Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ABW w domu elblążanina. Za krytyczny wpis o premierze |
Legendarny znowu masz przepustkę na neta ? trzeba zadzwonić do dyrektora nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ABW w domu elblążanina. Za krytyczny wpis o premierze |
Treść jest ukryta
|
|
droga dobra taka jak zawsze
|
|
ostatnio leciałem przez Ostrołękę do Olsztyna....wracałem już przez Łyse niby na Ostrołękę droga lepsza ale samochodów 2 razy więcej.... za każdym tirem kolejka samochodów bo nikt nie może wyprzedzić ehhh jednym słowem następnym razem lecę przez Łyse droga za nowogrodem hu#$ ale w sumie nie jest tragicznie o wiele szybciej można tamtędy dojechać :)
|
|
osobiście jestem bardzo zadowolony z obsługi przez nich ze sprzętu zakupionego w klima med też jestem bardzo zadowolony. polecam klimatyzatory fujitsu inwerterowe jestem z niego bardzo zadowolony, latem chłodzi zimą grzeje i jest energo oszczędny przez co wcale dużo więcej nie płacę za prąd Cena to rzecz dyskusyjna, ale z czystym sumieniem mogę ich polecić
|
|
szczooooooooooota!
|
|
O żesz w kurfe j..ebana twoja w dupe mać m1ch4lina jakim kwasem masz wypalony mózg?? :/ Urywam sie z tąd bo jeszcze przez przypadek puszcze pazia ohhhmm soorry pawia. Nie odpisuj pazico , moja dyskusja z toba dobiegla KOŃCA
|
|
kokosz - tak jak mówisz facet oto się doklanie w tym wszystkim rozchodzi
|
|
Witam, Jutro jade do warszawy o godzinie 18 mam 3 wolne miejsca,.... zawada30@o2.pl
|
|
W społeczeństwie jest dużo przyzwolenia na plenienie chwastu, co widać choćby po niektórych wpisach. Życie pośród smrodu i porzuconych śmieci jest ich codziennością i dlatego jeśli ktoś dąży do normalnej egzystencji, to grunt pali im się pod nogami. Ot zwykła plebejska, przyziemna kultura bez możliwości akceptacji zmian.
|
|
Do: Lukei Sądzę że mają nielimitowany czas na udzielenie odpowiedzi. To chyba kwestia tego jakie mają zapotrzebowanie i ilu mają kandydatów oraz czy zaliczyłeś.
|
|
ze slaskiego
|
|
chyba ma być coś w stulu rekonstrukcji średniowiecznej tak słyszałem
|
|
Juz pisalam wyzej,zebyscie nie wysylali pieniedzy bo tu sie szezy od oszustow:o( Idz na policje i wez z soba papiery potwierdzajace przelanie kasy.Pozdrawiam serdecznie. A co do tego preparatu to biore go i narazie czuje sie ok.Moze roznie dzialac.Zalezy od organizmu... A moze poprostu chcesz wiecej klientow zciagnac do siebie opisujac skutki uboczne tego preparatu..???I przynajmniej nikt mnie nie oszuka bo najpierw przychodzi preparat a potem masz tydzien czasu na zaplacenie rachunku.Takze nie dajcie sie oszukiwac.
|
|
Niedawno szukałem również takiej usługi. Niestety w Łomży nie znalazłem, za to w Białymstoku w firmie TOBO na ul. Mickiewicza załatwili sprawę super. Niedrogo, szybko i profesjonalnie, część foteli od ręki. Niestety trochę daleko, ale polecam.
|
|
nikt nie bral bo hujowe jkedzenia tam jest
|
|
Witam, gdzie można kupić drożdże piwowarskie.
|
|
http://www.grubybenek.pl/ poszukac nie boli menu przejrzeć pizze ukladasz sobie sam http://www.grubybenek.pl/menu.7.htm
|
|
Bylem dzis i zaluje jedzenie slabiutkie a wiem co pisze bylem w usa i jadlem w chinatown u oryginalnych skosnookich Nie polecam szkoda czasu i ciezko zarobionych na emigracji $
|
|
Panie maro 7 niech Pan sie nie nadyma bo ma Pan klimatyzator fujitsu i to inwerterowy ? To nie zadna nowość . Ten typ można dostać wiele taniej. A z tym zużyciem prądu to tak jak z tym samochodem co jeżdzi tylko na oparach benzyny. Dla mnie post ten to typowe postaw się a zastaw.
|
|
ogarnij sie i skoncz z tym zlotym smokiem.jaja normalnie z ta reklama.
|
|
i oddajcie psa !
|
|
Słyszałam coś o Festynie w Siemieniu Nadrzecznym w niedzielę od godziny 12 . Czy to naprawdę festyn ?
|
|
Hahahaha, a jakich Ty tu "turystów" chcesz mieć? Chcesz mieć turystów to do Białowieży albo do Warszawy się przeprowadź. Łomża nigdy nie była, nie jest i nigdy nie będzie miastem turystycznym bo tu nie ma w zasadzie nic wartego oglądania.
|
|
a sami pewnie na gazie śmigają ehhhh ;/
|
|
Trzeba po raz kolejny interweniować z tego co widzę.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |