sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sposób Mietka na \"aferę śmieciową\"

Acha prawie bym zapomnial na drugim mijescu tych super pracodawcow znajduje sie chyba nastepny milosnik unijny i milosnik Niemic pan drukarz ktory takze chetnie przyjmuje niepelnosprawnych lub na okres probny rozwijaczy papieru ,nie wazne czy umiesz sprzatac wazne ze masz grupe pracujac jako sprzataczka lub rozwijacz czy stroz ...o tym takze glosno sie w lomzy mowi ale nic z tym nic nie zrobi ...niestety...wiec kochani politycy nie dziwcie sie ze ludzie uciekaja z kraju a w Polsce powodzi sie tylko "biznesmenom" wykorzystyjacych tych co zostali i mozliwosci takie jak np.dotacje unijne,a czy nie lepiej by bylo dofinansowac tych wykorzystywanych lub sily ktore by zburzyly to cala pier...lona mafie.No ale smemu sobie nie bedzie RZAD szkodzil...przepraszam unioslem sie...
Dziekuje ,pozdrawiam raz jeszcze:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sposób Mietka na \\\"aferę śmieciową\\\"

Witam! mam pytanie! czy można odzyskać dane(kontakty smsy itd.) z telefonu który został roztrzaskany?A ściślej rozjechany? proszę o pomoc!

Powinni isc do kauflandu i tam kupic sajgonki i takie same robic w tej restauracji. To jest sciema z ta soja itd. Kaufland 6zł za 3 sztuki Sajgonek z soja - prawdziwych

witam,ZSC zal mi wogole ciebie aby zakladac taki temat ...widze ze strasznie oburzony jestes..a sam nawet nie potrafiles wyjsc z bloku i wskazac tych co tak Ciprzeszkadzali a moze poprostu nie stac cie na piwo i im zazdrosciles ze potrafia usiasc i sobie pogadac przy piwku??? ZSC jak nie podobala ci sie interwencja to bylo samemu ich rozgonic ;] pozdrawiam

i jeszcze blachary z grajewa sa super

ale jakos mało się to dla nich liczy, w sumie każdy ma prawo się kształcić

bo to nie jest pizzeria tylko jakis spożywczak w którym można napić się jedynie oryginalnej coli :D Ale nie idzie tam dobrze zjeśc.nie ma to jak BENEK ;D.Nie przepadałem za pizzo wczesniej ale po otwarciu benka zmieniłem zdanie co do pizzy:) polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org