Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Ani się obejrzymy, jak nam PSL Polskę zawiatraczy" |
Lukasz ja się z Tobą nie będe kłucił.To jest straszna praca.Żadnemu typkowi nie zazdroszcze.Małe pieniądze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Ani się obejrzymy, jak nam PSL Polskę zawiatraczy" |
nie wie ktos czy bedzie w te wakacje w piatnicy :>?
|
|
Na Ks. Anny ile? W wyszukiwarce jak się wpisze to są nie aktualne dane że przyjmuje na krzywej 27.
|
|
nowy szpital koło presektorium można chlać a jak przyjadą panowie nAa blachach HPM to można się ewakułować w strone pola oni nie umieją biegać :-)
|
|
i jak się temat potoczył ? pojechali ?
|
|
Pan Paweł jakieś mocne leki wziął abo mu podali i ma wizje. Ściemka i tyle. pytałam sąsiada brata on mieszka na Śniadaka i mówi że to plota
|
|
Motocrossów nie ma w Piątnicy już od kilku lat i najprawdopodobniej szybko nie będzie.
|
|
ale gorsze z oddziałem psychiatrii szpitala wojewódzkiego....
|
|
dla twojej informacji7zl to on mial ale brutto na reke niecale6zl pomnoz sobie to przez liczbe godzin najwiecej mozna miec kolo180godz czyli okolo1100zl bez licencji a z licencja kolo1500zl czlowieku jakie3000pracuje to wiem ile sie zarabia
|
|
potrzebuję informacji. ile kosztuje wyklepanie i pomalowanie zderzaka, błotnika . Do kogo mozna się zgłosić, żeby było nie za drogo i solidnie. Z góry dzięki za informacje nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
maly glod
|
|
A moze Gyros...mniam! Kup dwa grille i rob dwa kebaby, tu gdzie mieszkam kebab pieka turki, sam tez pracowalem w takim immbisie ale u prawdziwych turkow.Najczesciej maja mieso wolowe, baraniny nie polecam .Jasne prawdziwy döner jest z baraniny ale oni sa do tego przyzwyczajeni ale to raczej nie na "polski" jezyk;) Do tego polecam zrobic prwciwe "tsatsyki" mniam (znam przepis:) Z doswiadczenia wiem ze w Lomzy nie ma prawdziwych kebabow,najpierw pieka mieso potem cale scinaja i odgrzewaja w razie potrzeby w mikrofalowce (ble).Mieso powinno byc caly czas na roznie i swiezo z teko rozna krojone od razu do chlebka. Kiedys chcialem dobrze takiemu panu na miescie podpowiedziec i mowie ze sam to robie za granica a on spojrzal na mnie i mowi co za bajki opowiadam:O I dalej spala mieso a potem podgrzewa w mikro.Najlepszy jest grill z tymi pretami a nie gazowy jak w naszym miescie,ale mozesz mowic co chcesz w koncu jestesmy w Unii:) Najlepszy döner w lomzy jem w domu:)
|
|
Re: \"Ani się obejrzymy, jak nam PSL Polskę zawiatraczy\" |
Wymagam szczegółów. Jaki jest koszt malowania i przycięcia błotnika i zderzaka? Z kim mogę się skontaktować, aby upewnić się, że jest on niezawodny i nie zawyżony? retro bowl Doceniam informację z wyprzedzeniem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |