niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
USA O SWOJ INTERES DBA

niewiesz w rzeczy nierealne w łomży to h.u.j.a zrobia k....urwa dla czeczenow przeznacza wszystkto jeba...c tych czeczenow

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: USA O SWOJ INTERES DBA

kolegów szukasz

Treść jest ukryta

no w pewnym sensie masz rację ale żeby być koksem z drobnymi odzywkami tszeba na to czasu co nikturym się niechce ja ćwicze już rok rezultaty so ale mam za mało masy by jo przepalić na mięsie.

DonGuralEsko musi być ! Myślę że przyszłoby dużo fanów.

ostrowia nie jest droga...a bialko naprawde super...kazdy powazny kulturysta z stazem wiekszym niz 10 lat powie ci ze dieta + cwiczenia sa najwazniejsze...masz diete masz czym budowac...cwiczysz = budujesz...sa wakacje idz gdzies na budowe zarobisz pare zl i bedziesz miec na caly rok na bialeczka i jakies inne fajne sprawy:)

"kazda propozycja jest dla mnie wazna" otworzylas puszke pandory :D zaraz bedziesz miec "propozycje" ;)

a może chciałabyś pojechać gdzieś na Wakacje? Bardzo tanio

http://www.patelnia.netta.pl/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1
http://meteor.turystyka.pl/lesnik-przewiez,przewiez.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org