Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gienierał Jaruzelski znowu stchórzył! |
warto sprobowac :]]]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gienierał Jaruzelski znowu stchórzył! |
a co to znaczy banowac?
|
|
makaron chiński pierś z kurczaka i cebula makaronik zalewamy woda odcedzamy następnie piers kroimy w małą kosteczkę w przyprawie świata do kurczaka dużo tej przyprawi na drugiej patelni podduszamy cebulkę (doprawiamy sol pieprz ) w plajstrach na złoty kolorek . następnie dodajemy do tego piers i makaron i podsmażamy chwilkę ale nie za długo . u mnie w domu wcinają ze smakiem heheh życzę smacznego
|
|
no to haslo mam UWAGA bo kto pierszy ten lepszy ! : "epud_w_einm_eicjulacop" do rozszyfrowania dla bystrych hehehe
|
|
loadnie wyglada. .. mmmniam ! rudy błazen z druhem
|
|
a to warto tak latac jak tylko karton mozesz przewiezc? jak zolle chapna to Ci ta przysluga bokiem wyjdzie
|
|
kilka kartonów mozna
|
|
ELFRYZ ;D byłam tam tylko 2 razy i tyle samo razy wyszłam zadowolona. koło cto. obok solarium. jest dobra fryzjerka tyle ze jedna.. w sumie to kiedys lepiej scinała teraz sie zawsze spieszy wiec odradzam.
|
|
Mnie ta praca bardzo sie spodobala . Bardzo mila atmosfera l super warunki i pyszne obiadki . polecam , trzeba pracowac a nie kuuuuurrrrrwwwwwwwwwww aaaa przed kompem siedziec
|
|
witam pana potrafie spawać elektrodą półautomatem a także tigiem mam na to wszystko uprawnienia ważne więc możemy o tym porozmawiać to znaczy co to miałoby być za konstrukcja , gdzie wykonywana itd.mam czas po piętnastej oraz wekendy. Zbyszek
|
|
chinszczyzno mi zapachnialo:)
|
|
Posmawam zespawa co tylko zapragniesz . nawet zonke moge pospawac
|
|
HEHE Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Moja wersja powyższego dania była uboższa. Tzn to co było w domu. Brokuł mrożony, kalafior mrożony i kilka sosów. Więc tak: rozgrzać patelnię i polać ją sosem sojowym z olejem ( w domku był sezamowy do woka) na to wrzucić pokrojonego kurczaka i podsmażyć. Potem wrzucić rozmrożone w mikrofali warzywka i poddusić dodając odrobinę wody. Póxniej zrobić pół kubka bulionu, dodać sosu sojowego, pieprzu, curry, imbiru ( na oko jakoś się udało) w domku był jeszcze sos mango - więc dodany został i wszystko powedrowało na patelnię do duszonka. Na koniec rozrobić w kubeczku w zimnej wodzie odrobinę ( małą łyżeczkę) mąki ziemniaczanej i wlac do wszytskiego. Ładnie się zagęści. Doprawić do smaku i podawać z ryżem. Muszę przyznać, że hmmmmmmm trochę brakowało do tego idealnego smaku, ale wyszło nawet ok. Rodzina chwaliła hehe. Czekam na pomysły do próbowania
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A ja chciałam spytać czy ktoś zna namiary na jakąś dobrą kobiete - ginekologa ktora przyjmuje prywatnie... Mam zle doswiadczenia z lekarzami - mężczyznami i zależy mi na kobiecie.
|
|
Niezmiernie ciesze się, że taka osoba jak Ty sama eliminuje się z moich znajomych.
|
|
jesteś upośledzony czy jakoś tak? Przepraszam, że pytam, to logiczne przecież jest.
|
|
jasiu czego ryjka cieszysz?
|
|
potrzebuje około 40m gdzie najtaniej ?
|
|
japa szczurze
|
|
z Tego co ja wiem to przy granicy i na lotniskach pisze,że 800 sztuk można legalnie przewieżdz czyli 4 kartony
|
|
w nagrode dostaniesz paznokec duzego palca prawej koslawej stopy szczebiotki :)
|
|
w kałflandzie
|
|
tradycja, tradycją, ale dlaczego nie po żniwach? No kto to słyszał? A może żniw latoś nie będzie?
|
|
umiem
|
|
Brzeczyszczykiewicz musisz pomyslec głową,a nie główką powodzenia i pozdrawiam Ps .wszystko jedzą .(Człowiek nie swinia ......... ....... )
|
|
to se jasiu zmienil nika :) na (chyba ja)
|
|
Poszukuję książki z zarządzania Petera F. Druckera Innowacje i przedsiębiorczość. To bardzo pilne!! Zapłacę za wypożyczenie. Tel. kontaktowy 606 919 961
|
|
Pinokio i spółka .....zoo rudy błazen z druhem
|
|
może się przyda www.bisnep.pl/download/gfx/uott/pl/defaultaktualnosci/31/1/1/w1.pdf
|
|
jasiu w dupe to sie sam caluj mozesz to zrobic bo masz ja z przodu jak twoj faworyt na prezydenta tylko ze on wyzej.
|
|
Ewcia ja tez mam nadzerke od wielu lat, lekarze mi mowili ze prawdopodobnie po pierwszym porodzie zniknie ale tak sie nie stalo, mam niestety ja do dzis, jest niewielka wiec nie musze na razie nic robic, czesciej tylko cytologie robie. Kiedys dr. Sciana proponowal mi leczenie jakimis tam plasterkami ale caly koszt to ponad 1000zl, przynajmniej on mi tak wyliczyl, nastraszyl mnie ze moja nadzerka jest gigantyczna, poszlam potem do innego lekarza by sprawdzic co powie, okazalo sie ze to malenka w dodatku wrodzona nadzerka i poki co nic mi nie grozi. Chce ja zamrozic ale na razie nie moge poddawac sie takim zabiegom. Ewcia i ja tez wiem od lekarzy ze przed pierwszym porodem nic sie z nadzerka nie robi chyba ze jest jakies agrozenie powiklaniami
|
|
Jeżeli do Gimnazjum nr 6 przyjmowani są uczniowie ze świadectwami z paskiem to 40 punktów na 50 możliwych to nic nadzwyczajnego i świadczy raczej o obniżeniu potencjału wiedzy a nie o jego przyroście. Więc jak mozna mówić o tym, że to najlepsze gimnazjum? Niech oni przygotują tak przeciętnego ucznia, który przychodzi do gimnazjum ze średnią 3.00 i zdaje egzamin na 40 punktów. To będzie sukces. A takie wyniki osiąga się w innych łomżyńskich gimnazjach.
|
|
JKM jako jedyny ma najzdrowsze poglady i program ... ...niestety obawiam sie , ze nie zostana ujeci przez kulejacy aparat sprawiedliwosci...dzialania policji to po prostu smiech na sali,amatorszczyzna, ignorancja, tysic smeisznych procedurr i tysiac praw zamiast kilku przestrzeganych surowo i jasno zapisanych... ..nawiazujac do jednej z wypowiedzi: mysle ze nie byly to "malolaty" dzieci w wieku gimnazjalnym raczej maja male pojecie o nazizmie, to musial byc ktos mozno zakrzewiony w to "gowno"
|
|
Czy można zobaczyć efekty Twojej pracy ?
|
|
Katolik . ;)
|
|
jak dochodzi do takich incydentów na sali sądowej, bez reakcji policji, to jak my ,,szarzy obywatele" mamy czuć się bezpiecznie???
|
|
PG8 PG8 :):)
|
|
Walesa to judasz, nikczemnik - TO on dal zlecenie na pobicie tego dzinnikarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! manipuluja policja! -potrafi nogami.. szybko przebierac by jak najszybciej uciec.. rudy błazen z druhem
|
|
Za antypolonizmy i fałszowanie historii również tej obecnej -KULA W ŁEB !!!Zgodzisz się stefanie?
|
|
J/W Pozdrawiam damy rade !!(najgorzej z czoła zrobic .............)Łomża,Łomza,Łomża,zawsze górą jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nima jak to zaaatwierdzic .pozdrawiam dzisiejszych i jutrzejszychhhhhhhhhhhhh przez samo hhhhhhhh ::((((((
|
|
K..wa o co Ci chodzi, co ty tam spłodziłeś, przetłumacz na normalny język, albo zmiń dilera.
|
|
Wystarczy że zjarasz się i kogoś z ulicy ściągniesz, nie ważne czy z Twojej winy czy nie. Pobiorą Ci krew i wyniki masz w ciągu godziny na obecność alko i thc oraz innych rzeczy.
|
|
wejsciowki sa takie drogie bo czesc hajsu z biletow pojdzie tez dla tych z "PRAWIE JAK RAP" za ich wysoki poziom ;] buahahaha! dziekujemy organizatorowi...
|
|
Uczciwego znalazcę proszę o kontakt 880 499 964
|
|
Z reguly nie jestem mstliwa..ale...tej kobiecie to zycze z calego serca zeby na swojej skorze odczula skutki oszustwa.Niedosc,ze dostala za tabletki i wysylke to jeszcze za fatyge....takich ludzi to powinno sie zamykac dla przykladu innym. No juz ja sie jej odwdziecze......I jak mozna potem komu kolwiek wierzyc.Przez taka "France"inni na tym traca.........
|
|
hehe :P nie rozmawiam z osobami tfojego pokrojó ....... rudy błazen z druhem
|
|
próbuj z kraski i od śledziewskiego- lepszy jest z kraski bo z tej drugiej jest właśnie bez ulepszaczy .
|
|
ja jad wale roferem bo tano wyhodzi nirz na ropie .
|
|
oo zieklona tesz mie lóbi ;*
|
|
Acha i jeszcze chcialabym przestrzec innych nie dajcie sie oszukac i nie wysylajcie kasy........
|
|
Może Inaczej Nordic Walking to chodzenie z kijkami
|
|
AHA i PRZESTAŃCIE JUŻ PROWOKOWAĆ!!!-też potrafię! Artykuł prof. Pogonowskiego nie jest nowy, ale wciąż jakby nabierał coraz większej aktualności. Słusznie przypomniał go nam jeden z gości naszej witryny – Antysemityzm był i nadal jest używany jakobroń w walce szowinistów żydowskich o wyższość Żydów nad nie-Żydami wogóle, a w szczególności nad Arabami i nad ludźmi broniącymi się przed Żydowskim ruchem roszczeniowym. Jak wiadomo żydowski ruch roszczeniowy, zorganizowanych radykalnych Żydów amerykańskich i izraelskich, żąda od Polski 65 miliardów dolarów, co jest swego rodzaju szczytem bezczelności, zważywszy kolosalne rozmiary zniszczeń w Polsce, ucierpianych z powodu obrony niepodległości Polski, przeciwko tyranii bolszewickiej w 1920 i przeciwko tyranii niemieckiej w 1939 roku. Trzeba pamiętać, że Polska poniosła kolosalne straty w obronie własnej niepodległości i co za tym idzie, w obronie wolności na świecie w czasie dwudziestego wieku, zwanego „wiekiem śmierci,” w którym zginęło ponad sto osiemdziesiąt milionów ludzi, głównie w ramach zbrodni komunistycznych w Rosji i w Chinach. Ofiary niemieckiego ludobójstwa Żydów przedstawiają około 3% ludzi zabitych w dwudziestym wieku. Słowo antysemityzm powstało stosunkowo niedawno, w 1870tym roku, w Niemczech, dzięki człowiekowi nazwiskiem Wilhelm Mart, który uważał, że Żydzi są szkodliwi z powodu ich cech biologicznych. Wtedy antysemitą nazywany był człowiek, który gardził Żydami, ze względów rasowych, w przeciwieństwie do dzisiejszych czasów, kiedy antysemitą jest nazywany człowiek, któremu jakiś Żyd ma coś do zarzucenia. Kiedy trockiści żydowscy, zwłaszcza w Nowym Jorku, w czasie upadku komunizmu, zaczęli nawracać się na radykalny sjonizm, stworzyli oni ideologię polityczną tak zwanego neo-konserwatyzmu. Ideologia ta nie miała nic wspólnego z konserwatyzmem, zachowała ona jednak z trockizmu program wojny permanantnej. Tym razem już nie o komunizm, ale niby o „liberalną demokrację.” Skutki podboju w celu zmiany reżymu i narzucanie neokonserwatywnej wersji demokracji, widzimy obecnie w Iraku, gdzie zostało zabitych ponad 600,000 cywilów, od czasu najazdu na ten kraj przez wojska USA, według danych John Hopkins University i opublikowanych w piśmie naukowym „Lancet.” Wielkim sukcesem politycznym trockistów, nawróconych na radykalny sjonizm, walczących o hegemonię Izraela „od Nilu do Eufratu,” w ramach globalnego imperium USA, było polityczne zdominiowanie przez radykalnych sjonistów amerykańskich ewangelickich kaznodzieji, wśród fundamentalistów protestanckich. Ludzie ci wierzą, że zwycięstwo wojsk Izraela nad Arabami, jest warunkiem koniecznym dla powrotu Jezusa na ziemię. Głosy oddane w wyborach w USA, przez fundamentalistów protestanckich, dały zwycięstwo partii republikańskiej i umożliwiło dwie kadencje neokonserwatywnego rządu Bush’a, mimo oskarżeń o nadużycia w wyborach prezydenckich. Zdominowanie partii republikańskiej przez trockistów, nawróconych na radykany sjonizm, zupełnie zmieniło charakter tej partii, która przestała być partią zachowawczą, a natomiast stała się partią wojny, pobojów i astronomicznego zadłużania skarbu USA na wydatki wojenne i na kolosalne zyski przemysłu zbrojeniowego. Biuro do spraw globalnego antysemityzmu przy departamencie stanu USA, którego szefem jest Gregg Rickman, sprecyzowało w dwunastu punktach jakoby typowe antysemickie poglądy. Ironią losu jest fakt, że poglądy zawarte w tych dwunastu punktach, często można czytać w pracach pisarzy żydowskich, krytycznych wobec programu i działania radykalnych sjonistów, włącznie z działaczamia żydowskiego ruchu roszczeniowego. Tak więc punkty te stwierdzają: 1. że antysemickie jest jakiekolwiek twierdzenie, że mniejszość żydowska kontroluje rząd, media i międzynarodowe finanse oraz handel. 2. że antysemityzmem jest ostra krytyka Izraela. 3. że antysemityzmem jest krytyka byłych i obecnych przywódców Izraela 4. że antysemityzmem jest krytyka talmudu, kabały, literatury i religii żydowskiej 5. że antysemityzmem jest krytyka lobby Izraela i uległości wobec niej rządu USA 6. że antysemityzmem jest krytyka Żydów-sjonistów za popieranie globalizmu 7. że antysemityzmem jest krytyka Żydów z powodu ukrzyżowania Chrystusa 8. że antysemityzmem jest krytyka dokladności sześciu milionów ofiar Holokaustu. 9. że antysemityzmem jest krytyka Izraela jako państwa rasistowskiego 10. że antysemityzmem jest twierdzenie, że działa „konspiracja sjonistyczna.” 11. że antysemityzmem jest twierdzenie, że Żydzi wywołali rewolucję bolszewicką 12. że antysemityzmem jest krytyka jakiegokolwiek indywidualnego Żyda. Dzięki tym sprecyzowaniom, biuro do spraw globalnego antysemityzmu przy departamencie stanu USA, klasyfikuje jako antysemitów autorów dzieł literatury światowej włącznie z Szekspirem, jak i z wieloma przywócami chrzescijańskimi, począwszy od Ojca Świętego Papieża Grzegorza IXgo, który w 1238 roku, potępił talmud jako tekst bluźnierczy i świętokradczy przeciwko Chrystusowi i Jego Kościołowi. Znowu Żydzi, wyznawcy „kultu zagłady i zemsty” w tradycji „oko za oko, ząb za ząb,” perfidnie posłużyli się wyrażeniem „antysemityzm,” w walce o wyższość Żydów nad innymi ludźmi. Tak więc „antysemityzm” jest używany, nawet w ramach działalności departamentu stanu USA, jako broń w walce szowinistów żydowskich o wyższość Żydów nad nie-Żydami wogóle, a w szczególności, wyższości Żydów nad ludżmi broniącymi się przed żydowskim ruchem roszczeniowym. http://www.pogonowski.com
|
|
uuu to już raczej nic po telefonie jak w tamtych okolicach:p
|
|
ja obecnie jestem na poszukiwaniach szczebiotki w imię dobra tego forum!! hahahaha jeb*ć stasia [*][*][*][*][*][*][*][*]
|
|
ZOSTAW MÓJ TEMAT............
|
|
http://www.nowogrod.com/news.php festyn w nowogrodzie
|
|
Bez kitu dajcie numer do tego Faceta :D
|
|
Ja wiem co Kup im Dwie pary skarpetek do tego dorzuc po Wyprutej Gumce z majtek i Koperte pustą na koniec no jest jeszcze rozumniesz taki Fajny ROYLA on 4,50 kosztuje w plastikowej Butelce mowiec Ci Bedaq zadowoleni łuaaa Przemysl te propozycje
|
|
konopandziaa Chciałeś/aś być zabawny/na ???? mam lepszy gust i maniery od ciebie, dziękuję ale z Twojej propozycji nie skorzystam, podejrzewam że sam tym zachwyciłeś parę młodą pogratulować partactwa !!!! następnym razem jesli masz zamiar wypisywac takie głupoty to daruj sobie, bo cie człowieku szkoda dosłownie, aż brak słów.
|
|
nie pojehalas z nim za granice na ogurki ?
|
|
latfo fszytsko zdac
|
|
Spadaj z tym festynem ile to można o tym trąbić, pilnuj dzieciaków lepiej a nie siedzisz na necie.
|
|
Na WAGONACH lepiej płaca masz do zrobienia Dwa wagodny na dzien a jak sie wyrobis zto poznej na akord płacą od wagonu 250 zł
|
|
Polecam PG 8 ! Bardzo dobrze wyposażona szkoła. Bardzo dużo imprez.
|
|
w taki deszcz? chyba cie poje**ło sama zbieraj a nie przed kompem siedzisz :D
|
|
Ja zrobilam takie sama.
|
|
Jasi jezdzi moto-rowerem JAGNĄ z 1979r apropo PRUSA <<8>> to podobno czesto gesto Andrzej Lepper przyjezdza do tego osobnika razem w wojsku słuzyli i Krok boksreski cwiczyli 1975roku w chałupie dwie Ukrainki przetrzymuje i stad ta Afera miedzy innymi
|
|
SRUUU
|
|
Niech tede odwoła ten koncert !!!
|
|
Powiem Ci taki piekny zakiet ze kolezanki mnie pytaja skad taki posiadam Lepiej jak u ARMANIEGO wzór POLECAM jesli ma ktos z was starje majtki niescie na PRUSA <<8>> naprawde warto
|
|
KONCERT TO BEDZIE ALE NA PRUSA <<8>> NIEZŁY Ma byc TEDE 52 Debiec FIRMA Peja mowił ze jeszcze pomysli musi uzgodnic cene
|
|
Akasha.. to samo miałam napisać. Do tego jeszcze analfabetka kolejna:/
|
|
Witam, moja dobra znajoma, która przebywa aktualnie za granicą i nie ma dostępu do internetu prosiła mnie o numer telefonu do salonu fryzjerskiego "datura" mieszczącego się przy nowogrodzkiej. Niestety numer, który znalazłem w internecie (2163388) nie odpowiada :( Czy ktoś z Was posiada jakiś inny kontakt do tegoż salonu lub osób w nim pracujących? Sprawa jest bardzo pilna i ważna. Będę bardzo wdzięczny za przydatne informacje. :)
|
|
CHCESZ MI NAUBLIŻAĆ TO SIĘ WYSIL KREATURO
|
|
CZŁOWIEK Mieszkajacy na Prusa <<8>> On ma całą bazę telefoniczną w domu, może mieć do nich numer zapytaj go
|
|
Ten Wasz "CZŁOWIEK" z Prusa 8 widzę, że jest bardzo wszechstronny. Przychodzi mi na myśl pewne powiedzenie: "Jak coś/ktoś jest do wszystkiego to jest do niczego". Nadal czekam na post, który da mi możliwość kontaktu z salonem Datura. Za "człowieka" z Prusa 8 dziękuję.
|
|
Pierdolisz głupoty do roboty a co w tej robocie masz ? i tak cię Pan. Komorowski z TUSKIEM każdą złotówke z ciebie scisnie ! :))+#
|
|
Egzamin nie ma znaczenia,liczy się wielkość sikawki.
|
|
Ej truskaweczka płyta ci się zacieła ??
|
|
hmmmm no niestety sa i beda... i nic na to nie poradzimy..:))
|
|
tak jak mówisz czarnulka88, tak jak mówisz.....
|
|
i za rude cipki i za tych co podwodą:))
|
|
taakk taak juz wszystko jasne czyja to SPRAWKA to ten DEB..L Z Prusa 8 sie przebiera i straszy dzieci
|
|
i co Ci z tej nauki, na wyjazd sie szykujesz?
|
|
:(to gdzie mam szukać??? W Łomży nie ma już wartościowych facetów
|
|
zapomniales dodac ze chlopca tesz :))
|
|
nie gustoje w trojnogach:))
|
|
zwal kapucyna,najlepsza baba własna graba!
|
|
A ja jadąc dziś rano musiałęm uciekać na chodnik gdy nagle przede mną wyrósł tir.Auta stały po dwóch stronach ulicy od ronda do wjazdu na paszarnię i po drugiej od przystanku przy fabryce mebli też do wjazdu na paszarnię.I teraz w jaki sposób tam przejechać bezpiecznie?Czy dyrekcja paszarni nie jest w stanie zapewnić im jakiegoś placu do parkowania?A w razie jakiegoś (odpukać)wypadku kto będzie odpowiadać?Lepiej chyba zapobiegać niż później lamentować.
|
|
Autor: burczymucha (---.40.199.216.sub.mbb.three.co.uk) Data: 24-06-10 21:16 chlopaki czekaja w kolejce z ziemiakami to tyu nie wiesz o tym ze tam jest skup Ze skupem ziemniaków nie ma takiego problemu na PEEPESACH ja w tej chwili w paszarni.
|
|
są na allegro na 100%, sprawdzałam, mała cena a myślę że pamiątka fajna:), ja w allegro wpisałam kieliszki grawerowane
|
|
a ja skonczylam pg6 ;] i powiem Wam że: 40/50 ok, słabo ale porownaj jakie wyniki byly w innych gimnazjach w lomzy skonczylam to gimnazjum ze srednia ledwo powyzej 4, a na moim egzaminie lacznie mialam 90 punktow i nie poweim ze jakos specjalnie sie do niego przylozylam. wnioski pozostawiam Wam.
|
|
Wróciłem z roboty o 17:00, zjadłem obiad, prysznic, garnitur markowy Vistula, czarna koszula, zielony krawat, skórzane buty Ryłko, dezodorant STR8 super-męski, zegarek Quartz, odświeżacz do ust i w drogę Autobus podjechał od razu. Wysiadam przed znanym i modnym klubem. Wielka kolejka. Idę przed siebie, ochrona zaczyna się czepiać ale gaszę ich tekstem "luzujcie szorty chłopcy, generał do szefa idzie pogadać". Skonsternowani nie zatrzymują mnie. Podchodzę do baru i zamawiam piwo Żywiec bezalkoholowe - w końcu alkohol szkodzi zdrowiu . Na parkiecie i przy barze mnóstwo seksownych loszek wygina swoje ciała w obuwiu sandalskim. Zaczynam tańczyć hałsa ale widzę, że przy barze jakichś 5 koksów o coś się sprzecza. Zszedłem z parkietu, podbijam do nich i mówię "zamknijcie te swoje durne ryje pieeerdolone spaślaki z matek rumuńskich kuurew, bo wam tak zajeebię że chuuja na suficie zobaczycie". Zamilkli od razu i wycofali się przepraszając mnie i otaczające mnie osoby Od razu kilkanaście lasek o wyglądzie modelek podeszło do mnie i zachęcały mnie werbalnie oraz niewerbalnie do macania ich żeńskich ciał, w tym miejsc intymnych. Wypiłem do końca Żywca, laskom też kazałem spieeerdalać i wróciłem do domu . Nowe levele do Wolfensteina w końcu same się nie przejdą. A wy co pariasy? Cały wieczór przed kompem i walenie pod jotpegi?
|
|
szczebiotka mowi o sobie ze jest fajtlapa, najlepiej nie zwracac uwagi na te glupoty co ona pisze. a bravo chyba jeszcze jest, i tam chyba raczej sa przedstawiane problemy typu "zrobilam to ze swieczka, czy moge zajsc w ciaze?" ;)
|
|
moj poszedl na psio mac, stary pijak, jeb twoja mac, skurczybyk, i tak tu miec chlopa z pochodzenia polskiego, do d upy taka robota, ja wiedzialam, mama mi mowila, ze pijak , rudy błazen z druhem
|
|
JULA90 ty Idiotko a co myślisz że zaraz bedę pisała może kim jestes hahaha Zbyt mało inteligentne podejscie do sprawy powiem Ci Jedno K..URWO Nic nie znaczysz dla mnie i CH..JA wiesz kim ja tak naprawde jestes PIŻMAKU AFRYKAŃSKI zacznijmy od tego ze nie mam koleżanek hahaha wolę chłopców :)) Jak PAŁA to PAŁA POZDRAWIAM Cię SERDECZNYM S. P. I. E . R . D. A. L . A .J
|
|
hahaha jakiego ty kozaczka zgrywasz kretynko to ty jestes nikim i dobrze o tym wiesz pozer z ciebie jakich malo z takim tumanem nawet nie chce dyskutowac won i nara anitko w d.pe je.ana
|
|
chlopaczki odemnie z oski prusa 8
|
|
Festyn jest w sobotę a nie w piątek.
|
|
NA PRUSA <<<8>>> tam dostaniesz wszystko Dla Domu i Ogrodu
|
|
J.E.B.A.Ć >>>JULA90<<< ZAGAZOWAC ALBO SPALIĆ NA STOSIE Z MURZYNAMI CHCESZ MI NAUBLIŻAĆ TO SIĘ WYSIL KREATURO
|
|
prosze o zablokowanie osoby piszacej pod nickami typu antyhasbarowiec stop klamliwej hasbarze etc. z adresu (---.cpe.net.cable.rogers.com) jest to jakis niespelna rozumu nieszczesliwy czlowiek, siedzacy za granica i siejacy swoje chore rojenia na naszym lokalnym portalu. ktory chyba nie sluzy do uprawiania antysemickiej propagandy ? wiem ze to miasto jest w zdecydowanej czesci prawicowe, ale mysle ze nie kazdy prawicowiec ma poglady zbiezne z tym nieszczesliwym panem, ktoremu w zyciu cos nie wyszlo i pluje jadem naokolo. wchodze od czasu do czasu na forum i licze na jakies informacje, humor, rozrywke, ale nie na powtarzanie w kolko linkow do bibuly i patologicznej nienawisci do <koszernych>. pozdrawiam
|
|
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów". S. Lem
|
|
Przy CTO w Gerdzie też mają
|
|
prusa 8
|
|
Zgadza sie widziałem tak samo ubranego czyli garnitur markowy Vistula, czarna koszula, zielony krawat, skórzane buty Ryłko, zegarek Quartz jak za jednym z modnych lokali ciągnął pały 5 koksom;DDD
|
|
Pytanie kieruję do budowlańców: 1. Jaki jest koszt robocizny za 1 m2 docieplenia budynku a jaki orientacyjny koszt razem z materiałem? 2. Ile wynosi zrobienie elektryki w całym domu ok 140 m kw 3. Jakiej firmy okna polecacie?
|
|
rozumiem, w moim przypadku chodzi o drobne zmiany na parterze (przesunięcia gniazdek, włączników itp, ) i położenie całej instalacji na poddaszu użytkowym. a co zawiera inteligentny dom, jakie nowinki techniczne? rudy błazen z druhem
|
|
najprosciej powiedziane: wszystko co możliwe zasilane jest i sterowane elektrycznie (rolety, okiennice, oswietlenie, drzwi, bramy...................) jeden pilot steruje wszystkim (ja osobiście nie polecam takich rozwiązań w myśl zasady: im więcej udogodnien i wynalazków tym więcej do psucia, a patrząc na temat z drugiej strony takie rozwiazania promuja tylko lenistwo!!!!:)))
|
|
łoki toki to nie wiem, bo to siakieś nowe....
|
|
przyłącze elektryczne to odrębna sprawa i też zależy od wielu czynników czy będzie kablowe czy napowietrzne jak będzie moc jakie są odległości itd jeżeli nie ma wcale prądu w domu do trzeba sięteż uzbroić w cierpliwość bo niestety cała biurokracja bardzo długo trwa jeśli chodzi o cenę przyłącza to do 1000 do 3000zł
|
|
babie jajo sie urwalo
|
|
Jak to co się stało????????????????????????????????????????? Cielę oknem wyleciało :):):)
|
|
został potrącony pieszy
|
|
Drogowcy zafundowali rozrywkę łomżyniakom
|
|
ok dzięki Panowie
|
|
nie pszezywac sie smarki
|
|
KOMPONAMPRAWA NA PRUSA 8 TANIO FAHOWO I SOLIDNIE
|
|
swiatła nie działały :D akurat jechałam w tym czasie fajny młyn był:D
|
|
o ludzie jaka kultura...Dobre są Miedzy galerią a Stokrotką :P a najlepszee są darmowe Batony z Kauflanda ;p rudy błazen z druhem
|
|
darmowe!!!!!!!!!1???????????
|
|
daja?tez za darmo?a dobre to niby ze jakie?nie oplute?
|
|
no przeciez to bezkolizyjne skrzyzowanie
|
|
Czyli jak to jest albo mówi dobrze albo wcale bo uznacie nas za antysemitów?
|
|
Moze chodzilas w kolko po spacerniaku...Nie przypominam sobie akcji spacer w kolo w szkole.....wytrzezwiej...
|
|
marina nie kompromituj sie, nie potrafisz wypowiedziec sie na temat!! ty w szkole tylko klopy palilas!
|
|
i prosze sie ze mna nie spoufalac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=jsfkri8s0kQ
|
|
Wszystkie deski obsikane, wszystkie kible obsrane Jaki piękny jest nasz port, gdy się go widzi nad ranem Moje włosy dęba stają, oczy nie dowierzają Oni mają pusto we łbach, za babami latają Powiedz proszę, jak poeta ukochał swą ojczyznę? We Francji popracuję i języka liznę, liznę. ... W tym całym burdelu jedno wiem na pewno Ty jesteś moją królewną...
|
|
zacofany kraj, zacofanych ludzi, czego oczekujesz?
|
|
Podpowiedzie gdzie można na tanio wynająć domek letniskowy ,licze na pomoc.
|
|
Co tam się właściwie stało ? Widziałem tylko policję i uszkodzony samochód
|
|
za pozna..... szkola zamknieta na cztery spusty!! rudy błazen z druhem
|
|
Trzeba było podejść i się zapytać, skoro cię to interesuje tak bardzo.
|
|
jak policja stała to światła działały (jechałam wówczas) i ten samochód który stał przy przejściu z roztłuczoną szybą wyglądał fatalnie tzn było widać wyraźnie że ktoś nieźle huknol w tę szybę. Krwi to ja tam nie widziałam. a jechałam dwa razy do szkoły i ze szkoły
|
|
|
I WARA WSZYSTKIM "ODSZCZEPIEŃCOM"OD POLSKI!!!
|
|
maruda - kolejny twór typu ... nie będę wymieniał po nickach, ale każdy wie o co chodzi. Pisze - bo umie. Co pisze - nie wie, bo nie myśli. ps. mam nadzieję, że maruda jak już pracuje, to płaci swojemu szefowi za to, że ma gdzie pracować ;)
|
|
truble :D rudy błazen z druhem
|
|
Misiek i M@ster-dzięki za podpowiedź, tak więc zrobię.
|
|
A-Z dobre pytanie Kto? przyczyna naziści skutek pakt trzech USA Anglia stalinowska Rosja podzielona Europa zanim się stany i anglia zorientowały stalin władał już połowa Europy sam sobie no nie odpowiedz kiedy i kto sprzedał Polską instytucję ale nikomu się nie udało kupić jednostki Polskości ducha narodu czyli człowieka ..tyle lat pod zaborami a nasz język przetrwał nasza kultura przetrwała pod zaborami to nie było jedno pokolenie zaborcy walczyli z Polską cały czas chociaż nie mieliśmy ziemi nie mieliśmy instytucji a mimo to Polska trwała ..,nikt nigdy nie wykupi żadnego narodu nikt nigdy nie podbije żadnego narodu dlaczego ?,a dlatego bo naród to jednostka to człowiek żeby go przekupić albo uciszyć musisz zlikwidować
|
|
idiotka
|
|
Podobno szczebiotka jest z jasiem śmietaną w ciąży.
|
|
ulalalaa!
|
|
To niemożliwe bo szczebiotka to facet który udaje tępą cipe
|
|
do mielecina rusz tam to raj 40 zl doba/osoba
|
|
to prafda niestety .....
|
|
spademon jak bys muieszkal na prusa 8 to jusz dawno by ciem stamtond na kopah wyniesli . !!!!!!!!!!!!!1
|
|
najlepsze są w budce na Monciaku z bitą śmietaną jagodami i malinami. Nigdzie takich nie zjesz jak tam ;)))
|
|
Z tego co ja się orientuje, a mogę się mylić, bo aż takim znawcą nie jestem to jeśli jest to działka rekreacyjna to mogę się tam znajdować tylko małe domki letniskowe. Pewnie będziesz musiał starać się o przekształcenie...
|
|
pilnie oddam ciuszki dla dziewczynki rozmiar 0-3 lata, uzywane, w stanie dobrym - bluzeczki spodenki, buciki, rajstopki itp 508295691
|
|
może ktoś wie gdzie są jeszcze wolne miejsca na kolonie
|
|
kaligulik nie wszyscy są przedstawicielami plebsu jak ty :)
|
|
Moim pracownikom płacę ja. I to całkiem nieźle,ale za dobrze wykonaną pracę. I pewnie dlatego nigdy na tym forum nikt na mnie nie narzekał . Z czego jestem zadowolony bo to świadczy o tym że jestem dobrym pracodawcą . A teraz wracając do tematu. Jak sama nazwa wskazuje MIEJSKI STADION SPORTOWY służy do imprez sportowych organizowanych przez miasto. A czy w swojej nazwie ŁKS ma literkę M???? Nie ma, więc dlaczego ma gratisowo używać Miejskich obiektów??? ŁKS wcale nie jest dumą Łomży.
|
|
Tu jest lista wyjazdów udostępniona przez UM.: http://www.narew.info/ostatnie-wiadomosci/190-wakacje-w-lomzy
|
|
Jesteś zwykłą męską dziwką :)
|
|
Ale ma literkę Ł, której znaczenie wyjaśniłem wyżej (ŁOMŻYŃSKI). ŁKS płaci za używanie stadionu, nie wiele, to nie wiele, ale płaci a miasto Łomża same zaproponowało taką kwotę. Zanim coś napiszesz, poczytaj wielkoduszny pracodawco. Poza tym, ŁKS to nie tylko pierwsza drużyna, to także dzieci od bardzo młodego wieku (6-7lat? nie pamiętam). Więc Tobie marudo, życzę i nie życzę tego złośliwie, żeby jak będziesz miał kiedyś syna który będzie chciał grać w piłkę i będzie chciał to robić w ŁKS-ie, żeby nie mógł się rozwijać sportowo, poprzez tego typu zakazy wymyślane przez MOSiR, poprzez rzeczy, które MOSiR może zrobić zdecydowanie szybciej tylko robi je sądzę że specjalnie dłużej. Życzę Tobie takiego dyskonfortu tylko dla Tego, żebyś synowi wytłumaczył, skoro jesteś taki mądry, dla czego nie może trenować i rozwijać Swojej pasji, mimo iż uwielbia to robić. Powiesz Mu wtedy, synku poje....ało Cię? Przecież Wy nie płacicie dla miasta to i nie trenujecie - proste! Przy czy okłamiesz własnego syna swoją niewiedzą, bo jednak ŁKS coś tam płaci. Poza tym, to jak z synem czy z kolegami będziesz oglądał cienko grającą reprezentację Polski, to zwróć uwagę, skąd się robią proste błędy. Nie z Tego że ktoś jest po prostu cienki, bo On jest jednym z najlepszych piłkarzy w Polsce, tyko z braku możliwości trenowania w najmłodszych latach i rzucanych wiecznie kłód pod nogi chcącym coś osiągnąć w przyszłości młodym piłkarzom przez takich ludzi jak Ty, co we wszystkim widzą interes, nawet kosztem małych nie mających jeszcze pojęcia o brutalnym życiu dzieci... W psychice zostaje więcej niż sobie zapewne wyobrażasz, ale co ja tam mogę wiedzieć, w końcu to na Ciebie ludzie pracują i to Ty jesteś pępkiem świata...
|
|
Ty jasiu_śmietana Bo ja Ci od razu po imieniu powiem....kogo Ty chcesz k**wa uczyć Ty dzięciole...kogo...
|
|
H@H@H@H@H@H@H@H@
|
|
Ty Małgosia!! Bo ja Ci od razu po imieniu powiem , kogo Ty chcesz k***wa uczyć Ty dzięciole...kogo!?dlatego ja mówie , ja poproszę z wejściem do mieszkania - to jest raz i z prawem przeszukania chyba Ty wyraźnie słyszysz , bo jak chcesz to ja Ci k**wa dziś dam auuu na flaszke dla jakichś tu trzech , dwóch , trzech tych tych tych obcokrajowców co chodzą po naszej ulicy rozumiesz , co szukają wrażeń ,i Ci wejdą k**wa a ja tylko zapukam a oni wejdą i Ci roz***olą pół chałupy i jeszcze Ty Małgosia się sadzisz????
|
|
zaraz zobaczysz komucha jak tam na tego tych auuuu jak to się nazywa naaaaa piłsudskiego zaraz bedzie komuch....Ty biznesmenku.Piniądze nie wszystko piniądze nie wszystko...
|
|
....ale CB radio to jest k**wa dla mądrych ludzi i pamiętaj , że niejednego komucha już CB zniszczyło, jak Cię boli...to się cmoknij wiesz gdzie???? patrz k**wa wsiadam samochód i zaraz podjadę....
|
|
wysłałem ci na e-mail
|
|
http://www.muratordom.pl/prawo/formalnosci-budowlane/dom-letniskowy-z-pozwoleniem-czy-bez,132_3762.html
|
|
auuu koleś przyjedź do mnie na Prusa 8 a ja z Kacprem Ci sprawdze częstotliwość za balsamik pomorski
|
|
euuuuuułłł aa jak się stroi Twoja antenka? Jak źle , to wsadzę moją antenkę w Twoje gniazdko i zestroimy uuuuuu koleeeeś
|
|
przepraszam Wiesiek mnie zagadał nie ma to jak seta balsamiku pomorskiego na sen, kacper śpi , na cb nie slychac gooooofniarza ani zadnego fjuk fjuk fjuk wiec mozna ogolić brodę wyjść na balkon popatrzec po oknach i posluchac przenosniaka na sen rudy błazen z druhem
|
|
http://www.apartment-europe.com/fr/pologne/petite-pologne/maisons-de-vacances-petite-pologne/ ^rzytulny , mily, bez zastrzezen
|
|
ludzie o czym wy wogule piszecie istna glupota.obgadujecie kogos i to publicznie za to grozi wiezienie.tak sie nie robi polak za polakiem powinien isc a nie wy pod soba dolki kopiecie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. Szukam pracy na wakacje np. roznoszenie ulotek , zbiory owoców itp . Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a nie lepiej poodpoczywać gdzieś nad wodą?
|
|
Rok wyborczy - zastaw się a postaw się. :) Z Danzelem to trochę przesada ale i tak młode siksy będą piszczeć. Warto zobaczyć, też się wybieram... lepsze to niż nic... http://kokis.kolno.home.pl/kokis/index.php?option=com_content&view=article&id=237
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |