Szkoda małych sklepików, ale mimo to dobrze, że w Łomży będzie jakiś porządny sklep :)
|
|
Jestem ciekawy opini uczestników czwartkowego koncertu ŁOK z udziałem najwyższych władz naszego miasta. Szkoda że był tak słabo rozreklamowany. Wieczorem dopiero w GW przeczytałem. Chętnie bym obejrzał nagranie na wideo. Może odezwie sie ktoś kto nagrywał?
|
|
Nie jest tak źle. Jeżeli juz tam jestem to jestem zadowolony. No i nigdy nie dałem żadnej łapówki. Co prawda jestem tam nieczęsto, gdyż dostać się tam, to dopiero sztuka (ale ludzie z epoki komuny są w tym zaprawieni). Czy winą lekarzy/pielęgniarek jest, że wyborcy głosują na "publiczną" (czyli najgorszą z możliwych) służbę zdrowia? Już dawno postuluję (o ile mogę): jedyną naprawą słuzby zdrowia (jak zresztą wszelakich usług) jest jej urynkowienie. Dlaczego nie ma zakładów szewskich "publicznych"? Albo "piekarni publicznych"? Albo "domów publicznych"?, ooops, te to akurat są - ale też przeca prywatne (a nie ze składek) :)
|
|
Ale mnie dziwi jedno ! Jak to wszystko się tam zmieści ? ten sklep stacja i ...
|
|
Takiś scromny, Vladuś, czy takiś słaby??
|
|
Alllinko! Ale chodzi nam o odgłos paszczą...:DDD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |