Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nauczycielskie podwyżki |
Ptysiu i polak przestańcie popisywać się swoimi obrazkami. Vlad pomógł Wam w dobrej wierze, a teraz musi za Was przepraszać. Dokazujęcie jakby dwa cieleki wypuścił z obory. Temat był przeznaczony do składania życzeń świątecznych, co wyprawiacie nie ma nic wspólnego z życzeniami. Ptysiu niedawno większość Ciebie broniła przed wyrzuceniem z forum, a ty już zaczynasz sobie robić reklamę. Trochę powagi kochana młodzieży. Pozdrowienia świąteczne. nar
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nauczycielskie podwyżki |
Treść jest ukryta
|
|
Święta racja, Panie Maćku !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak życzenia to i piwo hehehe a świeta świeta i po świetach możem robic co chemy :D bo to polska dla młodzierzy !
|
|
Ryskago przesyła chlup i plusk:)))
|
|
Lepiej całe wojska polskiego by zrobili.
|
|
Hmmm,Damiana też z chęcią poświęcę święconą wodą,może jeszcze coś z niego będzie :) I wszystkich zwyczajną! Pozdrawiam Zbych
|
|
To na Damiana juz inna woda :D (Klozetowa- żart bez urazy)
|
|
A tak naprawde co do tych ulic to mogli by wszystkie ulice oprócz Al. Legionów zrobic jeszcze raz.
|
|
W końcu ADMIN zrobił porządek z wichrzycielami. Ptysiu, Tobie tyłek uratowali, ciesz się że zostałeś i "NIE CZYŃ INNYM CO TOBIE NIE MIŁE". Pozdrowienia świąteczne.
|
|
no trzeba napewno i trza mu zablokować konto lukasek
|
|
maciek a co Admin takiego zrobil powiedz prosze bardzo :D
|
|
Gdzie podział się twój temat o wykluczeniu Mrs-a.
|
|
CHWDP na poczatku i pozdro dla wszystkich wyjazdowiczów a szczególnie dla nałogów ze Śniadeckiego i skwerku
|
|
JESTEŚCIE PIERDOLNIĘCI I TYLE!PISAĆ TO WY UMIECIE,ALE JEDEN NA DRUGIEGO!A MĄDRE RZECZY POCZYTAJCIE LEPIEJ W MADRYCH KSIAŻKACH A NIE NA FORUM
|
|
Al.Legionów też !! wszystko zrobić od nowa razem z chodnikami !! żeby w środku miasta leciała autostrada /
|
|
nie sądziłem, że opcja wklejania zdjęć jest aż tak wielką tajemnicą swoją drogą, że tylko bezmózgie osobniki nie potrafią wykorzystywać jej zgodnie z przeznaczeniem a jak widać jest tu ich paru (dwóch). Zdjęcie było robione zapewne przy jakimś przystanku autobusowym ? PS Ogaksyr? .... hmmm nick znajomo wyglądający ;) szyszunia
|
|
Ptysiu to twoje dotychczas nieujrzmione i nałogowe natręctwo staje się naprawde trudne do dalszej tolerancji. Zastanów sie nad tym. To forum już naprawdę wielkie zdołowanie tobie zawdzięcza. Podpowiem ci, rozwiń swój horyzont zainteresowań, pogłebij swą wiedzę w oparciu o książki i atywny udział w lekcjach chociaż przez 2 lata, a póżniej z przyjemnością twych wypowiedzi poczytamy, bo w chwili obecnej naprawdę nie ma czego.
|
|
Vlad: Ty odbiegasz poziomem od innych....... sio ! Konkurs jest dla pozostałych :))
|
|
V L A D Myślisz że nie czytałem !! nie można obrazka se wjebać ? szyszunia
|
|
Zapewne zdjecie zrobione na Gorce Zawadzkiej (wiadomo obok ktorego obiektu), byla zrzuta i teraz patrza gdzie wszyscy poszli pic :]
|
|
ALE PTYSIU....KTOS JUZ CI KEIDYS NAPISAL ZEBYS OWIEDZIL STRONE BRAVO I NA TAMTEJSZYM FORUM SIE UDZIELAL...JAJ JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA...JEDNA RZECZ MNIE DZIWI...CZEMU PISZESZ POSTY KTORE SA ZUPELNIE NIEPOTRZEBNE...?????? ODPOWIEDZ MI NA TOPYTANIE BO NIEROZUMIEM!!!!!! NP JA JEZELI CZYTAM CZYJS POST I MNIE ON NIE INTERESUJE LUB NIE MAM NIC CIEKAWEGO DO POWIEDZENIA ...NIE KOMENTUJE GO...PROSTE...TY JEDNAK,JAK TA PRZYSLOWIOWA PRZEKUPKA, NAPI ERDALASZ BEZ SENSU ...ZASTANOW SIE POWAZNIE...SKORO WYWOLUJESZ TAK SKRAJNE EMOCJE TO COS MUSI W TYM BYC... JA SIE CHYBA DOMYSLAM CZEMU TYLE TWYCH POSTOW SIE POAJWIA... KIEDYS KTOS NAPISAL ZE W BEZCENNEJ JEST WIEKSZOSC TWOICH WPISOIW...MOZE DLATEGO ZE CHCESZ ZAISTNIEC W GAZECIE?? A TO PODEJSCIE JEST BARDZO GÓWNIARSKIE...WIEC ALBO SKONCZYSZ WYPISYWAC FARMAZONY ALBO NAGONKA NA CIEBIE BEDZIE TRWALA DALEJ PS: SKASUJ TE K U R W A Z.J.E.B.A.N.E ZDJECIE...NIE UWAZASZ ZE JEST TROCHE ZA DUZE??
|
|
PTYSIU DO K.U.R.W.Y. NEDZY !!!!!!! POWIEDZ MI Z CZEGO CZERPIESZ WIEDZE NA KAZDY TEMAT ?????/ ZAWSZE JAK JEST JAKIS POSTT TY ZAWSZE COS MUSISZ WCISNAC !!!! NIE MASZ POJECIA O CZYM JEST TEMAT TO NIEKOMENTUJ !!!!!
|
|
Nie używa się Caps Lock-u
|
|
jak widac wyzehj czasami sie uzywa... w chwilach podnioslych i waznych ;P Romi
|
|
Nie zadaję się z takimi ;) Pozdrawiam
|
|
sorry, też pozdrawiam :))
|
|
A ja wolę słowa...obrazki są dobre dla oczu a słowa działają na wszystkie zmysły-można je mówić,słyszeć,oglądać i nawet czytac ze zrozumieniem ;) P.S. Czy nagrodą za odgadnięcie będzie tylko chwała jaką okryję się na tym zacnym forum ;)? Pozdrawiam
|
|
prosba ptysiu,jezeli nie czytales to nic nie pisz...osobiscie chce poznac opinie na temat tej ksiazki i prosze cie o to zebys nie zasmiecal tego tematu niepotrzebnymi wpisami i zdjeciem jakiegos beja.
|
|
Thanx :) Pozdrawiam
|
|
bez komentaża,Admin wyczysc to ,jak chłopaki załapia w czym temat to wróc do tego spowrotem.Temat godny uwagi,ale nie w tym stylu
|
|
W/g Mnie to jest Rembelin przy wylocie na Jednaczewo. Można to nazwać "Tirówki z obstawą". Tego typu obrazki to może wstawiać tylko Vlad lub Tiger. Vlad, RyskagOgaksyr to elita.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Drogi czytelniku! Książka nieźle napisana, bo czyta się błyskawicznie. Jednak historyjka tam opisana jest naciągana. Kościól może nie był i nie jest idealny, ale przekazuje wiedzę o Trójedynym Bogu, oczywiście na tyle na ile jest możliwe poznanie Tajemnicy. Jeśli ktoś w Kościele będzie dostrzegał tylko ludzi to po takich lekturach znajdzie swoją "prawdę". Przypominam, że jest to beletrystyka i w dodatku sensacyjna, i trudno mi w fantazji autora dostrzec "rzetelną prawdę". Osobiście wolę lekturę Biblii i to nie tylko Nowego Testamentu. Dodatkowo polecam hermeneutykę biblijną i zgłębianie HISTORYCZNYCH prac dotyczących judaizmu i chrześcijaństwa. Na mnie osobiście książka nie wywarła takiego wrażenia jak na Tobie, zapewne dlatego, że temat Graala, sztuki, czy kultu pramatki, lub wielkiej bogini nie był mi obcy. Troche mnie męczyło to naciąganie historii religii i pewnie dlatego wyrzuciłam z pamięci sporo z tego co przeczytałam. Lepiej czyta mi się inną książkę tegoż autora: "Anioły i demony" i pewnie jutro ją skończę.
|
|
keicam, w tym właśnie jest problem, ptysiu odpowiada na KAŻDY temat, czy jest ciekawy, czy nie, czy ma coś do powiedzienia czy nie. Kto powiedział, ze trzeba odpowiadac na jakies beznadziejne tematy? jesli temat jest 'do dupy' to spada na dół. I w czym problem? Ptysiu to bohater, który utrzymuje na górze najbardziej bzdurne tematy! Wielbić go mamy czy co? Według mnie najgorszą ulicą w Łomży jest Szosa Zambrowska. A może jednak najbardziej zabawną? Żałosną? Sama nie wiem... Fajnie jest też kiedy chcemy przejechać od Dmowskiego, obok garaży aż do Wojska Polskiego. Tor z przeszkodami :) pozdrawiam Kasia
|
|
KSIAZKA FAJNA NA POZIOMIE LUDLUMA.Niebezpieczna dla ludzi slabej wiary.O takich dzisiaj walczy kosciol!Przeczytalem biblie w calosci.Strach wierzyc w Takiego Boga!To opis holocaustu na ludzkosci.Ponadto wszystkie mozliwe zboczenia opisane dosc szczegolowo.W takim wydaniu religia pasuje do sredniowiecza i starozytnosci a nie do 21 wieku.Kto mysli ten rozumie.Pewno jakis Graal istnieje-ale czy to kielich?Pozdrawiam Agnostyk.
|
|
M@ster i jak jest w tym nowym lokalu ?
|
|
hahahaha a no właśnie :/ ptysiu od kiedy ?
|
|
ul.Niemcewicza na skrzyżowaniu z ul.Sybiraki . Widze że Ogaksyr mieszkasz na Niemcewicza 3 czy nie ?
|
|
Pieniędzy zarobionych za granicą nie musisz wykazywać do opodatkowania. Są Twoje i tyle. Chyba, że zdobyłeś je niezgodnie z prawem, np. w wyniku kradzieży, handlu narkotykami czy też jako prowizja od sutenerstwa. Wtedy tak. Musisz je zadeklarować na specjalnym druku PIT-62 - dostępnym na ul. Polowej. Ale nie wszyscy to zgłaszają i stąd bieda, bo podatków miasto ma mało :((
|
|
Pomysłowy to był chyba Dobromir :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |