czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Ani się obejrzymy, jak nam PSL Polskę zawiatraczy"

Lukasz ja się z Tobą nie będe kłucił.To jest straszna praca.Żadnemu typkowi nie zazdroszcze.Małe pieniądze.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Ani się obejrzymy, jak nam PSL Polskę zawiatraczy"

nie wie ktos czy bedzie w te wakacje w piatnicy :>?

Na Ks. Anny ile?
W wyszukiwarce jak się wpisze to są nie aktualne dane że przyjmuje na krzywej 27.

nowy szpital koło presektorium można chlać a jak przyjadą panowie nAa blachach HPM to można się ewakułować w strone pola oni nie umieją biegać :-)

i jak się temat potoczył ? pojechali ?

Pan Paweł jakieś mocne leki wziął abo mu podali i ma wizje. Ściemka i tyle. pytałam sąsiada brata on mieszka na Śniadaka i mówi że to plota

Motocrossów nie ma w Piątnicy już od kilku lat i najprawdopodobniej szybko nie będzie.

ale gorsze z oddziałem psychiatrii szpitala wojewódzkiego....

dla twojej informacji7zl to on mial ale brutto na reke niecale6zl pomnoz sobie to przez liczbe godzin najwiecej mozna miec kolo180godz czyli okolo1100zl bez licencji a z licencja kolo1500zl czlowieku jakie3000pracuje to wiem ile sie zarabia

potrzebuję informacji. ile kosztuje wyklepanie i pomalowanie zderzaka, błotnika . Do kogo mozna się zgłosić, żeby było nie za drogo i solidnie.
Z góry dzięki za informacje

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

maly glod

A moze Gyros...mniam!
Kup dwa grille i rob dwa kebaby, tu gdzie mieszkam kebab pieka turki, sam tez pracowalem w takim immbisie ale u prawdziwych turkow.Najczesciej maja mieso wolowe, baraniny nie polecam .Jasne prawdziwy döner jest z baraniny ale oni sa do tego przyzwyczajeni ale to raczej nie na "polski" jezyk;) Do tego polecam zrobic prwciwe "tsatsyki" mniam (znam przepis:) Z doswiadczenia wiem ze w Lomzy nie ma prawdziwych kebabow,najpierw pieka mieso potem cale scinaja i odgrzewaja w razie potrzeby w mikrofalowce (ble).Mieso powinno byc caly czas na roznie i swiezo z teko rozna krojone od razu do chlebka. Kiedys chcialem dobrze takiemu panu na miescie podpowiedziec i mowie ze sam to robie za granica a on spojrzal na mnie i mowi co za bajki opowiadam:O I dalej spala mieso a potem podgrzewa w mikro.Najlepszy jest grill z tymi pretami a nie gazowy jak w naszym miescie,ale mozesz mowic co chcesz w koncu jestesmy w Unii:) Najlepszy döner w lomzy jem w domu:)

Re: \"Ani się obejrzymy, jak nam PSL Polskę zawiatraczy\"

Wymagam szczegółów. Jaki jest koszt malowania i przycięcia błotnika i zderzaka? Z kim mogę się skontaktować, aby upewnić się, że jest on niezawodny i nie zawyżony? retro bowl
Doceniam informację z wyprzedzeniem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org