Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego Ostroleka placila 5 zl za smieci |
Monaco Motor Legend , z pewna doza niesmialosci ten tez dobry pomysl! http://www.youtube.com/watch?v=zrTCovHo-CU
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego Ostroleka placila 5 zl za smieci |
100 procent poparcia dla drana
|
|
temat już się chyba daaawno wyczerpał... Pozdrawiam pieszych myślących :) Całej reszcie życzę, aby kierowcy mieli dobry refleks i oczy dookoła głowy.
|
|
Zdjęcie do legitymacji jest w pliku dokładnie odmierzone 3,5cm x 4,5cm. Tylko muszę wkleić kilka takich zdjęć na szablon zwykłego zdjęcia 10cm x 15cm. Zaniosę do fotografa, on mi to wywoła jako normalne zdjęcie, zapłacę za nie grosze, rozetnę sobie i będę miała kilka małych, rozumiesz? Na gimpie jest możliwość stworzenia takiego szablonu? Mozna sobie wpisać jednostki w cm?
|
|
Witam.A ja polecam sale weselna "Chaberek" w Budach Czarnockich.Mialem tam w maju swoj slub i bardzo sobie chwale.Naprawde polecam i warto.pozdrawiam.
|
|
Aha, wiec nie ma problemu, mozesz w Gimpie utworzyc dokument o takich dokladnie wymiarach i skopiowac sobie zdjecia.
|
|
co tak bluzgacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aj rudy błazen z druhem
|
|
rimbox.. z tego co czytałem ucząc sie do testów z wiedzy.. postępowanie jest przerywane gdy "wszczęte zostanie PRZECIW TOBIE postępowanie" a nie jeżeli Ty złożysz donos np ze zostałes pobity.. jako ofiara jesteś stroną.. ale oskarżającą a nie oskarżaną ;).. myślę że nie ma się czym martwić.. ale dla swiętego spokoju zadzwoń lepiej do wydziału kadr i uzupełnień ;) choć to tylko formalnośc będzie.. ale dla swojego świętego spokoju możesz tyrknąć ;)
|
|
jak dla mnie pociagow nie ma i nie bedzie w lomzy.. nigdy, nawet gdyby byly to nigdy nie przyjechalyby na czas, podejrzewam ze kolej polska reprezentuja ludzie niekompetentni i niedoszkoleni MASAKRA
|
|
"nie jeżdźę na szczęście samochodem" mamy odpowiedź :)
|
|
zakup tylko przez internet
|
|
do ameryki
|
|
BL 24428 tel. 697933715
|
|
O boze... dobra uczcie sie z tej z 2008 roku :)) Powodzenia A na stronie policji od tak sobie napisali :) : Uwaga! Baza pytań do testu wiedzy - etapu postępowania kwalifikacyjnego - będzie sukcesywnie powiększana o kolejne pytania W sumie przekonacie sie po egzaminach Kto chce nowe pytania oprocz tej bazy 420 niech pisze : testydopolicji@op.pl gg 6775028 tel 666 194 944 Wszystkie materiały szkoleniowe do policji - Ciągle dodaje nowe pytania !!! www.policja2009.fora.pl
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pedagogika, a ankiety to każdy robi, a mi chodzi o to co ludzie faktycznie myślą
|
|
5 rano
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |