Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy prezes PKS Łomża |
Chłopcy zmieńcie swój obraz w oczach naszej koleżanki. Wierzę w was;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy prezes PKS Łomża |
konopandzia ale z ciebie kretynka te twoje zalosne teksty chcialas napisac cos wyjatkowo madrego haha niestety twoje zanizone mozliwosci nie pozwalaja ci na stworzenie czegos ponad "ciezki umysl" i "beznadziejny tutaj wpis" haha biedna idiotka chyba nawet wiem kim jestes a jak to sie zgadza to wiem ze w zyciu jestes jeszcze glupsza niz na tym forum i masz tak samo durna kolezaneczke pozdrawiam hahaha
|
|
pomyszkuj w internecie, moi znajomi dostali od koleżanki 2 ładnie zapakowane kieliszki do szampana z wyrytymi imionami i datą ślubu, fajny prezent, co roku w rocznice mogą popijać z nich szampana. Ona zamówiła je w Białymstoku. Jeśli byłabyś zainteresowana napiszę do niej maila z prośbą o adres sklepu, być może prowadzą sprzedaż wysyłkową. Na allegro pewnie też to znajdziesz.
|
|
hyhyhyyh
|
|
Witam wszystkich, ja ciebie rozumiem wiem że czasami przychodzi taki moment w życiu że sami nie wiemy dlaczego tak jest. Niektórzy pisali żebyś zostawiła i znalazła innego ale co wtedy jeśli czujesz do niego to że go kochasz nie rezygnuj z niego może to tylko przejściowe. Ja obecnie też praktycznie jestem sama mąż długo pracuje nie ma go naprawde to jest straszne człowiekowi przychodzą do głowy różne głupoty. Pamiętaj że ty go masz przy sobie i z tego co piszesz to jest dla ciebie bardzo dobry i zależy mu na tobie.
|
|
kur wa ale ci sie trafil fajtlapa
|
|
może to cena netto he
|
|
szczylu ty
|
|
ehhhhhh
|
|
haha tanio xd ostro
|
|
piscie odwazne dziewczyny
|
|
kogo ty chcesz uczyć Dzięciole ty ...Kogo ??
|
|
w jakies g owno sie wpakowales:)
|
|
Ja polecam augostowo, koszt domku to 35 zl za dobe nie zaleznie od ilosci osob. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
hahahahahah SZCZYLUU TY
|
|
ty klapsie !!! jak nic ciekawego nie masz do powiedzenia to nie pisz gamon...
|
|
WIEM !!! gówniarzu sie anczytałes na tym internecie siedzisz za ta szmata i ON Bohater bo czerpie wiedze z inetrentu i pozniej chodzi ludziom opowiada głupoty SZCZYLU TYY
|
|
Treść jest ukryta
|
|
spoko dzieki za podpowiedzi
|
|
niektórzy mają tu problemy jak widać powyżej może psycholog pomoże bo ja nie wg zasady z koniem się nie kop więc ponawiam pytanie z jakiej kwiaciarni polecacie wiązanki???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |