Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skończ Panie Prezydencie, WSTYDU OSZCZĘDŹ! |
Protagoras to juz chyba jakas paranojka co?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skończ Panie Prezydencie, WSTYDU OSZCZĘDŹ! |
bedzie stacja benzynowa ale nie bede Wam pisal do kogo bedzie nalezec sami zobaczycie
|
|
w chińczyku . xdd
|
|
:) chyba ostanio organizowali piknik na skate parku, Byl tam, z tego co wiem mieszka obok skate parku:)!!!!!!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A CO TO JE ?;]
|
|
prawem dzungli.po prostu sa silniejsi.
|
|
ha no to prosze całekim niezła jazda się zaczyna
|
|
tak masz racje w tej chwili bojownicy czeczńscy walczą juz każdym kto nie jest wzynawcą islamu i mnie jest mu po drodze z nimi. Dlatego napisałem ,ze ofiarą tych bojowników może paść i pada zarówno rosjanin jak i czeczen oraz każda inna osoba. I to własnie jest pwoodem tego ,ze ucieczka ludności z Czeczeni czyli emigracja trwa nadal.
|
|
hm nagie opalanie to zbyt duzy szok dla oczek potomków roztrząsaczy gnoju. A szkoda bo by sie popatrzyło na co ładnego.
|
|
Zapraszamy na Letnie kino w twierdzy już w sobotę od 20 wstęp free
|
|
pifpaf:"cos ladnego" to pojecie wzgledne.generalnie nie ma przeciez brzydkich kobiet, tylko wodki za malo.
|
|
Mam do sprzedania prezentację maturalną z języka polskiego. Została ona napisana przez polonistkę. Jedynymi osobami, którzy z niej korzystali jestem ja i mój brat , obaj dostaliśmy na maturze 19/20 pkt. Tytuł prezentacji: "Przemiana wewnętrzna bohatera literackiego. Na wybranych przykładach przedstaw przyczyny i konsekwencję zmiany postawy". Praca zawiera: opis bibliograficzny, plan ramowy, literaturę podmiotu, literatura podmiotu, prezentację. Cena za jaką chciałbym sprzedać pracę wynosi 30zł. Dane kontaktowe: gg/:9645187
|
|
Pan Kozłowski sprzedał swoją działkę wraz z budynkami właścicielowi znanej stacji paliw w Łomży za coś ponad 2 mln zł. Także stacja będzie trochę w stronę ronda, a teraz to prawdopodobnie blok kolejny się buduje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |