Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lechu na prezydenta!!! |
Tak czynny :) chyba do 21:00
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lechu na prezydenta!!! |
Zgadzam się z trackone. PES zdecydowanie lepszy ;)
|
|
konopaandzia .....smaruj jak dorosli rozmawiaja....i wytrzyj ryja o asfalt.
|
|
a co zalazł ci jakiś za skórę!
|
|
człowieku, oni nawet kromkę kiełbasy ukradną
|
|
Balthazar2205 koleś boli cię coś?
|
|
dziś typy z osiedla miały takie osłonki na koła do sprzedania może ktoś je zgubił hehe rudy błazen z druhem
|
|
kto szuka ten pyta
|
|
do JP z modą na sukces to przeginka ale naprzykład te seriale co wymieniłam albo scrubs desperate housewives po sezonie to jest 13 odcinków nie za długo przecież a fajnie się ogląda tak ciągiem
|
|
najgorzej jeb.ie jak się idzie koło mięsnego, jakimiś rżniętymi nerami, zdechnąć można
|
|
nie boisz się że jakiś menel albo bogaty dziad będzie chciał Ci oddać jakiś osrany stół i kilka śmierdzących pufffffffff..?
|
|
da za kabel i oprog. tyle co w komisie i bez p..
|
|
a jak ma to zazdrościsz? sam załóż...
|
|
Tak Urząd Pracy w Łomży na 1 miejscu :-D
|
|
Byłem dziś świadkiem wyjątkowej nieudolności policji . Na boisku ekonomika obok wejścia do bursy ustawiono ławeczkę.Obok totalny syf stare fotele porozwalane obicia tapicerskie , potłuczone butelki puste opakowania pet. No i towarzystwo ,które piwkuje , drinkuje-biesiaduje do późnych godzin nocnych pod oknami bloku polowa 15 i kolonistów z bursy. Następuję zgłoszenie na policję(ok 19-20). Przyjeżdżają od strony bursy, na 4 biesiadujących 2 zwiewa 2 udaje doprowadzić się do radiowozu.Porzucają flaszki. Trwa przesłuchanie. Po 10 minutach aspitant Szmidt odzwania do zgłaszjącego czy zaświadczy ,że tamci pili, jeśli NIE to po co ZAWRACA się im głowę. Panie aspirancie poda się pan do dymisji bo ośmieszył się pan na służbie. To policja jest od ścigania pijących , a jeśli zawraca się wam głowę to pomyście o zmianie zawodu . Jest tyle pięknych zawodów , sprzątanie ulic na przykład ,gdzie myślenie i używanie głowy nie jest tak bardzo konieczne
|
|
1.Wiomar przeklejac i dopisywac!!!!!!!!!!
|
|
rambo777 nie, jeszcze nie mam... Stwierdzam za to fakt, ze na tym forum narzekania na pracodawcow i tak jest pod dostatkiem. I raczej nic madrego z tego nie wynika.
|
|
: Balthazar2205 (---.du.xdsl.i) on jest chory sychicznie czy to alkohol tak wpływa? ostatnio coś mówił że on słucha policji i że wie kiedy jadą do niego a kiedy nie.
|
|
No za światła i pasy to prawidłowo ,poprawny kierowca wsiada odpala motor to odraz zapala światła i zapina pasy przed opaleniem samochodu nawet miej do siebie pretensje bo możliwe że uratowali tobie i innym zdrowie lub życie !
|
|
biladen to gosc
|
|
Jak w temacie, czy ktoś orientuje się odnośnie cen złomu aluminiowego i mosiądzu w łomżyńskich skupach? Proszę o konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam
|
|
a może ranking pracowników ;))) bo takiego raczej nie było
|
|
bez off-topu ludziska..stworzymy liste: 1.Urzad Pracy w Łomży 2.Wiomar ....dalej;)) aktualizowac
|
|
Na skupie za urzedem celnym mosiadz w zeszlym tygodniu byl po 10zl/kg, taka sama cena za mosiadz pobial, jak aluminium nie wiem, pozdro
|
|
won konfidencie zawiadomiles policje, jesli chlopaki siedzieli nie rozrabiali i nie prowokowali nikogo do zadnych incydentow to po co sie odzywasz cioto. mlodzi ludzie niech korzystaja i sie bawia w miare rozsadku ale zawsze znajdzie sie taka pizdeczka ktorej wszystko przeszkadza. A Pan Szmidt postapil dobrze zadzwoniles to smialo trzeba bylo wylac swoje bole i zaswiadczyc ze chlopacy pili jesli sie osrales i jestes madry jedynie przez telefon albo na forum to po h.j bylo takie zgloszenie z twojej strony internetowy napinaczu
|
|
będziecie im bez przerwy dawać, to nigdy nie zmądrzeją i się nie poubezpieczają. btw... mało to potrzebujących ludzi w Łomży ? takie wielkie serca macie... ale tylko od czasu do czasu. rudy błazen z druhem
|
|
"FrEsHpOwEr", ty spod szyldu kultury plebejskiej któremu nie przeszkadza życie we własnych odchodach. Ale są inni, którzy cenią sobie życie w przyjaznym otoczeniu. Małoletnią, prostacką hołotę tępić jak chwasty.
|
|
rozszaleli sie z tymi tutulami, nie czytaliscie, ze nowosci odpadaja? a tu podajecie z 2009 roku filmy, opanujcie sie ja proponuje wniebowzietych co mi zrobisz jak mnie zlapiesz brunet wieczorowa pora rejs nie lubie poniedzialku
|
|
Gdzie znajduje się skup części komputerowych? Wiem, że jest taki punkt co skupują części...
|
|
po znajomosci to sie uczy za darmo...a wy chcecie to placic i na zaoczne,taka jest polityka Platformy,platne studia,darmowe tylko dla wybranych,tyle w temacie
|
|
Ja Ci radzę iść do Artura ,,Symoatia'' przy ulicy Krótkiej...
|
|
Polecam Grubego Benka - smacznie i nie drogo. Dagrasso kiedys bylo dobre, z m-c temu czy wiecej bylismy tam i sos czosnkowy śmierdział jak końskie g***o. Zjedlismy ja, ale juz bez tego naszego (byłego) ulubionego sosu :( Od tamtej pory tylko Gruby Benek. To nie jest jakas antyreklama, tylko szczera prawda ;]
|
|
prawdziwy1 juz po samym sposobie pisania widze ze jestes z polowej.W 100% polecam Help GSM
|
|
Powiem tak... nie można zabronić studiowania osobom w różnym wieku bo często to nie jest zależy od nich tak jak wspominałam, ale nie popieram tego i kalkulując sobie wszystko (tak jak pisał Dran) to możliwe, że na plus nie wychodzą ich studia bo tracą na tym młodzi, tym bardziej, że skoro te starsze osoby muszą się dokształcać, często mogą liczyć na jakąś pomoc finansową ze strony pracodawcy, bądź po prostu stać ich na opłacenie czesnego. Poza tym to ma być szansa dla młodych, aby mieli szansę na rozwój i lepszy start, a nie dla Pana czy Pani po 40 czy 50 roku życia. Nawet sam projekt, który zakłada dofinansowanie tego kierunku nazywa się "Profesjonalne kadry administracji podstawą sprawnie funkcjonującego państwa". Więc dajmy szansę młodym na to...
|
|
trawa skoszona a pustka jak była, tak i jest. Może coś będzie się działo, jak kosiarki w ruch... :)
|
|
policja tak jak całe społeczeństwo na swoje dobre i złe strony. Nie widze nic w tym szczególnego. W kontaktach z policjantami zalecam zachować zimną krew, jęzor trzymać na wody, wykonywać wszystkie polecenia policjanta, zawsze im przytakiwac ale bez specjalnego włażenia w dupe bo tego też nie lubią. Po za tym oczywiście wszystko pilnie obserwować , notować , skrzętnie i dyskretnie nagrywać na komórkę. Pozwolić by pan policjant w szale samouwielbiebia popełnił jak najwięcej błędów. No a potem siadamy do kompa piszemy skarge i jedziemy po panu policjancie jak po łysej kobyle. Wszystkich dowodów nie ujawniamy broń boże - tego nagrania video lub audio. Czekamy na odpowiedż na skargę - oczywiście przyjdzie ,że wszsytko było ok , itp pierdoły , wówczas z grubej rury walimy nastepny tekst tylku juz wyżej do KGP plus załacznik audio i video. Życzę przyjemnej jazdy.
|
|
a ja słyszałam że majtasz firany kierowniczce biedronki w google tak piszą czeski paziu hehe
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hmmm co prawda to prawda ale Pani X to pikuś w porównaniu do pewnego staruszka który sieje postrach na całym magazynie i nie tylko, na jego widok każdy łapie się byle czego żeby było widać że coś robi w przeciwnym razie usłyszeć można małe co nie co:P na magazynie i na kasach sympatyczni ludzie jedynie wymieniona pani X jest negatywnie oceniana i postrzegana przez pracowników, i słusznie!:P PS "PRAWDA I TYLKO PRAWDA"
|
|
Wystrój - 4+ Obsługa -4 Jedzenie-2 z + na zachętę bo to dopiero początek Ceny- 4- Parking mały fakt,ale nie ma tam innej możliwości. Cóż mogę powiedzieć, to dopiero start, życzę naprawdę powodzenia tej restauracji,ale po pierwszych odwiedzinach stwierdzam szczerze,bo jestem stałym klientem naszego starego zasłużonego chińczyka,że w lokalu przy Giełczyńskiej zjem taniej i więcej. Moja rada : więcej ryżu, bardziej mokra surówka ( grubo krojona i strasznie sucha), mięsko smaczne (brałem kurczaka i sajgonki),a i chyba z nerwów zapomniano mi polać danie jakimkolwiek sosem...ale to początki i na pewno jeszcze tam wpadnę w odwiedziny.
|
|
ehehe ale fazka ! tęsknicie już ! alibaba jest taka propozycja żebyś pakował tekę i udał się w kierunku wyjścia bo nie zdążysz. a co do ciotki to hmmmm... kopiujesz mojego stajla ! widziałam twoje nowe fotki na przykro.pl. wyglądasz tam jak psia końcówa hehe do miłego pazie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |