Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Musimy powstrzymać PiS, bo zrobi nam PRL bis |
80 zł za pizzę i colę? Trochę coś przesadzasz... A ja byłem wiele razy w Telepizzy w Łomży zawsze było w porządku. Uważam, że po prostu jesteś trochę taką niby damulką i wymagasz zbyt wiele, żeby każdy Tobie był sługą. Pozdro.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Musimy powstrzymać PiS, bo zrobi nam PRL bis |
Nie wiem jakim cudem wydala 80 zl.
|
|
Najlepsze lody są te z siną gałką :):):):):):)
|
|
To trzeba było iśc do da grasso i za te 80 dych we dwójkę to byście pękali z przejedzenia.
|
|
Ja za 5 zl pękam z przejedzenia
|
|
malutka 20 - nie na poznańskiej - tylko na akademickiej. Cyrk był i to niezły, widziałem, niewiedziałem, że w tej uczelni jest noclegownia. Ale to miło z ich strony - polecam wszystkim bezdomnym, szczególnie zimą. :)
|
|
wsi spokojna wsi wesoła... rudy błazen z druhem
|
|
Intertor Net dostarcza w Konarzycach? A czy możecie powiedzieć jeszcze jaką drogą dostarczany jest internet? Chodzi mi o to czy radiowy itp
|
|
Ja zamawiałem pizze z pieczarkami , szynką ,jalapeno i salami. Oczywiście pieczarek nie było więc 3 zł w plecy a pizza ociekająca tłuszczem. Jednynie na początku tuż po otwarciu było OK a teraz jest źle.
|
|
w benku jest o tyle fajnie, ze od podstaw mozemy sobie ustalic co ma byc, a co nie, mozemy mieszac skladniki jak nam sie podoba;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Niedługo wyjeżdżam razem z kolonią zorganizowaną z TPD do Rowów ( okolice Ustki ), jakiego towarzystwa mogę się spodziewać, jakie są Wasze opinie o wyjazdach z TPD i formach proponowanego wypoczynku ? Czy opiekunowie są w porządku ? Z góry dziękuję za informację.
|
|
Do 'pani' o pOkEmOnOwYm nicku, która założyła ten temat: Jak chcesz coś do mnie pisać to zacznij ćwiczyć. To, że gubisz się w Łomży i poruszasz się na osiedlu z nawigacją nie znaczy, że każdy ma takie ograniczone horyzonty. Właściwie to wystarczy, że znasz drogę do Kisielnicy... :)
|
|
TPD ? Kolonie ? Ja pamietam kolonie tylko z jednej strony :D ZAJEBISTE MELANŻE :P ekipa zawsze najlepsza jechala :D
|
|
no tak fajna sprawa, tylko jak tam dojechać?
|
|
Jeżeli ktoś znalazł psa (rasa: York), czerwone szelki. Będę wdzięczny za kontakt na adres e-mail. peelen10@wp.pl rudy błazen z druhem
|
|
Nie mam takich problemow
|
|
Pamiętaj: jak Ci dziś ktoś liże dupę,jutro może chcieć ją ugryzć
|
|
Jeśli Michasia ma jędrną i zgrabną pupcię,to może rzecz warta jest grzechu,o ile pod wiek przez prokutatora chroniony nie podpada,hehe. Nie zaśmiecaj bańki dziewczyno,bądź sobą...
|
|
Pisze jak wol ze porzucili flaszki po przyjezdzie policji. Wiec co? Policja sama nie widzi, potrzebna dodatkowa konfrontacja ze zglaszajacym obywatelem? Niby po co?
|
|
witam mam do sprzedania 3 opakowania zelixy gramatura 15mg x 60tbl. tylko WARSZAWA bez wysylek bez przekretow poprostu z reki do reki umawiamy sie w jakim kolwiek miejscu i po sprawie cena za opakowanie (6 blistrow po 10tbl) 100zl. jesli ktos potrzebuje i jest chetny skorzystac piszcie:)cegla.20@tlen.pl pozdrawiam podobno ten preparat z niemiec strasznie wyniszcza watrobe...ale moze to tylko plotki :)
|
|
NIE NABIERAJCIE SIĘ NA TO OGŁOSZENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WPŁACIŁAM 90ZŁ NA PONIŻSZE KONTO I ANI PIENIEDZY ANI TABLETEK. OSZUSTKA UNIKA KONTAKTU!!!!! DZISIAJ IDĘ NA POLICJĘ. OTO TO OGŁOSZENIE~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Witam! Tabletki w cenie 80 zł za opakowanie! Naniższa cena na rynku!!!! Meridia, Zelixa 10 lub 15 mg opakowanie 30 sztuk (miesięczna kuracja) 90zł - 30 sztuk, 170zł - 60 sztuk, 220 zł - 90 sztuk. wysyłka 10 zł KURIER GLS (niezależnie od opakowań) Wiadomosc jest generowana automatycznie, więc składając w zamówieniu proszę o tytuowanie wiadomosci nazwą leku, który zamawiamy. Numer konta, na który proszę kierować wpłaty 50 1020 5558 1111 1721 9220 0003 Mariola Marciewska ul. Zgoda 3/ 5 00-012 Warszawa
|
|
a ja polecam FLESZ,BOSS,TENIX-też super!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |