Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pajace 2006 |
To kto przychodzi na flash moba ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pajace 2006 |
uuuu widze że Janucik jest słowna nawet na forum 4lomza <gratulacje>
|
|
A od czego sa podatki!!
|
|
Liga broni, Liga radzi Liga nigdy cię nie zdradzi!!! Załóżcie Ligę. To Wam Panowie proponuję, bo inaczej grozi nam koszmar z Seksmisji. Brońcie się, bo za kilkadziesiąt lat nasze prawnuczki będą myślały, że "mieć chłopa" oznacza służbę domową.:)))) pozdrowionka mój świat - moja muzyka
|
|
Vlad i Ogaksyr to dwie różne osoby cierpiące na bezsenność - zapewniam jakem Vlad ....a może jakem Ogaksyr?
|
|
vlad możesz podać mi link na to gdzie moge zrobic takie foto (niewkleje na forum) lub link gdzie moge pobrać program.
|
|
Łomża sie zmienia bo jesteśmy w UE.
|
|
Z tą ulica jest jak z malowidłami na starym rynku chcielibysmy aby Łomża pieknie wyglądała ale potrzebne są na to pieniądze tylko z kąd ich weźmiemy ? Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
Święta zakończone już I wakacje są tuż tuż.
|
|
Jeszcze raz Ptysiu. Spytaj u źródła, czyli w Urzędzie Miejskim. A jak się dowiesz skąd, to napisz.
|
|
Już pisaliśmy, że drzewa w Łomży rosną do dołu! (co rok to są mniejsze). To jeszcze jeden dowód na kretynizm, bezmyślność i nieprawdopodobnie niski rozwój umysłowy naszych włodarzy. Dośc już mam tej szkodzącej wszystkim głupoty stada dobrze opłacanych durniów. A niedługo będą wybory...to co, może ich wytniemy jak oni nasze drzewa? ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
chciałbym, abyście tutaj wrzucili jakieś zdjęcia, które zostały zrobione w Łomży (ewentualnie okolice), których jeszcze nie ma w internecie, lub są w internecie ale mało znane. POKAŻMY JAKIE MAMY PIĘKNE I INTERESUJĄCE MIASTO!!! Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
Ej sorka ja nie sledze tego posta.Możecie mi napisać kto wygrał ten konkurs??
|
|
... gdy odchodzi Największy Polak Wszechczasów ... :((((((
|
|
naprawdę koncert był fantastyczny, a prezydent Brzeziński boski, o czym świadczyły owacje na stojąco po jego występie.
|
|
Módlmy się!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |