niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Serwery wyborcze u kolegi Tuska!

Balthazar2205 jak już to WTRĄCAJ :)

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Serwery wyborcze u kolegi Tuska!

poczytaj w temacie na tym forum pt:"najlepsza kwiaciarnia w łomży" czy coś w tym stylu :)

tam wywiązała się krótka dyskusja niegdyś na temat kwiaciarni, więc może Ci to pomóc w zdecydowaniu gdzie warto udać się po wiązanki.

Pozdrawiam

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

pamiętaj też ze nowoczesne automaty to bardzo delikatne ustrojstwa i byle czym można to spierd..ić, a potem bulimy 4-6 tysi za naprawe.

no taki jestes kozak pajacu tak sobie ciebie wyobrazalem podaj mi swoj tel.jak taki kozak jestes ja napewno zadzwonie jak cie nie stac....
Ja sie nie bede z wami kozie bobki je...al masz problem zadzwon pokaze ci twoje miejsce na wyspie.Taki odwazny jestes przed kompem pajacu jak ja wleklem takich panow za ryj po asfalcie to tobie gil warge przecinal.tel dalem bo nie dygam a wiem ze tu jestes i czekalem....widze na darmo spierda...j.
Jaki kur...a skup o czym ty gadasz gigancie....ile masz let ze sie udzielasz no ile smrodzie ze nie masz odwagi zadzwonic....

kozaku pewnie masz tel. w novej ja mam simin stać cie zadzwonić,pamiętaj że to płatne,a może podałbyś jeszcze adres,czekam

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

oj szczerbinka ,szczerbinka

mam znajomych nawet na polnocy koltunie jak cos to cie ktos odwiedzi kond...e isafiordur lub bolungarwik wybieraj bo tylko tam sa ludzie z lomzy.Jak tak to dawaj namiar ja dzwonie do kolesi i powiedza ci z kim piszesz to ci kur...a gacie sie do gowna przykleja....
z jednym masz racje dawno mnie nikt tak nie wkur...l jak ty....

boski gregor chyba to i ja cie trzasnolem znam tylko jednego grzeska z polnocy i to napewno ty....nawet wiem gdzie mieszkasz w polsce.....oj kolego jak tak to jebne na lupierz.....a jak nie to wyluzuj nastepnym razem i staraj sie rozumiec posty a nie odrazu sie wpierda...asz z gnojem na buciorach do czystego domu....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org