Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prezydent polski iusa |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prezydent polski iusa |
Jak możesz pomoc Metrowemu ? Możesz wesprzeć Bartka wysyłając pocztówkę lub list podtrzymujące na duchu. Jeśli chcesz otrzymać odpowiedz, to załącz kopertę ze znaczkiem zwrotnym pod adres: Bartosz Medyński ZK Racibórz ul. Eichendorffa 14 47-400 Racibórz Możesz mu wysłać koperty ze znaczkami, karty telefoniczne, książki, płyty cd, prośba o nie wysyłanie środków odurzających i treści w listach, które powodowałyby wstrzymanie listu. Najlepsza opcją jest wysłanie jako list polecony i w kopercie bąbelkowej. Wiedz o tym ze każda przesyłka i treść jest cenzurowana. Informację tą możesz pobrać, wydrukować powiesić lub przekazać dalej. Możesz również zamiesić na swojej stronie www, profilu w portalu społecznościowym. Rozsyłając na fora dyskusyjne, media, kancelarie premiera/prezydenta oraz innych polityków, rzecznika praw obywatelskich, rzecznika praw uzależnionych oraz organizacji pozarządowej. Jesteś wykonawca informuj o tym na swoim koncercie. Wyraz głośno swój protest Wiecej mozecie zobaczyc na tej stronce :) http://otwartapestka.pl/viewtopic.php?t=1775&postdays=0&postorder=asc&start=0
|
|
wez sie ogarnij i nie wstawiaj tego samego 10 razy....co bralas a moze za duzo znaczkow polizalas...
|
|
mala korekta 10 godz jeden promil.....no chyba ze masz super watrobe to krocej lub w druga strone.... :)
|
|
Witam!Odwiedzając łomżyńskie forum wnioskuję,że społeczność lokalna to mało inteligentna masa.W swoich wypowiedziach daje upust chamstwu,wulgarności a nawet grozi zleconym pobiciem-zabójstwem."i mnie nic nie zrobią"-to miasto jest niebezpieczne ze względu na ich mieszkańców.JA NA PEWNO NIE ZAWITAM W TYM MIEŚCIE JESZCZE MI ŻYCIE MIŁE!!!!
|
|
podlasiak DMUCHNIJ BARANOWI W D..PĘ AŻ MU SIE ROGI WYPROSTUJĄ
|
|
Cpunom stanowczo mowimy NIE! :)
|
|
@Autor: burczymucha (---.28.108.138.threembb.co.uk) Data: 27-06-10 15:47 "...Ogolnie wypilem z litr wody i z 30 piwek przez ten tydzien .." toz to zaden wynik 30:7 to nieco ponad 4 piwka dziennie i do tego 3 piedziesiatki gorzaly - oj starzejesz sie przyjacielu - tego to nawet nie mozna nazwac "dawaniem w palnik" to poprostu rozgrzewka :)
|
|
a ja was na zgodę obie do siebie do łóżka zapraszam pa
|
|
dzięki, samochód to Ford Explorer. Słyszałem o jakimś specjaliście od automatów w Niewodowie... wiecie coś o tym?
|
|
????????? mam do zlecenie robote ulozyc terakote i niewiem za ile mi ktos to ma zrobic zeby nie zaplacici za duorzo ??????? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
w zlotufkah nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
popieram cie payounk kim on jest ,odwiedzam nieraz forum czytam posty a on wiecznie się udziela balthazar2205 omnibus sie k... znalazł.za robotę się wez,czy może w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z twoim wykształceniem
|
|
rozumiem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |